Reclamă

Top filme de Crăciun pe care să le vezi în 2023

Brazi de Crăciun, bomboane de ciocolată, beteală, luminițe, globuri, stat în fața televizorului, toate aceste elemente ajută la crearea unei atmosfere idilice de sărbătoare. Cu toate acestea, o producție bună care merită urmărită, trebuie să se regăsească și ea printre cele enumerate mai sus. Ai mai jos o listă cu top filme de Crăciun pe care să le vezi în 2023.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 decembrie 2023, 7:07

Fie că este un film clasic, dar distractiv sau ceva fantasy pe care îl știi deja pe de rost, nimic nu este mai festiv decât un moment cu familia în fața televizorului în Ajunul Crăciunului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top filme de Crăciun pe care să le vezi în 2023

Serviciile de streaming care conduc lumea divertismentului știu că acesta este un moment al anului în care oamenii vor să se relaxeze mai mult în sânul familiei. Ele oferă mai multe opțiuni pentru familie în fiecare an. Iată câteva dintre noile opțiuni din 2023 pe care le să le urmărești alături de cei dragi.

The Bad Guys: A Very Bad Holiday

Adaptarea Universal Pictures din 2022 a romanelor grafice Aaron Blabey The Bad Guys a fost un succes destul de masiv. Producția a strâns din vânzări 250 de milioane de dolari în întreaga lume. A Very Bad Holiday este un prequel al filmului, permițând creaturilor să fie încă în faza lor de rebeliune. Producția se bazează pe ideea „criminalilor cu o inimă de aur” când personajele distrug accidental un balon de Moș Crăciun, în timpul unui furt, anulând Crăciunul. Băieții răi trebuie să rezolve asta pentru a-și îndeplini planul.

Reclamă

Candy Cane Lane

Reginald Hudlin (Marshall) îl regizează pe legendarul Eddie Murphy într-una dintre puținele filme de sărbători din 2023. Genialul comediant se potrivește perfect în modul film de familie în rolul lui Chris Carver, un bărbat care își face propriile decorațiuni de Crăciun pentru o competiție locală.

Dorința lui de a câștiga este amplificată atunci când bietul Chris este concediat chiar înainte de sărbători, ceea ce duce la un spirit prea competitiv. Tracee Ellis Ross, Jillian Bell, Trevante Rhodes, Ken Marino, David Alan Grier și Nick Offerman sunt co-protagoniști.

Reclamă

Dashing Through the Snow

Tim Story regizează această comedie de Crăciun produsă de Walt Disney Pictures. Producția îl prezintă pe incredibil de simpatic Lil Rel Howery în rolul lui St. Nick însuși. Chris „Ludacris” Bridges îl joacă pe Eddie Garrick, un asistent social care are o istorie proastă cu Moș Crăciun dintr-un incident din copilărie. Se pare că nici la vârsta adultă nu a mers mult mai bine.

El se confruntă cu o despărțire de soția sa Allison (Teyonah Parris) și stă departe de fiica sa. Eddie nu reușește însă să simtă spiritul sezonului până când nu se întâlnește cu adevăratul Moș Crăciun.

Family Switch

Bazat pe cartea pentru copii Bedtime for Mommy, Jennifer Garner și Ed Helms joacă în rolul unui cuplu de părinți epuizați de sezonul de vacanță care se abate asupra familiilor în această perioadă a anului. Adolescenții lor prea cool nu ajută deloc la rezolvarea situației. Totul se schimbă atunci când o aliniere planetară rară forțează o schimbare între părinți și copii.

Best. Christmas. Ever!

Heather Graham, Brandy Norwood, Matt Cedeno și Jason Biggs joacă într-o poveste a unei femei care suspectează că buletinul informativ al prietenului ei de la facultate este plin de ceva care arată ca un tip de cărbune.

Diary of a Wimpy Kid Crăciun: Cabin Fever

Diary of a Wimpy Kid Crăciun: Cabin Fever e un alt film original bazat pe seria de cărți de Jeff Kinney, care adaptează a șasea carte din 2011 din franciză într-un film de Crăciun.

Ai aici și o listă cu cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile, pe care trebuie să le vezi măcar o dată în viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×