Reclamă

Vera Wang a purtat o rochie lungă, roz. Vedeta de 72 de ani sfidează trecerea timpului, iar fanii o admiră pentru silueta sa

Vera Wang a purtat o rochie lungă, roz. Designer-ul i-a convins pe fani că este capabilă să sfideze trecerea timpului după ce a distribuit fotografii cu ultimul ei look pe covor roșu. Postare de pe Instagram a vedetei ține primele pagini ale tabloidelor.

Publicat: 16 mai 2022, 7:21

Recent, Vera Wang în vârstă de 72 de ani a publicat fotografii de la petrecerea Hot Pink găzduită de Breast Cancer Research Fund (BCRF) din New York City. Designer-ul a arătat elegant într-o rochie roz, strălucitoare, cu un decolteu adânc, pe care a accesorizat-o cu o cască asortată, coliere cu diamante și oja de unghii neagră, scrie yahoo.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang a purtat o rochie lungă, roz

Evenimentul a strâns un record de 8,5 milioane de dolari pentru a sprijini BCRF, cel mai mare contributor privat la cercetarea cancerului de sân din lume, fondat de Evelyn Lauder în 1993.

„Think Pink. Sunt așa de fericită că pot sărbători din nou BCRF! În memoria regretatei mari Evelyn Lauder. Ai ajutat la schimbarea lumii”, a scris Wang în descrierea postării.

Postarea lui Wang a fost întâmpinată rapid cu o serie de comentarii care lăudau silueta ei și look-ul tineresc.

„Asta este glamour-ul! Frumusețea nu are limită de vârstă”, a comentat o persoană.

Reclamă

„Da Vera! Se pare că îmbătrânești invers! Arăți incredibil”, a adăugat altul.

„Pur și simplu fără vârstă! Văzându-te cu o rochie ca asta la vârsta ta, arătând absolut fabulos, îmi dă curajul să etalez ceea ce am!”, a spus un alt fan. „De asemenea, este atât de minunat să te văd susținând o organizație atât de grozavă”.

Reclamă

Vera Wang este unul dintre cei mai renumiți și mai apreciați designeri. Vedetele internaționale sunt pur și simplu îndrăgostite de creațiile ei, iar veniturile au început să crească simțitor. În anul 2016, Forbes a scris despre Vera Wang că intră în categoria femeilor care au construit singure totul de la zero.

Primele reacții despre silueta Verei Wang au apărut în 2020

Nu este prima dată când designer-ul îi uimește pe fani cu aspectul ei. În 2020, Wang a distribuit fotografii cu ea modelând propriile accesorii de păr pentru David’s Bridal, arătându-și silueta tonifiată și silueta fără vârstă.

Postarea a devenit rapid virală, cu peste 2.000 de comentarii care i-au cerut secretul frumuseții.

„Nu pot să cred că această femeie are peste 70 de ani. Arată absolut incredibil!” a spus o persoană.

„Arăți bine, Vera! Nu îmbătrânești niciodată!” a adăugat un alt admirator.

„Cum să arăți atât de grozav la vârsta ta? Poți să-ți dezvălui secretele?” a comentat altcineva.

Wang a spus pentru ELLE că a fost „total șocată” de reacția virală la postare, dar a împărtășit că secretul ei pentru tinerețea veșnică a fost „munca, somn, un cocktail de vodcă și nu prea mult soare”.

Vera Wang s-a născut pe data de 27 iunie 1949, în New York. La numai 8 ani era îndrăgostită de patinajul artistic. În 1968 deja concura la campionatele naționale din Statele Unite ale Americii. După ce și-a ratat șansa de a intrat în echipa olimpică a Americii, s-a reprofilat și a ajuns în industria modei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×