Reclamă

Top 3 zodii care preferă să rămână singure. Ele sunt cele care nu își caută partener

Dacă vrei să cunoști top 3 zodii care preferă să rămână singure, ai venit în locul potrivit. Nu este o decizie ușoară să-ți iei un astfel de angajament, însă acești nativi pot face față unei astfel de vieți. Conform mai multor factori, astrologii spun că nu toți oamenii sunt făcuți pentru relații de lungă durată. În general, cei născuți sub semnul Racului se pot dedica unui astfel de angajament.

Publicat: 12 ianuarie 2023, 6:33

Alții, precum nativii Fecioară și Săgetător prefer să-și petreacă zilele în liniște, fără a fi deranjați în nicio privință. Viața de celibatari li se potrivește de minune. Aceștia pot trece prin viață doar în confortul propriei locuinței, înconjurați de prezența proprie. Dacă te afli la momentul actual într-o relație, nu trebuie să iei o decizie radicală în acest moment. Lucrurile se pot aranja de la sine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 3 zodii care preferă să rămână singure

Cu toate acestea, dacă te afli într-o relație și nu îți dorești planuri pe termen lung, atunci acest articol îți poate veni cu singuranță în ajutor. Aceste 3 zodii prefer să rămână singure o bună perioadă de timp fără să acorde o mare importanță găsirii unui partener. Cu cât încearcă să-și întemeieze o familie, cu atât se îndepărtează mai mult de ideea principală.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pe primul loc în top 3 zodii care preferă să rămână singure se numără și Fecioara. Nimeni nu are standardele mai ridicate ca aceasta. Este vorba despre perfecțiune sau nimic. Cu toate că își dorește să fie iubită, știe că niciodată nu-și va putea îndeplini cu adevărat visele veșnice. De aceea, preferă să petreacă o viață singuratică, știind fără doar și poate de ceea ce are nevoie pe cont propriu, arată Yourtango.com. Este un semn de pământ practic ce își rezervă timp pentru sine și conectarea la energiile benefice.

Chiar dacă va fi nevoită să părăsească o relație pe care a întreținut-o o lungă perioadă de timp, acest lucru nu o dezamăgește. Ba mai mult, îi dă energia de a continua pe drumul său. Fecioarele sunt singure pentru că se tem să-și piardă identitatea într-un parteneriat amoros. În adâncul sufletului lor își doresc mai degrabă să fie singure decât cu persoana nepotrivită.

Reclamă

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativului Săgetător îi este foarte ușor să nu își creeze așteptări. Reușește fără doar și poate să se sustragă dintr-o relație, atunci când simte nevoia. Simt nevoia constantă de a evolua, iar o relație amoroasă îi poate ține pe loc, arată Astrology.com. Vor încerca întotdeauna să se lupte între dorința de a fi iubiți și aceea de a-și arăta puterea proprie. Ideea în sine de a avea ceva serios în viață, îl face pe acest semn de foc să-și pună deoparte planurile de viitor. De aceea, preferă să fie singur decât să-și asume responsabilități.

Este unul dintre cele mai libere spirite ale zodiacului, privind întotdeauna către un orizont îndepărtat. Să fie ținut într-un singur loc înseamnă că este împotriva filosofiei sale de viață. Partenerul ales va trebui să-i lase șasna de a explora.

Reclamă

Când este mercur retrograd în 2023. Care sunt perioadele cu mișcare retrogradă

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pe ultimul loc în top 3 zodii care preferă să rămână singure se numără nativul Vărsător. Independența sa este foarte importantă. Este extrem de mulțumit să facă lucrurile pe cont propriu. Preferă o viață ce nu atârnă de așteptările care vin la pachet cu o relație de lungă durată. Pășind în afară mersului natural al lucrurilor, își dorește să realizeze planurile într-un mod distinct chiar și în dragoste. Fiind condus de planeta Uranus, le este foarte greu să fie ținuți într-un singur loc atunci când ei își doresc să exploreze noi teritorii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×