Reclamă

Victoria Beckham a fost criticată pentru forma degetelor ei de la picioare, iar acum și-a pus pantofi cu vârf acoperit. Cât costă rochia soției lui David Beckham

Victoria Beckham a fost criticată pentru forma degetelor ei de la picioare, iar acum și-a pus pantofi cu vârf acoperit. Rochia soției lui David Beckham a atras toate privirile, dar costul ei nu e deloc unul mic.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 octombrie 2024, 7:05

Victoria Beckham și-a făcut apariția într-o rochie din mătase în valoare de 850 de lire sterline. Ea și-a făcut apariția la evenimentul Vogue Forces of Fashion din NYC purtând propriul brand, iubit de multe celebrități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Beckham a purtat o rochie din mătase verde

Victoria Beckham a atras atenția când a ajuns la One World Trade Center pentru a participa la Vogue’s Forces of Fashion din New York.

Soția lui David Beckham a purtat cu încredere rochia creată de ea, care este îndrăgită de celebrități precum Kendall Jenner, Regina Letizia, Phoebe Dynevor și Amanda Holden.

Purtând variantea pe verde a celebrei creații, ea și-a asortat ținuta cu pantofi cu toc portocalii, cu vârf acoperit. Pentru a se accesoriza, diva a purtat o pereche de ochelari de soare negri și bijuterii delicate din aur.

Victoria s-a alăturat celebrei Anna Wintour într-o conversație despre munca din culise a show-urilor. Rochia purtată de Victoria este pe cale să devină la fel de faimoasă precum e rochia Herve Leger, doar că este mult mai versatilă.

Reclamă
Victoria Beckham, într-o rochie verde
Rochia de 850 de lire sterline a generat profituri la brandul ei de modă, vânzările crescând cu 52% anul trecut / Profimedia Images

A fost concepută pentru a se potrivi femeilor de toate vârstele, datorită croiului în cinci puncte.

Rochia care a salvat brand-ul Victoriei Beckham

Reclamă

Rochia de 850 de lire sterline a generat profituri la brandul ei de modă, vânzările crescând cu 52% anul trecut.

Printre fanii acestei rochii se numără deja Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 51 de ani, și modelul Kendall Jenner, în vârstă de 28 de ani, care au purtat amândouă versiunea verde a rochiei midi.

Modelul Rosie Huntington-Whiteley și actrița Gugu Mbatha-Raw, au și ele creația în garderobă.

O sursă a spus că Victoria a fost „încântată” de cifra de afaceri, adăugând: „Victoria a muncit atât de mult la brand-ul ei. A fost greu uneori, dar este atât de fericită că acum merge din ce în ce mai bine”.

Brandul, care a fost lansat în 2008, a împrumutat peste 30 de milioane de lire sterline pentru a rămâne pe linia de plutire de-a lungul anilor. Cu toate acestea, anul trecut, veniturile au crescut de la 59 de milioane de lire sterline la 89 de milioane de lire sterline, fiind al treilea an consecutiv de creștere.

Victoria Beckham a fost criticată pentru forma degetelor ei de la picioare

Victoria Beckham a participat recent la o petrecere organizată de Anastasia Soare, casa acesteia din Los Angeles. Ulterior, soția lui David Beckham, a publicat pe Instagram câteva fotografii de la petrecere, dar i-a și mulțumit româncei pentru găzduire.

“Mulțumesc foarte mult dragei mele prietene @anastasiabeverlyhills pentru că ne-ai găzduit în frumoasa ta casă aseară! Ești cu adevărat o inspirație și este întotdeauna o plăcere să mă întorc în Los Angeles la tine. Sărutări #HarperSeven @norvina @victoriabeckhambeauty xx”, a scris Victoria pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat la postarea ei. În timp ce mulți au felicitat-o pe Victoria pentru ținuta sa și pentru cât de bine arată, au fost și cârcotași care au analizat-o cu lupa.

“Totul e perfect! Dar ce se întâmplă cu cele 2 degete mari de la picioare? 🫠”, a întrebat o persoană.

Observația de mai sus a stârnit numeroase reacții. “Am observat și eu. 😂 Sunt niște inflamații la picior. Sunt foarte dureroase”, a spus o altă persoană.

“OMG, cine dă zoom atât de mult? E ceva personal și de ce ai comenta despre asta?”, a mai zis cineva.

“Sunt provocate de pantofi incomozi 😵”, a explicat o altă persoană.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×