Reclamă

Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor

Aceasta este ziua în care nativii vor afla mai multe despre ei și vor realiza că persoana pe care o iubesc nu le răspunde nici pe departe cu aceleași sentimente. Ai mai jos lista cu zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 aprilie 2024, 7:10

Subiectul legat de „dragostea neîmpărtășită” face parte din rutina de zi cu zi a vieții pe care o trăim. Deși acest lucru nu este ceva pe care fiecare persoană îl poate experimenta în viață, sunt o mulțime de oameni care nu primesc dragostea pe care o doresc. De la persoana pe care o vor în viața lor și totuși, continuă să o iubească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024

Sentimentele rănite sunt ceea ce oamenii urăsc cu adevărat. De aici se pot naște o mulțime de situații care nu au un final tocmai fericit.

Acestea sunt rezultatele iubirii neîmpărtășite. Pe 1 mai, trei semne zodiacale vor ajunge să recunoască că simt așa ceva pentru cineva din viața lor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Când iubești, dai totul. A avea încredere în oameni este deja destul de greu. Dar sunt riscuri pe care ni le asumăm într-o relație care implică sentimente. Când treci acea linie și te arunci să iubești o altă persoană, ai tendința să crezi că va dura. Dar și că este cel mai bun lucru pe care l-ai putea face.

Reclamă

Singura problemă aici este că în timpul tranzitului lui Venus în Taur, îți dai seama că dragostea pe care o simți nu este reciprocă.

Acest lucru este unul dintre cele mai devastatoare momente din viața ta. Deși nu vrei să fii nevoită să recunoști asta, știi sigur că dragostea pe care o dorești este un lucru care nu se va întâmpla niciodată.

Partea bună e că a cunoaște asta înseamnă a privi adevărul în fața ochilor tăi. Dacă adevărul te eliberează, atunci s-ar putea să fii pe cale să te eliberezi dintr-o situație care te poate ține pe loc.

Reclamă

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pe vremuri, te-ai învinovățit că nu ai fost suficient de bună. Partenrul din viața ta nu a fost mulțimit de ceea ce ai făcut. Ai vrut dragostea lui, ai făcut tot, dar nu ai primit-o niciodată. Chiar dacă ți-a acordat puțină atenție, știai că cel pe care îl iubeai nu va reacționat niciodată la fel.

În timpul lui Venus în Taur, vei vedea că ai acordat prea mult timp și efort „cauzei” de a face această persoană să te iubească. Din păcate, aceasta este o cauză pierdută. În loc să devii tu însuți o cauză pierdută, vei profita la maximum de această realizare. Te vei forța să privești dincolo de această iubire neîmpărtășită și să găsești ceva mai bun pentru tine.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ți-ai creat o lume numai a ta în care ai inclus oameni. Din păcate, ei au devenit personaje fantastice din viața ta în mintea ta. Te-ai îndrăgostit de oameni care practic nu știu că exiști.

Realismul nu a fost niciodată punctul tău forte. Așadar, atunci când tranzite precum Venus în Taur își fac apariția, vei fi confruntată cu mintea ta, care îți va spune să te trezești și că trebuie să o faci acum. Ai fost îndrăgostită de cineva care nu există, sau cel puțin, nu există pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×