Reclamă

Tânăra din imagine este ținta tabloidelor în ultimul timp. Logodnica bărbatului cu care a fost surprinsă în oraș nu a vrut să știe despre ea

Kimberly Guilfoyle a fost enervată de fotografiile cu Donald Trump Jr. în timp ce lua prânzul cu o femeie superbă. Se pare că vedeta a închis ochii la zvonurile despre presupusa escapadă a logodnicului ei, dar acum a primit niște semnale de alarmă. Tânăra din imagine este ținta tabloidelor în ultimul timp, mai ales după lipsa de reacția a lui Kimberly.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 septembrie 2024, 7:08

Fosta gazdă Fox News, în vârstă de 55 de ani, și fiul fostului Președinte SUA, Donald Trump, se întâlnesc din 2018. În urma divorțului lui Trump Jr. de prima soție, Vanessa, cei doi și-au anunțat logodna în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra din imagine este ținta tabloidelor în ultimul timp

Kimberly, care este fosta soție a guvernatorului democrat din California, Gavin Newsom, devenise de atunci un membru proeminent al cercului apropiat și al campaniei lui Trump. Ea a fost adesea văzută alături de iubitul ei la evenimentele de campanie.

Acum, potrivit DailyMail, Guilfoyle a fost surprinsă de vestea despre Trump Jr., în vârstă de 46 de ani, care s-a văzut cu Bettina Anderson, în vârstă de 37 de ani. Imaginile cu cei doi au fost publicate de agențiile foto și au ținut primele pagini ale tabloidelor.

Kimberly Guilfoyle machiată excentric, la un eveniment electoral
Kimberly Guilfoyle a fost enervată de fotografiile cu Donald Trump Jr. în timp ce lua prânzul cu o femeie superbă / Profimedia Images

O sursă a publicației menționate mai sus a spus: „Kimberly fie nu știa despre Bettina, fie nu voia să știe. A auzit zvonuri că Don Jr. e cu altcineva? Probabil. Nu este proastă. Dar este ușor să te înșeli atunci când ești atât de dedicat cu cineva. E și mai rău dacă ajungi să crezi că aceea persoană e dedicată ție”.

Reclamă

Surse au declarat pentru DailyMail.com că dragostea lui Don Jr cu Anderson este un secret deschis în orașul luxos din Florida. Se pare că cei doi au fost văzuți bucurându-se unul în compania celuilalt în mod frecvent.

Sursa a adăugat: „Don Jr. nu este unul care să dea socoteală pentru ceea ce face. Nu neapărat lui Kimberly, nimănui, cu excepția tatălui său. Este destul de îndrăzneț și, pe cât de deșteaptă este ea, Kimberly a privit în altă parte”.

Cum s-au cunoscut Kimberly și Trump Jr.

Reclamă

În ciuda aparentei deschideri a lui Don Jr. cu privire la Anderson, sursa a mai spus că acest lucru nu înseamnă neapărat sfârșitul logodnei sale cu Guilfoyle.

Kimberly și Trump Jr. s-au văzut pentru prima dată în 2018. S-a întâmplat la trei luni după ce fosta soție a lui Don Jr, Vanessa, a cerut divorțul. Cei doi au cinci copii împreună.

Prima căsătorie a lui Kimberly cu Newsom s-a destrămat în 2005, după ce acesta a înșelat-o cu Ruby Rippey-Tourk, soția managerului său de campanie de atunci și fost adjunct al șefului de cabinet, Alex Tourk.

La trei luni după ce divorțul ei de Newsom a fost finalizat în februarie 2006, Guilfoyle s-a căsătorit din nou. De data aceasta cu afaceristul Eric Villency.

Fiul lor, Ronan, s-a născut în luna octombrie a aceluiași an, dar căsătoria urma să fie de scurtă durată. Cei doi au divorțat în noiembrie 2009.

De când a intrat în relație cu ​​Don Jr, Guilfoyle a devenit un membru din ce în ce mai important al campaniei Trump.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×