Reclamă

Vedeta care a făcut furori pe plajă în costumul său de baie. Diva are 49 de ani și un fizic de invidiat

Ea este vedeta care a făcut furori pe plajă în costumul său de baie. Diva, în vârstă de 49 de ani, și-a expus fizicul de invidiat într-un bikini alb. Alături de ea a fost tot timpul fiul și soțul său. Familia de vedete a fost surprinsă de paparazzi din toate unghiurile.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 iulie 2024, 7:00

Eva Longoria și-a arătat cu mândrie silueta incredibilă într-un bikini alb. Vedeta s-a bucurat de o zi pe plajă cu soțul ei Jose Antonio Baston și fiul lor, Santiago. Vedeta a petrecut momente de neuitat în Marbella.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care a făcut furori pe plajă în costumul său de baie

Eva Longoria impresionează cu fizicul ei perfect. Vedeta și-a etalat formele perfecte într-un costum de baie din două piese.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Eva Longoria împreună cu fiul său Santiago și soțul ei Jose Antonio Baston în vacanță din Spania
Eva Longoria are 49 de ani și un fizic de invidiat / Profimedia Images

Paparazzi au încercat să o pozeze din toate unghiurile, dar Eva a fost foarte atentă în timpul vacanței. Diva și-a protejat fața de privirile curioșilor și a purtat o pălărie de plajă, dar și o pereche de ochelari de soare.

Reclamă

Ea și soțul ei, Jose, au profitat la maximum de vremea caldă mediteraneană pentru a face plajă. Copilul lor, Santiago, în vârstă de șase ani, a alergat fericit spre valuri, iar mama sa l-a urmat.

Familia s-a mutat în Marbella din Los Angeles în 2023, după ce a cumpărat un conac cu șase dormitoare și șapte băi pe coasta spaniolă. Eva și omul de afaceri mexican au pus spre vânzare locuința pe care o dețin în Beverly Hills.

„Eva și Jose părăsesc Los Angeles definitiv și și-au scos din nou casa la vânzare”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru DailyMail în aprilie.

Reclamă

„L-au scos pe piață în iunie 2023, dar recent au reluat oferta și au decis să ceară cu patru milioane de dolari mai puțin. Prețul este acum de 18,9 milioane de dolari. Ei sunt pregătiți să părăsească definitiv Los Angeles”, a mai spus apropiații cuplului.

Eva și Jose s-au căsătorit în 2016 și au decis să-și schimbe domiciliul în 2023. Chiar dacă nu a fost ușor, diva și-a dorit această schimbare pentru familia sa.

De ce s-a mutat Eva Longoria în Marbella

Eva Longoria, născut în Texas, a povestit despre decizia sa de a se muta cu întreaga familie din Los Angeles.

„Am venit în Marabella pentru prima dată în urmă cu două decenii. A fost dragoste la prima vedere. Mi-am spus că o să locuiesc aici într-o zi. Am vorbit cu prietena mea arhitectă și am rugat-o să mă anunțe dacă găsește vreodată ceva aici”.

„Am văzut câteva locuri, dar nimic nu era exact ce îmi doream. În cele din urmă, la începutul anului 2023, această casă a apărut pe piață. Avea nevoie de renovare, dar am știut că pot face asta. Am profitat de faptul că eram în Barcelona pentru niște filmări și am cumparat casa rapid”, a spus Eva Longoria într-un interviu de anul acesta.

Vedeta a declarat că era nemulțumit de viața ei din Los Angeles deoarece „era mereu ocupată”. Traficul aglomerat și programul foarte încărcat a făcut-o pe divă să-și dorească o altă viață pentru ea și familia ei.

Actrița spune că are cetățenie spaniolă și că în 2022 a primit titlul onorific de „Dame”, datorită rădăcinilor sale care încep în orașul spaniol Oviedo.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta Pământ văzută din spațiu
Horoscop
Universul are un mesaj special pentru aceste zodii pe 25 august 2024. Nativii care își pot recăpăta încrederea în sine
După ce Soarele a intrat în Fecioară perfecțiunea se răsfrânge asupra noastră. Astrologia ne oferă vești bune despre perioada care urmează. Universul are un mesaj special pentru aceste zodii pe 25 august 2024. În...
2
Porție de ardei copți cu smântână în bol, decorați cu pătrunjel verde și bucăți mari de ardei
Rețete
Ardei copți cu smântână. O rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă
Rețeta de ardei copți cu smântână este o rețetă tradițională românească, simplă și ușor de preparat, dar foarte delicioasă. Delicioasa mâncare pune în valoare dulceața ardeilor copți combinată cu textura cremoasă a smântânii. Această...
3
Ben Affleck în timp ce coboară dintr-un avion privat
Divertisment
Jennifer Garner „l-a consolat” pe Ben Affleck în ziua în care JLo a depus actele de divorț. Cum au fost surprinși foștii soți
Jennifer Garner „l-a consolat” pe Ben Affleck în ziua în care JLo a depus actele de divorț. Garner și fostul ei soț au fost fotografiați de paparazzi în timp ce coborau dintr-un avion privat....
4
O femeie cu o tabletă în mână, în haine business, în fața unei clădiri de birouri
Horoscop
Zodii predestinate să aibă succes în carieră de-a lungul vieții, potrivit astrologilor
Conform astrologiei, fiecare semn zodiacal are trăsăturile sale de personalitate. Aceste trăsături se manifestă ca defecte și calități specifice care fac anumite lucruri să fie mai ușor de realizat sau obținut pentru unele zodii...
5
Femeie în rochie verde, cu o bufniță în mână, într-o pădure, toamna
Horoscop
Cumpănă mare pentru o zodie în octombrie 2024. Ce aduce horoscopul toamnei 2024 pentru nativi
Anotimpul următor aduce cu el motivație și o mulțime de oportunități pentru zodii. Vor exista șanse de creștere și dezvoltare personală. Cheia este modul în care le folosești pentru a face față tuturor schimbărilor...
PARTENERI
×