Reclamă

Zodii care nu au succes în luna iulie 2023. Nativii care trec prin momente dificile

Astrologii spun că sunt trei zodii care nu au succes în luna iulie 2023. Acești nativi trec prin momente dificile din cauza nesiguranței cu care se confruntă. Zodiile mai sunt influențate și de mișcarea lui Venus Retrograd.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 iulie 2023, 15:42

Astrele spun că este o perioadă dificilă pentru nativii din zodia Berbecului, a Racului și a Vărsătorului. Acești anitiv întâmpină probleme chiar spre sfârșitul acestei luni. Deși mai sunt doar câteva săptămâni până la începerea lunii august, nativii ghinioniști în iulie simt că timpul stă în loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care nu au succes în luna iulie 2023

Zodiile care nu au succes în luna iulie trebuie să învețe să iasă din zona de confort. Acești nativi ajung în situații nefavorabile. Totul se întâmplă din cauza modului în care au luat decizii în ultima vreme. Zodiile trebuie să fie puțin mai îndrăznețe și să muncească pentru ceea ce vor. Nici planeta Venus nu este de prea mare ajutor în această perioadă.

Berbec

Pentru Berbeci nu a fost cea mai bună favorabilă perioadă. Astrele spun că spre sfârșitul lunii iulie vor afla că au fost cu adevărat ghinioniști. Berbecii sunt în cea mai neagră perioadă a lor. Astrele spun că aceștia se confruntă cu probleme pe plan personal.

Sfârșitul lunii iulie s-ar putea să aducă o despărțirea în viața acestor nativi. Berbecii care se află într-o relație s-ar putea să îi pună capăt. Energia astrală arată că Berbecii vor fi trădați în dragoste spre sfârșitul acestei luni.

Reclamă

Chiar dacă inima lor va fi frântă, Berbecii trebuie să găsească o metodă pentru a merge mai departe, scrie YourTango.com. Este o perioadă tensionată, agitată, în care Berbecii trebuie să fie cu atît mai atenți.

Rac

Nici Racii nu stau mai bine, scrie Astrology.com. Astrele arată că sfârșitul de lună iulie aduce probleme financiare pentru acești nativi. Racii nu au succes pe plan financiar. Dacă te așteptai la o promovare, află că nu totul se va întâmpla așa cum ai visat.

Reclamă

Altcineva va ocupa locul tău, iar tu vei fi nevoită să o iei de la capăt. În ceea ce privește banii, astrele arată că tu pierzi o sumă importantă de bani. S-ar putea să fie vorba despre un lucru care se va strica i va necesita să fie reparat sau chiar înlocuit.

Nici prietenii nu te vor putea ajuta. De altfel, vei observa în această perioadă cine ți-a fost cu adevărat aproape și cine a stat cu tine din interes. Adevărul iese în cele din umră la iveală.

Vărăsător

Vărsătorii se numără printre zodiile care nu au succes în luna iulie 2023. Dacă așteptai rezultatul la un examen, astrele spun că acesta s-ar putea să nu fie cel favorabil. Universul are un alt plan pentru tine. Deși pare că ai pierdut totul, astrele știu că o să găsești o alternativă mult mai bună.

Este o perioadă aglomerată, iar tu trebuie să-ți găsești liniștea interioară și să iei decizii cu calm. S-ar putea să întâlnești și o persoană care să te ajute să depășești aceste obstacole. Deși lucrurile nu s-au așezat așa cum ai visat, vei vedea că Universul are un plan mult mai bun pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×