Reclamă

Zodii care își găsesc dragostea până la sfârșitul lunii octombrie. Nativii care scriu povești noi de iubire

Astrologii scriu despre cele trei zodii care își găsesc dragostea până la sfârșitul lunii octombrie. Acești nativi au șansa să scrie povești noi de iubire. Este o perioadă plină de momente magice și pasionale. Zodiile sunt pregătite să scrie un nou capitol din viața lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 octombrie 2023, 6:29

Trei zodii au șansa să schimbe ceva pe plan amoros. Acești nativi au parte de momente frumoase. Astrologii spun că peisajul cosmic este unul favorabil pentru a scrie povești de iubire. Gemenii, Balanțele și Scorpionii s-ar putea să-și găsească marea dragoste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care își găsesc dragostea până la sfârșitul lunii octombrie

Zodiile care își găsesc mare dragoste sunt pregătite pentru un suflu nou. Acești nativi au trecut prin probleme în trecut, dar acum sunt pregătiți să privească viața cu alți ochi. Nativii aceștia sunt puternici, împăcați cu trecutul lor și pregătiți să își deschidă sufletul în fața unor alte persoane.

Zodiile acestea nu vor să rămână în zona lor de confort. Ele vor să vadă o schimbare, să simtă puternic și să nu-și pună limite. Palneta Venus, a iubirii, are și ea o influență puternică asupra deciziilor pe care nativii le vor lua în această perioadă.

Gemeni

Gemenii sunt zodii de aer care iubesc pasional Acești nativi își pun tot sufletul într-o relație, iar atunci când sunt părăsiți au tendința să sufere foarte mult. Pentru Gemeni este dificil să treacă ușor peste o despărțire.

Reclamă

Procesul este unul îndelungat, iar acesta este motivul pentru care Gemenii au nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a putea lăsa alte persoane în viața lor.

Însă norocul le surâde acestor nativi. Ei vor reuși să se îndrăgostească de o persoană nouă, iar persoana aceea le va împărtăși sentimentele mai repede decât au spra.

Pentru Gemeni este o perioadă minunată. Fluturii din stomac sunt puternici, iar emoțiile îi fac pe acești nativi să înflorească. Gemenii încep să se iubească pe ei înșiși prin partenerul pe care îl au alături. Acești nativi își vor mărturisi sentimentele cu multă sinceritate.

Reclamă

Balanță

Balanțele sunt echilibrate și atente când vine vorba de alegerea partenerului de cuplu.

Acești nativi încearcă să nu se grăbească și să nu facă lucruri care ar putea să stea împotriva durmului lor spre succes. Cariera este pe primul loc pentru acești nativi, iar dragostea vine mai târziu.

Balanțele vor învăța să iasă din acest cerc, iar ușor își vor face timp și pentru relațiile amoroase. În luna octombrie s-ar putea ca acești nativi să aibă parte de surprize.

Dragostea va apărea în viața lor atunci când se vor aștepta mai puțin. Balanțele vor face o descoperire importantă în bărbatul de lângă ele, scrie YourTango.com.

Scoprion

Scorpionii sunt misterioși, iar atunci când vine vorba de poveștile de iubire, cu greu accepta persoane noi în viața lor. Acești nativi sunt foarte selectivi și așteaptă persoana potrivită pentru viața lor. Zodiile acestea vor mult de la o relație, sunt pretențioase și nu se mulțumesc cu puțin.

Norocul s-ar putea să le surâdă acestor nativi în luna octombrie, arată horoscopul dragostei. Este o perioadă în care Scorpionii ar putea scrie o poveste frumoasă de dragoste. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×