Reclamă

Trucuri cu eșarfa pentru o ținută de efect. Cum poți integra în vestimentație acest accesoriu

O ținută nu este niciodată completă dacă nu ai ales și câteva accesorii. Accesoriile mici și simple completează un look și îți oferă o imagine aparte. Specialiștii în fashion îți vin în ajutor cu câteva trucuri cu eșarfa pentru o ținută de efect. Află cum poți integra în vestimentație acest accesoriu feminin.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 aprilie 2024, 4:54

Eșarfa nu este doar un articol vestimentar pe care poți să-l folosești ca să-ți țină de cald, dar este și o parte integrantă a accesoriilor pentru femei și poate fi o adevărată declarație de stil. Nu poți greși atunci când alegi să incluzi o eșarfă în ținuta ta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trucuri cu eșarfa pentru o ținută de efect

O eșarfă de calitate este la fel de grozavă ca una de brand pentru un look casual sau pentru un look oficial.

Singura diferență constă în felul în care alegi să o stilizezi. Eșarfa poate transforma instantaneu un aspect monoton al unei ținute și o poate face în doar câteva secunde cu totul fabuloasă. Poți opta pentru o eșarfă simplă sau pentru una colorată.

Eșarfele sunt atât de versatile încât vor completa orice ținută. Dacă vrei să ai o ținută superb, atunci specialiștii recomandă să optezi pentru o eșarfă din mătase. Chiar dacă este o investiție mai mare, aceasta va completa în mod elegant orice ținută ai alege.

Când vine vorba de model, specialiștii recomandă să optezi pentru modele simple, atemporale, care pot fi integrate cu ușurință în mai multe ținute stilate.

Reclamă

Pune eșarfa în jurul gâtului

Una dintre cele mai simple și populare modalități de a purta eșarfa este să o legi în jurul gâtului. Acest lucru îmbunătățește imediat aspectul complet al ținutei tale.

Reclamă

Alege un tricou ca bază sau o cămașă, iar apoi adaugă o eșarfă. Eșarfa poate completa, de asemenea, chiar și o rochie elegantă. Alege o eșarfă care să se potrivească cu ținuta ta.

Pentru un look complet află mai multe și despre cele 6 modele ochelari de soare în trend. Sfaturi pentru alegerea formei de la specialiști.

Folosește eșarfa ca accesoriu pentru geantă

Dacă nu vrei să o porți în jurul gâtului, atunci poți să o prinzi la geantă. Acest truc simplu va transforma imediat imaginea poșetei tale. În plus, veia vea o ținută personalizată și cu stil.

@fableengland

Elevate your favourite tote bag for any season by effortlessly swapping out the scarf with a variety of stylish and season-appropriate colours and patterns. #summerscarf #bagaccessories #scarftutorial #accessoryoftheday

♬ original sound – rhianne

Alege să legi lejer eșarfa sau să faci o fundă discretă.

Ai grijă ca modul de prindere al eșarfei să fie unul sigur. Nu-ți dorești ca accesoriul favorit să se piardă. Eșarele se potrivesc de minune cu gențile de mână ale doamnelor și domnișoarelor, spun cei de la Vogue.

Poartă eșarfa pe cap

Eșarfa de mătase poate fi purtată chiar și pe cap. Fie că este vorba de o plimbare cu o decapotabilă, de o zi relaxantă pe un iaht sau pur și simplu de o plimbare, eșarfa pusă pe cap îți va oferi acea imagine desprinsă din epoca plină de glamour.

Dacă nu vrei să porți eșarfa în acest mod, poți să o prinzi în păr și ca pe o bentiță. Acest look inspirat din anii 1980 te va ajuta să ai o imagine chic și elegantă.

Poartă eșarfa ca pe un accesoriu prins în jurul gâtului

O metodă simplă și elegantă de purtate ese să legi eșarfa cu un nod lejer în jurul gâtului. Eșarfele din mătase vor completa perfect orice ținută și îți vor adăuga acel ceva special.

Poartă eșarfa ca brățară

Dacă vrei să integrezi eșarfa în ținutele tale, dar vrei să o ai cât mai aproape, atunci poți să o legi în jurul încheieturii mâinii.

Acest look este trendy și nu se va demoda niciodată, spun specialiștii de la Glamour. Acest lucru adaugă un plus de culoare ținute și oferă acesteia un aspect vibrant.

Folosește eșarfa ca accesoriu pentru îmbrăcăminte

Poți să prinzi eșarfa în jurul taliei ca pe o crea. Această alegere va oferi un plus de culoare ținutelor tale. Fie că alegi să porți o pereche de jeanși sau o fustă, eșarfa se va transforma imediat intr-o curea simplă și elegantă.

Mai mult, eșarfa poate fi purtată ca un crop top fabulos.

Există o mulțime de tutoriale în mediul online care te vor învăța cum să-ți prinzi eșarfa în jurul bustului pentru a obține un crop top simplu și sexy.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×