Reclamă

Harper Beckham a primit un tort special de la mama sa. Fiica Victoriei Beckham a împlinit 13 ani

Harper Beckham a primit un tort special de la mama sa. Fiica Victoriei Beckham a împlinit vârsta de 13 ani. Adolescenta a fost sărbătorită în mare fel de întreaga sa familie. Părinții și frații ei au postat mai multe imagini emoționante.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iulie 2024, 6:42

Harper, cel mai mic copil al Victoriei și al lui David Beckham, a împlinit 13 ani. Aceasta s-a bucurat de întreaga atenție a familiei. Victoria a postat în mediul online câteva imagini cu tortul fiicei sale. Harper a celebrat cu un tort de gogoși pe mai multe etaje. În vârful acestora adolescenta a avut lumânările cu numărul 13.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harper Beckham a primit un tort special de la mama sa

Victoria a postat câteva imagini cu tortul adolescentei în secțiunea de story de pe Instagram. Adolescenta a fost surprinsă într-o rochie albă cu imprimeu floral.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Harper a optat pentru un look natural, cu părul blond desprins și lăsat pe umeri.

Reclamă

Aceasta și-a completat imaginea cu  brățară delicată și o manichiură albă care să se asorteze cu rochia. Imagia după această imagine, Harper a putut fi văzută într-o altă fotografie în timp ce se îmbrățișa cu tatăl ei. Harper seamănă izbitor de mult cu David Beckham.

Părinții adolescentei sunt extrem de mândri de ea. Aceștia au celebrat-o cu o mulțime de imagini și videoclipuri în mediul online. David a postat un carusel plin cu fotografii cu Harper din ultimii ani. Totodată, fostul fotbalist a postat și un clip cu fiica sa, scrie Hello.

Harper poate fi văzută în copilărie, la cursuri de balet, jucând fotbal alături de tatăl ei, cântând la flaut sau distrându-se cu tatăl ei la un concert. David a însoțit postarea cu un mesaj pentru fiica sa.

Reclamă

„La mulți ani, frumoasei mele fetițe. Tata este atât d mândru de tine, ai crescut pentru a fi o domnișoară extraordinară, generoasă și frumoasă, cu cea mai uimitoare inimă și cel mai uimitor zâmbet. Toți l iubim atât de mult. Fii întotdeauna persoana frumoasă care ești”, a scris David în mediul online.

Victoria a lăudat-o și ea pe Harper în mediul online. Aceasta a postat, de asemenea, un videoclip emoționant cu adolescenta.

Ce mesaj a avut Victoria Beckham pentru fiica sa

Victoria i-a urat fiicei sale „la mulți ani” în mediul online. Aceasta s-a asigurat că postează imagini rare din arhiva personală. Alături de acestea a lăsat și un mesaj sincer.

„Ești cu adevărat totul pentru noi, Harper Seven. Suntem mândri de domnișoara frumoasă și talentată care ai devenit. Te iubim atât de mult”, a scris Victoria în mediul online.

Prietenii vedetei au comentat și ei în secțiunea de comentarii pentru a-i transmite tinerei domnișoare cât mai multe urări. Vechea colegă de trupă a Victoriei, Emma Bunton, i-a lăsat un mesaj special, menționează PageSix.

„La mulți ani, Harper. Te iubim până la capăt”, a spus vedeta. Mai multe celebirtăți i-au urat adolescentei „la mulți ani”. Kim Kardashian, Eva Longoria, Gigi și Bella Hadid sunt doar câteva dintre multele celebre care au comentat în secțiunea de comentarii.

Soții Beckham au adus-o pe lume pe Harper pe data de 10 iulie 2011 ți au împărtășit la acel moment vestea pe conturile lor de Facebook.

Cei trei frați mai mari ai lui Harper, Brooklyn, Romeo și Cruz au apărut, de asemenea, în câteva fotografii rare postate de ziua adolescentei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×