Reclamă

Unde poți face plajă în aprilie în Europa. Top 5 destinații

Dacă nu ți-ai planificat vacanța, am pregătit pentru tine o listă cu locuri unde poți face plajă în luna aprilie în Europa. Aceste destinații de top sunt prietenoase cu bugetul și ascund peisaje de vis. Sunt locații aproape de țara noastră, care abia așteaptă să fie explorate.

Publicat: 3 aprilie 2023, 6:06

Luna aprilie aduce cu sine câteva propuneri pentru locațiile de vacanță. Sărbătorile pascale sunt din ce în ce mai aproape. Poți profita de vacanța din această perioadă pentru a vizita una dintre cele 5 destinații de vis pe care ți le propunem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unde poți face plajă în aprilie în Europa

Sezonul de plajă este din ce în ce mai aproape. Deși vremea de la noi din țară nu ne permite să ne bucurăm de un soare arzător, există nenumărate locuri în Europa unde temperaturile sunt mult mai prietenoase cu turiștii. Pentru că ne dorim să te bucuri de vacanța de Paște, îți propunem câteva locuri unde poți face plajă în aprilie în Europa. Aceste locații sunt potrivite pentru cupluri, dar și pentru familii.

Plaja Elafonisi

Situată în partea de sud-vest a uneia dintre cele mai frumoase insule ale Mediteranei, Elafonisi este renumită pentru nuanța sa de roz, datorită scoicilor sparte care stau pe marginile plajei. Plaja face parte dintr-o rezervație naturală protejată.

Reclamă

Locul este unul desprins din basme. Apa este limpede, iar nisipul fin, perfect pentru iubitorii plimbărilor lungi pe plajă. Plaja din Creta te va lăsa fără cuvinte, scriu publicațiile internaționale.

Plaja Navagio

Cunoscută și sub denumirea de Shipwreck Beach, această plajă este de fapt un golf deschis în largul Zakynthos, una dintre cele mai sudice insule ionice din Grecia. Există o mulțime de legende despre acest loc superb, iar multe dintre ele fac referire la un naufragiu din anul 1980.

Reclamă

Este o destinație aproape de România. Dacă nu te-ai decis la locul ideal pentru vacanță, atunci acesta ar putea fi cel potrivit pentru tine. Nisipul este fin și alb, iar împrejurimile te vor lăsa fără cuvinte. Mai mult, apa este de un albastru sclipitor, iar adâncime acesteia este potrivită pentru înotătorii începători.

Plaja Las Teresitas

Acesta este una dintre cele mai frumoase plaje din insulele Canare. La Teresitas are totul de oferit vizitatorilor curioși.

Aici găsești localuri cu mâncare delicioasă, poți merge la plimbări pe plajă sau te poți bucura de un moment romantic alături de persoana iubită la unul dintre spectacolele organizate periodic pe plajă.

Plaja Saleccia

Una dintre zonele mai puțin urbanizate din Corsica este plaja Saleccia. Acesta este locul perfect pentru relaxare și evadare.

Nu există foarte multe cafenele, dar există o mulțime de locuri în care te poți relaxa. Este locul ideal pentru persoanele care își doresc o vacanță retrasă și liniștită.

Plaja Mamula

Situată pe o insuliță cu același nume, mica plajă Mamula oferă vederi superbe la Marea Adriatică. Este o locație perfectă pentru vacanțele în familie și nu numai.

Această plajă îți oferă tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vis. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×