Reclamă

Top filme de Crăciun pe care să le vezi în 2023

Brazi de Crăciun, bomboane de ciocolată, beteală, luminițe, globuri, stat în fața televizorului, toate aceste elemente ajută la crearea unei atmosfere idilice de sărbătoare. Cu toate acestea, o producție bună care merită urmărită, trebuie să se regăsească și ea printre cele enumerate mai sus. Ai mai jos o listă cu top filme de Crăciun pe care să le vezi în 2023.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 decembrie 2023, 7:07

Fie că este un film clasic, dar distractiv sau ceva fantasy pe care îl știi deja pe de rost, nimic nu este mai festiv decât un moment cu familia în fața televizorului în Ajunul Crăciunului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top filme de Crăciun pe care să le vezi în 2023

Serviciile de streaming care conduc lumea divertismentului știu că acesta este un moment al anului în care oamenii vor să se relaxeze mai mult în sânul familiei. Ele oferă mai multe opțiuni pentru familie în fiecare an. Iată câteva dintre noile opțiuni din 2023 pe care le să le urmărești alături de cei dragi.

The Bad Guys: A Very Bad Holiday

Adaptarea Universal Pictures din 2022 a romanelor grafice Aaron Blabey The Bad Guys a fost un succes destul de masiv. Producția a strâns din vânzări 250 de milioane de dolari în întreaga lume. A Very Bad Holiday este un prequel al filmului, permițând creaturilor să fie încă în faza lor de rebeliune. Producția se bazează pe ideea „criminalilor cu o inimă de aur” când personajele distrug accidental un balon de Moș Crăciun, în timpul unui furt, anulând Crăciunul. Băieții răi trebuie să rezolve asta pentru a-și îndeplini planul.

Reclamă

Candy Cane Lane

Reginald Hudlin (Marshall) îl regizează pe legendarul Eddie Murphy într-una dintre puținele filme de sărbători din 2023. Genialul comediant se potrivește perfect în modul film de familie în rolul lui Chris Carver, un bărbat care își face propriile decorațiuni de Crăciun pentru o competiție locală.

Dorința lui de a câștiga este amplificată atunci când bietul Chris este concediat chiar înainte de sărbători, ceea ce duce la un spirit prea competitiv. Tracee Ellis Ross, Jillian Bell, Trevante Rhodes, Ken Marino, David Alan Grier și Nick Offerman sunt co-protagoniști.

Reclamă

Dashing Through the Snow

Tim Story regizează această comedie de Crăciun produsă de Walt Disney Pictures. Producția îl prezintă pe incredibil de simpatic Lil Rel Howery în rolul lui St. Nick însuși. Chris „Ludacris” Bridges îl joacă pe Eddie Garrick, un asistent social care are o istorie proastă cu Moș Crăciun dintr-un incident din copilărie. Se pare că nici la vârsta adultă nu a mers mult mai bine.

El se confruntă cu o despărțire de soția sa Allison (Teyonah Parris) și stă departe de fiica sa. Eddie nu reușește însă să simtă spiritul sezonului până când nu se întâlnește cu adevăratul Moș Crăciun.

Family Switch

Bazat pe cartea pentru copii Bedtime for Mommy, Jennifer Garner și Ed Helms joacă în rolul unui cuplu de părinți epuizați de sezonul de vacanță care se abate asupra familiilor în această perioadă a anului. Adolescenții lor prea cool nu ajută deloc la rezolvarea situației. Totul se schimbă atunci când o aliniere planetară rară forțează o schimbare între părinți și copii.

Best. Christmas. Ever!

Heather Graham, Brandy Norwood, Matt Cedeno și Jason Biggs joacă într-o poveste a unei femei care suspectează că buletinul informativ al prietenului ei de la facultate este plin de ceva care arată ca un tip de cărbune.

Diary of a Wimpy Kid Crăciun: Cabin Fever

Diary of a Wimpy Kid Crăciun: Cabin Fever e un alt film original bazat pe seria de cărți de Jeff Kinney, care adaptează a șasea carte din 2011 din franciză într-un film de Crăciun.

Ai aici și o listă cu cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile, pe care trebuie să le vezi măcar o dată în viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×