Reclamă

Trucuri pentru a obține un bagaj minimalist de vacanță. Cum poți să călătorești simplu și fără griji

Atunci când urmează să plecăm în vacanță ne dorim să punem în bagaj cât mai multe lucruri de care credem că vom avea nevoie la un moment dat. Însă de multe ori ajungem să împachetăm haine pe care nici nu apucăm să le purtăm. Nu doar hainele sunt o problemă, ci și accesoriile sau obiectele de care ne despărțim cu greu. Hai să vedem câteva trucuri pentru a obține un bagaj minimalist de vacanță.

Publicat: 16 februarie 2023, 6:40

Bagajul de vacanță trebuie să conțină în mare parte obiecte esențiale. Oricât de tentant ar fi să punem cât mai multe lucruri, este important să avem o listă pe care să trecem doar strictul necesar. Un bagaj minimalist te va face să te simți mult mai liberă și în felul acesta nu vei sta cu grija faptului că poate ai uitat să împachetezi ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trucuri pentru a obține un bagaj minimalist de vacanță

Un bagaj minimalist te va ajuta întotdeauna în timpul călătoriilor tale. Pe lângă faptul că poți să scazi din costurile de călătorie, mai ales dacă urmează să călătorești cu avionul, vei avea mai mult spațiu pentru posibilele cadouri pe care ți le vei cumpăra din locația pe care urmează să o vizitezi.

Din bagajul de călătorie nu trebuie să lipsească o trusă de prim ajutor. Iată câteva sfaturi utile despre cum să-ți faci o trusă de prim ajutor pentru vacanță. Mai jos te invităm să descoperi ce poți face pentru a ajunge să ai un bagaj minimalist.

Alege hainele cu înțelepciune

Atunci când îți faci bagajul de vacanță verifică prognoza meteo. În felul acesta o să-ți fie mult mai ușor să alegi hainele pe care urmează să le iei.

Reclamă

Încearcă să alegi piese de bază care pot fi combinate în mai multe ținute. Hainele versatile sunt mai mult decât necesare în bagajul unui călător care vrea un bagaj minimalist. Alege culori pentru, ușor de combinat, dar și materiale versatile, care să-ți asigure confortul necesar.

Dacă nu ești sigură, atunci probabil nu ai nevoie

Atunci când vine vorba de alegerea anumitor accesorii avem de multe ori gânduri îndoielnice. Specialiștii spun că dacă nu ești sigură cu privire la un obiect pe care vrei să-l iei, cel mai probabil nu ai nevoie de el. Lucrurile pe care eziți să le iei, cel mai probabil nu-ți sunt necesare.

Reclamă

Pune pe o listă obiectele de care ai imperioasă nevoie, apoi elimină rând pe rând micile capricii.

Alege cu atenție produsele de toaletă

Produsele de toaletă pot fi o adevărată problemă, mai ales dacă urmează să călătorești cu avionul. Cele mai multe produse de înfrumusețare și igienă sunt lichide. Din păcate, lichidele se pot vărsa cu mare ușurință și îți pot ruina întreg bagajul.

Mai mult, unele produse vin în ambalaje greoaie. Optează pentru o trusă mică de travel în care să-ți pui produsele de care vei avea nevoie. În felul acesta îți va fi mult mai ușor să ai la tine lucrurile de care ai cu adevărat nevoie.

Limitează produsele electronice

Pe cât posibil încearcă să reduci numărul produselor electronice pe care urmează să le iei cu tine. Pentru un fotograf profesionist acest lucru s-ar putea să fie imposibil.

Însă dacă ești amator, poți alege o cameră și un singur obiectiv. În felul acesta vei avea mult mai mult spațiu pentru alte lucruri cu adevărat necesare.

Fă întotdeauna o listă

Specialiștii de la The Travel spun că este important să-ți faci o listă cu locurile pe care urmează să le vizitezi, activitățile pe care vrei să le faci și timpul pe care urmează să-l petreci în vacanță.

În felul acesta îți va fi mult mai ușor să pui pe listă obiectele de care ai cu adevărat nevoie. Lista te poate ajuta să vezi mult mai clar ce îți este necesar și te va asigura că nu vei uita nimic acasă.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×