Reclamă

Unde se află linia căsătoriei în palmă. Îți dezvăluie când vei ajunge în fața altarului

Te-ai întrebat vreodată unde se află linia căsătoriei în palmă? Aceasta îți dezvăluie când vei ajunge în fața altarului. Chiar dacă există nenumărate informații care surprind această temă, mulți dintre noi nu știu unde se află această linie și cum poate fi interpretată.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 aprilie 2024, 2:37

Linia căsătoriei, numită și linia relației, este una dintre cele mai importante linii atunci când încerci să prezici viitorul unei persoane. Linia căsătoriei în palmă poate nu numai să prezică când te vei căsători, dar te poate ajuta și la decodarea atitudinii tale față de dragoste și familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unde se află linia căsătoriei în palmă

Linia căsătoriei te ajută să înțelegi mai bine ce fel de persoană ești când vine vorba de dragoste. De asemenea, în cazul în care nu ești deja căsătorită, linia te poate ajuta să găsești motivele pentru care nu ți-ai găsit deja sufletul pereche.

Pentru început trebuie să localizezi linia căsătoriei în palmă. Linia căsătoriei (marriage line) se găsește sub baza degetului mic.

O reprezentare grafică a liniei căsătoriei
Linia căsătoriei (marriage line) se găsește sub baza degetului mic / Shutterstock

Aceasta se află chiar deasupra liniei iubirii. Specialiștii spun că o persoană poate avea mai multe linii ale căsătoriei, în timp ce există cazuri în care linia de căsătorie u e prezentă.

Reclamă

În situația în care ai mai multe linii ale căsătoriei, cea mai lungă va fi folosită pentru a putea citit viitorul în palmă. Pe lângă lungimea lini, forma acesteia, locul unde se termină, toate acestea denotă aspecte importante despre căsătoria ta.

Linia căsătoriei este dreaptă

Dacă ai o linie de căsătorie profundă i dreaptă, atunci este un semn că ești blândă și pasională. Vei avea parte de o căsătorie fericită și lungă.

Reclamă

O linie a căsătoriei dreaptă este un indicator că vei avea o singură căsnicie, iar partenerul tău îți va fi loial. În plus, dacă ai o line adâncă, dreaptă și lungă, înseamnă că pe lângă iubire, vei avea parte și de succes după căsătorie.

Află și cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele.

Linia căsătoriei este scurtă

În cazul n care ai o linie scurtă a căsătoriei la îndemână, atunci este un semn că ești puternică, dar foarte pretențioasă.

Această pretenție în materie de iubire se datorează faptului că ți-ai stabilit standarde înalte. Îți dorești o persoană care are o personalitate atractivă și care este capabilă să aibă grijă de tine.

Ești mai interesată de caracterul persoanei de lângă tine, decât de aspectul acesteia. Linia scurtă a căsătoriei mai înseamnă, de asemenea, că este posibil să te căsătorești la o vârstă înaintată.

Linia căsătoriei este curbată în jos

Dacă linia căsătoriei este curbată în jos, adică spre încheietura mâini, de obicei nu este un semn bun. Acest tip de linie indică faptul că partenerul tău ar putea avea complicații de sănătate.

Dacă linia este curbată brusc, este un semn că soțul tău ar putea fi predispus la accidente.

Linia căsătoriei este curbată în sus

Dacă linia căsătoriei este curbată în sus, adică spre degete, atunci este semn al unei vieți bune și fericite în familie, fără obstacole în calea voastră.

Amândoi veți forma o familie frumoasă și vă veți bucura de prosperitate financiară.

Cu cât curba este mai ridicată, cu atât căsnicia ta va fi mai fericită. Un cuplu cu această linie ar trebui să facă afaceri împreună, spun astrologii de la YourTango.com.

Linia căsătoriei este întreruptă

Dacă linia căsătoriei este întreruptă, atunci este posibil să te lovești de eșecuri în dragoste și în căsnicie. Ar putea exista cazuri în care relația să devină toxică pentru tine.

Astfel de situații sunt greu de rezolvat. De asemenea, șansele de a trece printr-un divorț sunt mai mari pentru persoanele care au linia căsătoriei întreruptă.

Ce înseamnă dacă nu ai linia căsătoriei sau dacă ai mai multe linii

În cazul în care nu ai nicio linie a căsătorie pe mână, atunci înseamnă că nu ai încă dorința de a-ți întâlni marea dragoste.

S-ar putea să fie dificil pentru tine să atragi persoana potrivită și vei avea o perioadă dificilă în ceea ce privește înțelegerea sentimentelor persoanei de lângă tine. În loc de iubire, cel mai probabil te vei concentra asupra carierei tale.  

Există și persoane care au mai mult de o linie. Persoanele cu două linii ale căsătoriei sunt fromatice și iubesc pasional. Nu înseamnă că aceste persoane vor avea parte de două căsătorii, ci că vor avea parte de o iubire măreață, spun cei de la Astrology.com

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×