Reclamă

Filme noi care apar în luna decembrie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Ultima lună din an aduce multe premiere pentru iubitorii de filme. Vremea rece este perfectă pentru a petrece puțin timp la cinema. Sălile calde sunt pregătite să primească oamenii și să le ofere unele dintre cele mai așteptate pelicule ale anului. Ți-am pregătit o listă cu filme noi care apar în luna decembrie 2023. Aceste producții sunt perfecte în perioada sărbătorilor de iarnă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 decembrie 2023, 7:20

Am selectat pentru tine filme pentru toate gusturile. Poți să alegi să te relaxezi în timp ce privești un film de comedie, o animație sau un film de acțiune. Aceste producții sunt pline de magie și te vor face să simți spiritul Crăciunului mult mai aproape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna decembrie 2023

Dacă ai văzut deja cele mai apreciate filme ale anului 2023, atunci trebuie să arunci un ochi și peste lista cu producțiile noi din decembrie.

Anul se va încheie cu unele dintre cele mai interesante povești. Actori celebri se întorc pe marile ecrane în roluri cu totul noi. Mai jos poți să găsești câteva filme pe care le poți vedea luna aceasta în cinema. Experiența este unică și relaxantă.

Wonca

Wonka este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2023. Filmul este în regia lui Paul King și îi are în rolurile principale pe Timothee Chalamet și Olivia Colman.

Reclamă

Producția îl aduce în atenție pe tânărul Willy Wonka, dornic să schimbe lumea și să ofere lucruri extraordinare cu ajutorul dulciurilor sale. Este o poveste plină de magie, perfectă pentru sărbătorile de iarnă.

Filmul urmează să se lanseze în cinematografele din România începând cu data de 15 decembrie. Este ideal dacă vrei să-ți petreci ziua la cinema cu cei mici, scrie Parade.

Reclamă

Anyone but you

Dacă ești adepta filmelor de comedie, atunci nu trebuie să ratezi producția Anyone But You. Filmul este în regia lui Will Gluck. În rolurile principale se află Sydney Sweeney și Glen Powell. Filmul este o comedie romantică și îți va aduce zâmbetul pe buze încă din primele momente.

Povestea începe după ce Bea și Ben se reîntâlnesc pe neașteptate la o nuntă în Australia. Aceștia decid să formeze un cuplu fals pentru a-i păcăli pe cei din jur și a-și rezolva problemele personale.

Totul se schimbă atunci când Bea și Ben realizează că au sentimente reale unul pentru celălalt. Filmul se lansează în cinematografe începând cu data de 29 decembrie 2023

Migration

Dacă vrei să mergi la cinema cu cei mici, atunci Migration este alegerea ideală pentru tine. Animația a apărut în cinematografe pe data de 8 decembrie 2023. Filmul spune povestea familiei Mallard, care se află într-o perioadă de criză.

Mack este un tată care își dorește să asigure siguranța familiei sale și decide să nu părăsească casa lor de pe iazul din New England. Însă lucrurile se schimbă atunci când Pam, mama familiei, decide că vrea să le arate copiilor ei întreaga lume.

L’ombra di Caravaggio

Filmul biografic este realizat în regia lui Michele Placido și s-a lansat pe data de 8 decembrie 2023. Povestea se desfășoară în Italia, în anul 1609.

Caravaggio este acuzat de crimă și fuge din Roma. Acesta decide să se refugieze în Napoli, acolo unde primește sprijin de la familia Colonna. Însă totul se schimbă atunci când Papa decide că trebuie să deschidă o anchetă în cazul său. Un film care te va ține cu sufletul la gură până la final.

Aquaman and the Lost Kingdom

Pentru iubitoarele de acțiune am ales filmul Aquaman and the Lost Kingdom. Filmul este realizat în regia lui James Wan și urmează să se lanseze pe 22 decembrie 2023, scrie IMDb.

Filmul îl readuce pe Aquaman în atenția publicului. Black Manta se întoarce cu dorința de răzbunare și de a- învinge definitiv pe Aquaman. Lupta dintre cei doi te va ține cu sufletul la gură până în ultimele momente.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×