Reclamă

Regula celor 4 cadouri de Crăciun. Cum funcționează și de ce e importantă

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar cadourile ar trebui să fie gata pentru a fi puse sub brad. În ultimii ani, Moș Crăciun a devenit tot mai darnic. În astfel de momente intervine regula celor 4 cadouri de Crăciun. Este foarte importantă pentru a putea stabili o oarecare ordine în ceea ce privește lista de dorințe.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 decembrie 2023, 7:08

Cadourile de Crăciun ar trebui să fie pline  de iubire. Nu cantitatea ar trebui să conteze, ci gestul și bucuria din spatele celui care alege să le ofere. Cadourile cu emoție nu ar trebui să lipsească de pe lista ta de anul acesta. Cu toții ne dorim să oferim cadouri memorabile, semnificative, speciale și sincere pentru Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regula celor 4 cadouri de Crăciun

Cadourile de Crăciun nu ar trebui cumpărate doar pentru a bifa această sarcină. Ele ar trebui alese cu atenție. Uneori, lucrurile trebuie să se reducă la mai puțin pentru a fi apreciate mai mult. Acesta este unul dintre motivele pentru care tot mai multe persoane setează regula celor 4 cadouri de Crăciun.

Este ideală mai ales când vine vorba de cadourile pentru copii. Părinții își doresc să le ofere celor mici tot ce au mai bun. Părinții primesc daruri de la Moș Crăciun, dar și daruri de la bunici, mătuși și unchi sau prieteni de familie.

Astfel, cadourile ajung să-și piardă din semnificația reală, iar an de an așteptările vor fi tot mai mari. În aceste momente este ideal să ai o regulă simplă și utilă, au scris cei de la Observator.

Regula celor 4 cadouri de Crăciun te va ajuta să economisești mai mulți bani și să nu faci cheltuieli inutile. Pentru familiile mai numeroase, această regulă ar putea fi ideală și ar putea salva bugetul părinților.

Reclamă

Ce spune concret regula celor patru cadouri de Crăciun

Regula celor patru cadouri de Crăciun trebuie să urmeze patru pași simpli: să fie ceva ce ei își doresc, ceva de care au nevoie, ceva de îmbrăcat și ceva de citit.

Specialiștii spun că pasul care vizează hainele ar putea fi înlocuit cu o experiență pentru cei mici. De regulă, părinții obișnuiesc să le cumpere deja haine copiilor atunci când aceștia au nevoie. Această regulă a 4 cadouri de Crăciun poate fi restrânsă la 3 cadouri, în funcție de fiecare familie, spun specialiștii de la You Modern Family.

Reclamă

Idei de cadouri pentru cei mici

În prima categorie, a „ceva ce își doresc” poți include experiențe utile pentru cei mici. Poate fi vorba de lecții de pian, de echitație sau de tenis. Pe de altă parte în această categorie pot intra și lucrurile materiale pe care cei mici le-ar putea vrea, cum ar fi jucării noi.

Cel de-al doilea cadou ar trebui să se încadreze în categoria „ceva de care au nevoie”. Aici poți include obiectele de care cei mici au nevoie la momentul actual. Poate fi vorba de un nou rucsac, culori și creioane, o minge, o pereche de pantofi de iarnă, un fular sau orice alt obiect de care cel mic ar mai putea avea nevoie în această perioadă sau în săptămânile ce urmează.

Cel de-al treilea cadou ar trebui să se încadreze în categoria „experiențelor”. Aici poți include o vizită la muzeu, bilete la un film de animație, o vizită într-un parc de distracții sau o vizită la zoo. Cei mici se vor bucura de timpul petrecut împreună, dar și de momentele din aer liber. În plus, va fi o ocazie minunată pentru a vă face mai multe amintiri de familie.

Ultimul cadou ar trebui să fie inclus în lista „ceva de citit”. Cel mic își va îmbunătăți abilitățile de citit și se va bucura de povești noi. Dacă ești în pană de idei, poți să consulți lista cu cele mai frumoase cărți de Crăciun pentru copii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×