Reclamă

Unde se pune bradul de Crăciun în casă. Lucruri la care puțini se gândesc

Experții în design au dezvăluit unde se pune bradul de Crăciun în casă. Amplasarea bradului de Crăciun este foarte importantă dacă îți dorești să-i prelungești durata de viață. Dacă ai un brad artificial, atunci amplasarea sa va rămâne la fel de importantă deoarece poate influența energiile din interiorul casei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 decembrie 2023, 6:05

Tradiția brazilor de Crăciun este una veche, iar an de an reunește familia în jurul său. În fiecare an decorăm un brad în apropiere de Crăciun, iar în Ajunul Crăciunului așteptăm ca Moșul să-și lase cadourile. Descoperă în cele ce urmează care este locul perfect pentru a amplasa bradul de Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unde se pune bradul de Crăciun în casă

Unele persoane pregătesc bradul de Crăciun din timp, în timp ce altele aleg să-l împodobească cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Dacă nu ai apucat să-ți faci bradul, atunci acest articol va fi perfect pentru tine. Uite care este locul ideal din casă în care e recomandată să-ți aranjezi bradul de Crăciun.

Într-un loc cu lumină naturală

Dacă ai optat pentru un brad natural, atunci specialiștii de la Livingetc recomandă să-l amplasezi într-un loc cu lumină naturală. Încearcă să-l amplasezi lângă o fereastră, dar ai grijă să nu oprești lumina naturală din a intra în casă.

Lumina naturală încălzește spațiul, dar totodată ajută și la prelungirea duratei de viață a bradului tău natural.

Reclamă

Evită locurile foarte calde

Alege un loc care nu este foarte călduros. Căldura în exces poate afecta atât brazii naturali, cât și brazii artificiali.

În plus, nu îți dorești ca bradul tău să fie amplasat lângă o sursă puternică de căldură. Evită locurile care ar putea să transforme bradul într-un potențial factor de incendiu.

Reclamă

Evită amplasare bradului în căile de acces

Casa ta are sigur anumite locuri care sunt mult mai frecventate decât altele. Bucătăria este locul cel mai nepotrivit în care poți pune bradul de Crăciun.

Specialiștii de la Parade sugerează că bradul ar trebui pus în living. În felul acesta te vei asigura că este admirat de membrii familiei, dar nu încurcă activitățile de zi cu zi ale acestora.

Alege un loc de unde să-l poți admira

După ai muncit din greu pentru a alege un model de brad potrivit pentru tine, ar fi păcat să-ți amplasezi bradul într-un loc de unde nu poate fi admirat.

Este important să alegi un loc care să-i permită bradului tău să fie admirat de familie și oaspeți. De cele mai multe ori, specialiștii recomandă să amplasezi bradul în apropiere de o fereastră. În felul acesta, luminițele sale pot fi admirate chiar și seara de trecători.

Amplasează bradul într-un colț dacă nu dispui de foarte mult spațiu

Dacă nu dispui de foarte mult spațiu, atunci cel mai bine ar fi să amplasezi bradul într-un colț care să nu încurce restul familiei. Alege un colț din casă care să fie dedicat în totalitate acestuia.

Dacă dorești să pui în brad instalație, arunci ține cont de faptul că acesta ar trebui amplasat lângă o sursă de energie electrică. Ordine alegi să pui bradul, important este să te bucuri de el în perioada sărbătorilor de iarnă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×