Reclamă

Cele mai frumoase piese de Crăciun în 2022. Ce poți asculta în apropierea sărbătorilor de iarnă

Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi. Este momentul ideal să asculți cele mai frumoase piese de Crăciun în 2022. Ți-am pregătit o listă cu melodii care îți vor aduce în acasă atmosfera și spiritul sărbătorilor de iarnă.

Publicat: 14 decembrie 2022, 6:17

Muzica ne ajută să ne conectăm cu cei din jurul nostru. Aceasta redă sentimentele pure și sincere pe care le avem față de această perioadă specială. Compozițiile muzicale pe care le-am selectat pentru tine se înscriu cu succes în categoria melodiilor vesele, dar care au un mesaj deosebit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase piese de Crăciun în 2022

Anul acesta au apărut mai multe melodii noi de Crăciun. Unele dintre ele sunt reinterpretări ale pieselor clasice, în timp ce altele au fost compuse de la zero. Te invităm să-ți mărești orizonturile muzicale și să adaugi în playlist-ul tău și câteva piese de Crăciun în 2022.

Ele îți vor aduce armonie și bucurie în suflet. Dacă te numeri printre persoanele care nu au împodobit bradul, atunci te poți relaxa ascultând unul dintre aceste cântece în timp ce îți decorezi casa pentru Crăciun.

Lizzo – Someday at Christmas

Lizzo a lansat un cover uimitor al cântecului lansat de Stevie Wonder în 1966. Someday at Christmas a fost înregistrat de către Lizzo în cadrul unui festival muzical. Artista și-a explicat mai târziu alegerea într-o postare pe care a făcut-o pe rețelele sociale.

Reclamă

”Am ales acest cântec pentru că este un clasic, dar și pentru că ne amintește tuturor de modul în care obișnuia să arate Crăciunul în urmă cu aproape 60 de ani.”

Artista le-a reamintit ascultătorilor săi să-și deschidă sufletul și să-i iubească pe cei din jurul lor.

Reclamă

Camila Cabello – I’ll Be Home For Christmas

Camilla Cabello a lansat cel mai recent cântec al său, I’ll Be Home For Christmas, pe platformele online. Aceasta a declarant pe rețelele sociale că piesa este una dintre favoritele sale.

De altfel, cântecul a ajuns viral pe internet la scurt timp după ce a fost publicat în mediul online. Mulți au criticat modul în care artista pronunță cuvântul Christmas.

Backstreet Boys – A Very Backstreet Christmas

Backstreet Boys au ales să-și surprindă fanii cu un cadou deosebit anul acesta de sărbători. Trupa celebră a lansat un întreg album cu tematică de Crăciun.

Artiștii au ales să facă vestea publică pe rețelele sociale. Aceștia au publicat un videoclip din timpul înregistrărilor.

Chord Overstreet – Everybody Loves Christmas

Chord Orchestra a lansat o piesă cu totul deosebită. Piesa Everybody Loves Christmas vine în dar pentru fanii trupei internaționale.

Piesa a fost anunțată pe rețelele sociale prin intermediul unei postări speciale. Dacă îți plac cântecele de Crăciun te invităm să asculți și selecția pe care am făcut-o anul trecut. Uite cum te poți bucura la tine acasă în timp ce împodobești bradul.

Kane Brown – Blue Christmas

Kane Brown a lansat anul acesta un nou cântec de Crăciun. Cântecul a fost lansat pe platformele internaționale. Crăciunul acesta te poți bucura de o piesă cu totul deosebită.

Cântecul Blue Christmas a fost inițial lansat de Elvis Presley. Kane Brown a oferit o interpretare aparte piesei. Cântecul îți va bucura casa în perioada minunată a sărbătorilor de iarnă, scriu cei de la billboard.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×