Reclamă

Vera Wang și-a sărbătorit aniversarea. Creatoarea de modă a împlinit 73 de ani

Vera Wang și-a sărbătorit aniversarea. Creatoarea de modă a împlinit 73 de ani și a demonstrat din nou că știe să sărbătorească cu stil. Chiar dacă a trecut de ceva timp de prima tinerețe, vedeta nu stă departe de culori precum nuanțe de roz.

Publicat: 2 iulie 2022, 6:07

Designer-ul a împlinit 73 de ani, scoțând o sticlă de Prosecco rosé. Aceasta a avut o petrecere tematică și a purtat o ținută roz din cap până în picioare. Vera arată fabulos pentru vârsta ei și toți cei din jur o admiră întotdeauna pentru felul în care arată, scrie PageSix.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang și-a sărbătorit aniversarea

Wang a purtat o rochie de culoarea fardului de obraz, cu o trenă dramatică și decupată în față. Acest lucru a ajutat-o să-și etaleze mai bine pantalonii scurți asortați Chiar și părul și l-a asortat cu tematica acestui eveniment aniversar.

Vera și-a completat ținuta cu tocuri cu platformă argintie și o diademă, coliere și inele cu pietre roz.

Asortat atât cu sticla ei de Prosseco cât și cu ținuta ei, tortul designerului a fost acoperit cu fondant argintiu și trandafiri roz, cu inițialele ei la topper.

Reclamă

„Îmi sărbătoresc Ziua de Naștere cu Prăjituri și karaoke și cu noul meu ROSÉ PROSECCO!!!!!!”, a subtitrat Wang o serie de fotografii de pe Instagram. Ea a cântat pe scenă „Signed, Sealed, Delivered” de Stevie Wonder și a fost acompaniată alături de prieteni.

Sex-simbolul septuagenar a atras atenția în ultimii ani cu aspectul ei care sfidează vârsta, îmbrăcând ținute sexy, de la topuri până la fuste mini pe rețelele sociale. În 2020, fotografiile cu Wang purtând un sutien sport au devenit virale. Ea a spus mai târziu că a fost „total șocată” de mesajele de admirație primite. La postarea de atunci, peste 2.000 de oameni care i-au cerut secretul frumuseții.

Reclamă

Ea chiar a mărturisit că „munca, somnul, un cocktail de vodcă și nu prea mult soare” sunt secretele aspectului ei tineresc.

Vera Wang sărbătorește mereu cu stil la zi sa

Designerul de rochii de mireasă nu este străin de zilele de naștere sărbătorite cu mare fast. După cum a spus chiar Page Six, anul trecut, când ea a împlinit 72 de ani a fost înconjurată de 60 de invitați, printre care prietenii Donna Karan, Calvin Klein, Bridget Foley și Alina Cho la The Jimmy din Soho. Wang a fost, de asemenea, surprinsă de o interpretare a unui imitator al lui Cher.

În mod clar, ea nu își dorește să „întoarcă timpul”, deoarece continuă să înainte prin viață cu mare stil.

Vera Wang s-a născut pe data de 27 iunie 1949, în New York. La vârsta de numai 8 ani era îndrăgostită de patinajul artistic. În 1968, aceasta deja concura la campionatele naționale din Statele Unite ale Americii. După ce și-a ratat șansa de a intrat în echipa olimpică a Americii, s-a reprofilat și a ajuns în industria modei. Acum este unul dintre cei mai apreciați designeri și se bucură de succes și renume mondial.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×