Reclamă

Zodii care au noroc în dragoste în luna noiembrie 2023. Nativii care au parte de multă iubire

Te așteaptă o perioadă cel puțin interesantă. Energia vindecătoare a zodiilor vine sub forma de a ajuta relațiile romantice. Ai mai jos lista cu zodii care au noroc în dragoste în luna noiembrie 2023. Ei sunt nativii care au parte de multă iubire și respect din partea partenerului de cuplu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 octombrie 2023, 7:29
O femeie frumoasă, acre stă întinsă pe jos, îmbrăcată într-o rochie roșie
Luna noiembrie este perioada în care zodiile de mai jos acceptă ideea că partenerul de cuplu e de încredere / Shutterstock

În luna noiembrie, trei zodii din astrologie devin cele mai norocoase în dragoste. Ei sunt nativii care vor vedea cum încrederea este problema lor principală și că partenerul de cuplu este omul pe care și-l doresc pentru tot restul vieții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care au noroc în dragoste în luna noiembrie 2023

Luna noiembrie este perioada în care zodiile de mai jos acceptă ideea că partenerul de cuplu e de încredere, iar acesta este un teritoriu nou pentru ei. Cu toate acestea, sunt trei zodii care au noroc în dragoste în luna noiembrie 2023.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Știi cum este să faci ravagii în propria relație și știi că, la un anumit nivel, faci asta pentru că încă nu ai ajuns să ai încredere în persoana cu care ești. Este ca și cum ai dori să-l testezi, să vezi dacă tot ceea ce spune e adevărat, cu excepția faptului că îl treci prea des prin acest test și situația devine tensionată ușor, ușor.

Partenerul te-a rugat să te oprești, să ai încredere în el și să te relaxezi, dar natura ta de Berbec nu te va lăsa să te calmezi. Luna noiembrie îți oferă o pauză de la temerile tale suprasolicitate.

Reclamă

Se pare că ai înlocuit dragostea cu frica și, în cazul tău, nu este necesar. Ești destul de norocoasă să ai pe cineva care este cu adevărat bun cu tine. În luna noiembrie 2023 începe noua gândire care îți va reda încrederea în tine și partenerul de cuplu.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Tu ți-ai construit imaginea și acum toți cei din jurul tău cred că ești invincibilă și foarte puternică, ceea ce este, desigur, o fațadă. Tu, ca toți ceilalți, ai fost cândva rănită în iubire.

Reclamă

Pentru că ți-ai construit această imagine, sunt șanse mari să te simți singură de cele mai multe ori. Cei din jur vor crede că nu ai nevoie de nimic pentru că ești foarte puternică. Dacă schimbarea nu are loc curând, simți că s-ar putea să te transformi într-o piatră.

Ești la un pas să pierzi persoana cu care ești într-o relație, pur și simplu pentru că nu te înțelege. Partenerul vede inima caldă din tine și tu continui să te închizi. Luna noimebrie îți oferă ocazia de a străluci din nou. Aceasta este alegerea ta, dar dacă treci peste barieră îți vei da seama cât de norocoasă ești defapt.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu te-ai simțit norocoasă de mult timp și, la un nivel profund, știi că asta se întâmplă din cauza faptului că ai stat în calea propriului tău noroc. Nu vrei să crezi că iubirea ar putea dura toată viața ta, pentru că știi că asta este tot ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu vrei să-ți pui inima în joc și astfel te îndepărtezi de orice șansă de a simți dragostea care este chiar în fața ochilor tăi.

Dintr-un capriciu, te vei mai testa o dată în luna noiembrie. Acesta este trucul care îți va trimite viața amoroasă pe o nouă traiectorie.

Ești norocoasă în dragoste în perioada următoare pentru că realizezei că a venit momentul să lași garda jos. Oricât de înfricoșător ar fi, știi că aceasta este ultima ta șansă. Este acum sau niciodată și ai decis că nu e nimic greșit să te lași iubită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×