Reclamă

Venus intră în Vărsător pe 22 ianuarie 2023 și schimbă viața a trei zodii

Când Venus intră în Vărsător pe 22 ianuarie 2023 reușește să schimbe cu adevărat viața a trei zodii. Cu toate acestea, și ceilalți nativi vor simți diferențe notabile în parcursul lor. Investițiile în proiectele profesionale sunt de bun augur acum și sunt recomandate. Relațiile de prietenie vor deveni mai sudate, iar parteneriatele romantice se vor modifica într-o manieră pozitivă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 20 ianuarie 2023, 10:27

Este cea de-a 11-a zodie din horoscop și cu ocazia acestui tranzit se produc schimbări în sfera relațiilor și a conexiunilor de orice tip. Venus este cunoscută ca planeta ce oferă plăcere, ce se ocupă cu dorințele vieții. Este numită și “Steaua de dimineață”. Datorită acesteia, nativii își doresc tot mai multe lucruri materiale, lux, faimă și toate asemenea din acest registru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Venus intră în Vărsător pe 22 ianuarie 2023

Tranzitul lui Venus este considerat foarte important pentru că afectează fiecare persoană, însă fiind o planetă benefică oferă rezultate favorabile. Această planetă acționează de cele mai multe ori în favoarea a două zodii, Taur și Balanță.

În general, Venus reprezintă bogăția, prosperitatea, plăcerea și bucuria din viețile noastre. Este de asemenea un bun punct de pornire pentru artă în general.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Venus intră în Vărsător pe 22 ianuarie și își face apariția în casa relațiilor și a banilor. Reușești să închei colaborări la locul de muncă, dar nu te plângi nici de parteneriatele amoroase. Reușești să conferi un suflu nouă vieții tale, însă trebuie să ai grijă cum îți construiești căminul de acum înainte. Cu cât ai mai aproape persoane de încredere, cu atât lucrezi cu spor și determinare.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur reușesc să deschidă o perioadă propice în spera profesională. Se bucură de succes, de laude și de tot ceea ce au căutat până acum și nu au găsit. Ești privită cu ochi buni în comunitatea din care vii, iar acest lucru îți oferă un sistem de valori ce depășește gândirea pe care o aveai până în prezent, spune Astrology.com.

Atragi atenția tuturor, de la superiori până la prieteni și sesizezi cu ușurință oportunități de viitor. Profită la maximum de aceste zile.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii care ajung să susțină examene în această perioadă, se arată o perioadă numai bună pentru reținut informații. Dacă trebuie să te deplasezi din oraș în scop profesional, o faci cu multă încredere. Încerci să-ți schimbi anumite sisteme, valori, principii și să-ți dai un restart pentru a începe o viață cu totul nouă. Îți dai seama că anumite situații pe care le-ai dorit până acum nu îți oferă de fapt niciun beneficiu.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Casa banilor funcționează la nivel optim și pentru nativii Rac. Astfel se arată parteneriate pe termen lung, atât pe plan profesional cât și personal. Dacă vrei să relaționezi cu oameni noi în cercul tău, acum este momentul. Perioada în care te simțeai stingherită a luat sfârșit. Oportunitățile vor veni pe toate planurile, așa că nu te teme să iei din fiecare situație tot ceea ce găsești mai bun. Comunicarea eficientă cu partenerul de viață te va aduce mai aproape de o căsnicie mult dorită.

Ce arată luna plină în astrologie. Semnificații și influență asupra zodiilor

Leu: 23 iulie – 22 august

Venus intră în Vărsător pe 22 ianuarie 2023 și tu reușești să colaborezi tot mai bine cu partenerii de la locul de muncă. Această schimbare îți aduce beneficii și în relația de cuplu, asta pentru că te simți mai încrezătoare în forțele proprii. Aduci în față anumite aspecte pe care până acum le-ai ignorat. Dacă te găsești la început de drum cu partenerul de cuplu, se creează contexte favorabile pentru oficializarea relației, arată Yourtango.com. Asta poate însemna chiar că vă doriți căsătoria.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

În această perioadă, nativii Fecioară dau dovadă de perseverență la locul de muncă și astfel ai un randament ridicat pentru fiecare sarcină pe care o primești. La toate acestea contribuie și faptul că ai reușit să faci mici schimbări în stilul tău de viață. Noutățile care te bombardează pe bandă rulantă te ajută să te menții pe aceeași traiectorie. Nu îți face griji dacă apar mici modificări în sfera sănătății, acestea vor trece dacă reușești să le oferi atenția cuvenită.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativii care și-au format o familie, sfera iubirii și casa dragostei se arată tot mai caldă și romantică în această perioadă. Copiii vor dori să stea numai în preajma ta și îți vor asculta fiecare sfat. Relația cu ei te va ajuta să-ți dai seama că în cele din urmă nu ai făcut lucrurile greșite pe care le credeai la început. Dacă ești singură, vor apărea mai multe oportunități de flirt. Dacă acestea vor duce undeva, ține doar de tine și de abordarea ta.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion vor observa în perioada imediat următoarea o apropiere față de cei dragi. Atmosfera de familie este una caldă și reușești astfel să te deschizi față de rudele apropiate fără niciun alt interes. Iei în calcul o vacanță pe termen lung alături de părinți, astfel că sfera emoțională se reglează de la sine. În prezent, tot ceea ce ți se întâmplă la locul de muncă este rezultatul dăruirii de care ai dat dovadă până în prezent. Anumite situații pot părea mai dificile, însă tu le poți face față cu brio.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător reușesc să comunice foarte bine cu cei din jur în această perioadă. Acest lucru ajută la diminuarea disconfortului pe care l-ai observat până acum. Se arată o perioadă propice pentru negocieri și diferite parteneriate la locul de muncă. Dacă dorești să ieși în evidență într-un mod pozitiv, tot ceea ce dorești să faci se va concretiza de la sine. Sănătatea nu îți creează probleme, însă nu trebuie să neglijezi acest sector.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de o perioadă propice din punct de vedere financiar. Tot ceea ce au întreprins până acum a dat rezultat, iar acest lucru este vizibil și palpabil. În perioada următoare întâlnești noi oportunități de a suplimenta veniturile. Cu toate acestea nu trebuie să te înhami la întâlniri pe care nu le poți onora. Trebuie să ai un echilibru între ceea ce îți dorești să faci cu adevărat și motivul pentru care muncești foarte mult. Lucrurile evoluează pozitiv în viața ta.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Venus intră în semnul nașterii tale și te bucuri astfel de încredere în forțele proprii. Reușești să duci la bun sfârșit toate planurile și continui să-ți creezi altele fără niciun pic de teamă. Nu trebuie să depui foarte mari eforturi, asta pentru că astrele sunt în favoarea ta. Aduci de fiecare dată un plus de valoarea în orice discuție și te pui în evidență așa cum știi mai bine. Legăturile pe care le creezi cu cei din jur în această perioadă vor rezista pe tot parcursul vieții.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se vor gândi în această perioadă la persoane din trecut. Este posibil ca pentru nativii singuri, o veche iubire să apară la orizont. Gândește-te bine dacă îți dorești să reiei ceea ce odinioară ai respins. Important este să ai grijă de sufletul tău din prezent, fără a mai oferi importanță lucrurilor pe care le-ai înfăptuit cu multă vreme în urmă. Dacă îți dorești să evoluezi, este clar că lecțiile învățate nu trebuie uitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×