Reclamă

Cele mai frumoase filme de Crăciun pentru copii în 2022

Sărbătorile se apropie, iar perioada aceasta este una cu totul specială pentru cei mici. A venit momentul să te pregătești din timp și să-i surprinzi pe copii cu unul dintre cele mai frumoase filme de Crăciun pentru copii în 2022. Am pregătit pentru tine o selecție de animații și filme perfecte pentru seara magică de Crăciun.

Publicat: 16 decembrie 2022, 6:00

Copiii simt magia sărbătorilor de iarnă de multe ori mai profund ca adulții. Această perioadă este una cu totul deosebită pentru ei și trebuie să se bucure de ea alături de întreaga familie. Dacă îți dorești să-i faci o surpriză plăcută, atunci te invităm să aduci atmosfera sărbătorilor de iarnă la tine acasă cu ajutorul unui film cu totul deosebit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase filme de Crăciun pentru copii în 2022

Filmele de Crăciun pentru copiii sunt magice. Acestea surprind de multe ori povești cu lecții importante pentru cei mici. Totodată aduc în lumină importanța din spatle sărbătorilor de Crăciun. Crăciunul nu ar trebui să fie doar despre cadouri, ci și despre bucuria de a petrece timp liber alături de cei dragi.

Dacă te-ai bucurat de lista noastră de anul trecut, atunci îți propunem un nou top. Animațiile pe care le-am selectat pentru tine îi vor face pe cei mici să se îndrăgostească de frumusețea acestei perioade.

Scrooge: A Christmas Carol

Pe lista cu cele mai frumoase filme de Crăciun pentru copii în anul 2022 se află Scrooge: A Christmas Carol. Filmul este perfect pentru magia sărbătorilor de iarnă. Este o animație deosebită, plină de cântece speciale de Crăciun. Pe lângă povestea emoționantă, filmul aduce în prim plan o serie de piese deosebite.

Reclamă

Multe dintre acestea au fost compuse de către Leslie Bricusse, cunoscut pentru piesele Goldfinger și You Only Live Twice.

Compozitorul este și un câștigător al Premiilor Oscar, premiu care a ajuns în posesia sa în urma cântecelor pe care le-a creat pentru coloanele sonore ale unora dintre cele mai celebre filme.

Reclamă

Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas

Fanii animațiilor Shaun the Sheep și Shaun the Sheep Farmageddon au un nou motiv de bucurie. Simpaticul personaj se întoarce pe micile ecrane într-o ediție specială de Crăciun. Povestea animației este una aparte.

Animale care în mod obișnuit nu s-ar înțelege ajung să coopereze pentru a salva magia sărbătorilor de iarnă. Aventura specială de Crăciun se transformă într-o poveste magică. Filmul animat are o durată de doar 30 de minute și poate fi perfect pentru seara de Crăciun.

Robin Robin

Robin Robin este o animație creată de Aardman Animations. Este o animație care îți induce imediat atmosfera sărbătorilor de iarnă. Culorile sunt calde și surprind viața unei păsări pe nume Robin, care a fost salvată și crescută de soricei.

Robin se crede la rândul său a fi un șoricel, lucru care o aduce de multe ori în situații dificile. Animația a fost nominalizată și la Gala Premiilor Oscar la categoria ”Cea mai bună animație de scurt metraj”. Filmul animat Robin robin are 20 de minute, relatează publicația Goodhousekeeping.com.

A Boy Called Christmas

A Boy Called Christmas este bazată pe o nuvelă scrisă de matt Haig. Filmul surprinde o poveste nouă, una care începe chiar înainte ca Moș Crăciun să existe.

Filmul spune povestea unui băiețel pe nume Nikolas. Nikolas este un băiețel timid care iubește jucăriile și care pleacă în căutarea unui tărâm magic numit Elfheim. O poveste magică ce te va ține aproape de micile ecrane până la final. Povestea plină de aventuri a lui Nikolas te va impresiona și te va surprinde.

Olaf’s Frozen Adventure

Mult îndrăgitul Olaf se întoarce într-o serie de noi aventuri. După succesul filmelor Frozen, personajul simpatic a primit o serie de animații dedicate năzdrăvăniilor pe care le face. Atunci când Olaf află că Anna și Elsa nu au o tradiție de familie de Crăciun, acesta decide să plece într-o aventură pentru a le oferi unele dintre cele mai frumoase tradiții din perioada sărbătorilor de iarnă.

Acesta vizitează mai multe familii și ajunge să se împrietenească cu localnicii pentru a afla cum anume își petrec aceștia sărbătorile de iarnă. Animația este una de scurtă durată, având doar 30 de minute. Așadar este un film animat perfect dacă nu îți dorești să-l lași pe cel mic foarte mult timp în fața ecranului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×