Reclamă

Vedeta care a dezvăluit că nu a mers niciodată la terapeut. La cine a apelat pentru a trece de situațiile dificile

Vedeta care a dezvăluit că nu a mers niciodată la terapeut. La cine a apelat pentru a trece de situațiile dificile pe care viața i le-a scos în cale. Kim Kardashian este cea care a mărturisit că nu a mai fost niciodată la un specialist de acest fel. Prietenii sunt cei care au ajutat-o mereu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 iunie 2024, 5:27

Într-un episod din The Kardashians au fost arătate imagini cu vedeta în timp ce sărbătorea cea de-a 43-a zi de naștere. Ea a avut alături cei mai apropiați prieteni ai săi, la Funke din Santa Monica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care a dezvăluit că nu a mers niciodată la terapeut

Ea a dezvăluit în timpul unui confesional că prietenii ei sunt adevăratul motiv pentru care este încă cu picioarele pe pământ.

„În seara asta vreau doar să sărbătoresc cu fetele mele și cred că toți avem nevoie de asta uneori. Săptămâna aceasta, în special, a fost un haos total”, spunea Kim.

„Dar sincer, nu aș fi aici dacă nu ar fi fost prietenii mei. Am cei mai buni prieteni și ei mă susțin foarte mult. Cred că de aceea nu am fost niciodată la un terapeut. Pentru că am cei mai buni prieteni din întreaga lume și ei înseamnă totul pentru mine”, adaugă Kim.

Kim Kardashian, într-o rochie roșie, alături de prietenii ei
Ea a avut alături cei mai apropiați prieteni ai săi, la Funke din Santa Monica / Profimedia Images
Reclamă

Ulterior, în episod au fost prezentate imagini cu Kim în timp ce făcea fotografii alături de grupul ei de prieteni, la care se face referire mai devreme.

Printre femeile din imagini s-au numărat Allison Statter și Zoe Winkler (fiica lui Henry Winkler), Simone Harouche, Lindsay May, Sarah Meyer Michaelson și Ashley Kraines.

„Aceștia sunt oficial prietenii mei pe viață. Despre ei vorbesc tot timpul”, spunea Kim în fața camera de filmat la petrecere, în timp ce adăuga: „Întotdeauna spun că am lovit jackpot-ul în ceea ce privește prietenii”.

Reclamă

„A-mi petrece cea de-a 43-a aniversare cu toate fetele care mă inspiră și mă motivează, este cu adevărat special”, spune ea, în timp ce era alături de verișoara Cici Bussey și prietena Shelli Azoff.

Kim Kardashian a mărturisit că are tot ce și-a dorit vreodată

După ce au fost prezentate imagini cu prietenele ei, în episod se văd imagini în care toți stau la mai multe mese. Lucrul care a atras atenția a fost că fiecare scaun avea un aspect total diferit.

Când toți sunt așezați, Kris propune un toast, declarând: „Vreau doar să mulțumesc tuturor pentru că au venit în seara asta, pentru a o sărbători pe Kim, cel de-al 43-lea an al ei pe această planetă. M-am îndrăgostit de tine în momentul în care ne-am cunoscut. De atunci sunt obsedată de tine. Vreau doar să spun că este o noapte atât de specială când pot să mă uit la toate aceste fețe frumoase. Să-i văd toți prietenii vechi și noi.”

Kim a ținut și ea un discurs, moment în care Khloe a strigat-o să se ridice și să-și etaleze formele. După tot acest moment Kim a afirmat: „Deci toți cei care sunteți aici sunteți toată călătoria mea. Am încredere în voi toți. Cel puțin toată lumea de aici știe un secret nebunesc despre mine și nu l-a dezvăluit niciodată”.

Mai apoi Kim a dezvăluit sincer că are tot ceea ce și-ar putea dori și ar avea nevoie. „Cred că am ajuns acolo și că am sentimentul că știu ce este cu adevărat important în viață. Știu că a mă afla acum aici cu voi este totul”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
5
Un cuplu care stă pe pat și discută
Horoscop
5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie
Fă-ți timp pentru a construi o iubire care va dura pentru totdeauna. Pentru cele 5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024, luna începe cu un accent pe sentimente. Nativii au timp...
PARTENERI
×