Reclamă

Top 5 filme de Anul Nou. Cele mai bune producții cu tematică de Revelion

Am pregătit pentru tine un top cu cele mai bune filme de Anul Nou. Fie că ești în pană de idei sau ai nevoie de recomandări noi, îți propunem câteva variante. De la filme clasice, nemuritoare, până la noutățile zilelor noastre, producțiile cu tematică de Revelion se vor potrivi de minune înainte de petrecere.

Publicat: 30 decembrie 2022, 6:49
O scenă din filmul de Anul Nou, Holidate, în care apar actorii principali în timp ce se distrează într-un club
Am pregătit pentru tine un top cu cele mai bune filme de Anul Nou / Profimedia Images

Dacă de data aceasta vrei să faci Revelionul acasă îți propunem un maratorn de filme cu aceeași tematică pentru tine, familie și prieteni. Cu siguranță, sugestiile din partea noastră se vor potrivi pentru orice vârstă.

Începe seria cu filme de Anul Nou

Căci ne dorim să petreci timp de calitate înainte de a trece în noul an, ne-am gândit că de data aceasta poți să te transformi într-un critic de film, alături de cei dragi.

Îți propunem niște pelicule ușor de urmărit și care te vor surprinde plăcut. Pentru unii dintre noi, noaptea dintre ani este un moment de sărbătoare. Cu toate acestea, poate anul acesta vrei să renunți la vestimentația elegantă și să rămâi în pijamale. Desigur, te poți inspira și din lista cu filmele apărute în decembrie 2022, pe care nu trebuie să le ratezi.

Filmele pe care ți le recomandăm vor suprinde diverse genuri și se vor potrivi atât celor din generația Z, cât și publicului mai nostalgic. Fă-te comodă, adu-ți niște gustări și bucură-te de filme perfecte pentru această perioadă.

New Year’s Eve (2011)

Reclamă

Regizorul acestei producții, Garry Marshall iubește sărbătorile. De la Ziua Mamei, la Ziua Îndrăgostiților și Anul Nou, fiecare contribuție a regizorului este o comedie de ansamblu.

Pentru producția din 2011, de Revelion, Garry Marshall îi aduce aproape pe Jessica Biel, Zac Efron, Josh Duhamel, Michelle Pfeiffer, Halle Berry. Destinele acestora de ciocnesc și urmează o comedie de zile mari.

Reclamă

Four Rooms (1995)

Four Rooms este o comedie clasică, ce are în prim plan Anul Nou. Producția se bazează pe o poveste adevărată despre Hotelul Mon Signor din Los Angeles. Un proaspăt angajat al hotelului este implicat în povestea de viață a celor care locuiesc în patru camere de hotel.

Fiecare cameră are câte un personaj aparte, un soț gelos, un gangster și un grup de tineri care cred în vrăjitoare.

Holidate (2020)

Emma Roberts joacă rolul lui Sloane. Aceasta este singură de sărbători, din nou. De aceea, urmează sfatul mătușii sale și își închiriază un iubit pentru petrecerea de Revelion.

Împreună cu Jake, Sloane se prezintă în cadrul mai multor petreceri. Mai târziu, cei doi realizează că ar vrea să petreacă timp unul cu celălalt și în afara sărbătorilor, potrivit Esquire.

Sunset Boulevard (1950)

Sunset Boulevard este un clasic și unul dintre cele mai bune filme făcute, vreodată, la Hollywood. Pelicula surprinde apogeul emoțional al unor invitați din cadrul unei petreceri de Revelion. Joe, jucat de William Holden este un scenarist care se mută în locuința unei vedete singuratice a filmului mut. Sunset Boulevard surprinde singurătatea din ajunul Anului Nou. Norma, Gloria Swanson, organizează o petrecere pentru Joe și astfel, acesta află că sentimentele femeii cresc față de el.

Carol (2015)

Filmul realizat de Todd Haynes spune povestea a două femei care sfidează moravurile sociale restrictive ale anilor 50. Cele două femei se întâlnesc pentru prima dată sub decorațiunile de Crăciun ale unui mare magazin din New York.

Carol este o casnică nemulțumită de viața ei și este jucată de Cate Blanchett. Rooney Mara, în rolul lui Therese este o vânzătoare care caută o relație. Destinele celor două de leagă printr-un gest de libertate, în ajunul Anului Nou, scrie Oprah Daily.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×