Reclamă

Zodii care se despart pe data de 1 ianuarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste

Astrele spun că există trei zodii care se despart pe data de 1 ianuarie 2023. Acești trei nativi vor avea probleme în dragoste și vor începe noul an singuri. Astrele vor încerca să le rămână aproape pentru a trece mai ușor peste această separare. Însă drumul diferit de cel al partenerului s-ar putea să aducă și vești bune pentru nativii care au luat această decizie.

Publicat: 31 decembrie 2022, 6:19

Despărțirile nu sunt niciodată ușoare. Amintirile au tendința să-i facă pe nativi să rămână în relații în care nu se mai simt bine. Astrele spun că astăzi se vor lua decizii importante pe plan personal. Aceste decizii vor avea un impact direct asupra relațiilor pe care cei trei nativi ghinioniști în dragoste le aveau.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se despart pe data de 1 ianuarie 2023

Poveștile de dragoste se scriu cu sacrificii. Însă aceste trei zodii nu sunt dispuse să mai facă niciun compromis în relație. Într-o astfel de situație, nativii remarcă tot mai multe neînțelegeri în raport cu partenerul de cuplu. Pas cu pas, partenerii se distanțează și remarcă faptul că le-ar fi mai bine pe drumuri separate. Acesta este și cazul celor trei zodii ghinioniste în dragoste.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2023 lămurește mai bine aspectele ce țin de relațiile din prima lună a acestui an. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut și vezi dacă te afli printre cele trei zodii care se despart pe data de 1 ianuarie 2023.

Berbec

Pe lista cu cele trei zodii ghinioniste în dragoste se numără și nativii din zodia Berbecului. Aceștia trebuie să fie foarte atenți la modul în care aleg să-și gestioneze problemele din cuplu. Astrele spun că lucrurile ar putea escalada rapid, iar relația ar putea ajunge la sfârșit.

Reclamă

Poate ar trebui să fii mai înțelegătoare în raport cu partenerul de viață.

Sunt anumite aspecte pe care niciunul dintre voi nu le puteți controla. Ia în calcul posibilitatea unei împăcări și încearcă să salvezi ce a mai rămas din relație, dacă simți că acest lcuru merită cu adevărat.

În caz contrar, te vei lupta singură pentru o relație ce deja s-a stins, scrie YourTango.com.

Reclamă

Leu

Leii sunt zodii de foc, iar temperamentul lor vulcanic aduce de multe ori certuri în cuplu. Astrele spun că pentru tine este o perioadă agitată pe plan profesional, iar incertitudinea aceasta te face să fii nesigură și în ceea ce privește relația cu partenerul de viață.

Ar fi bine să-ți pui ordine în gânduri și să încerci să iei o decizie potrivită pentru tine.

Lucrurile s-ar putea schimba rapid, iar partenerul s-ar putea să ajungă să nu-ți mai împărtășească aceleași sentimente.

Dacă simți că nu mai aveți un viitor comun, atunci cel mai bine ar fi să încerci să construiești singură pe un alt drum.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului sunt destul de geloși, iar acest lucru duce de multe ori la probleme în relația de cuplu. Astrele spun că este o perioadă mai dificilă pentru tine. Partenerul îți dă suficiente motive de îngrijorare și nu îți face deloc situația mai ușoară.

Ești tot mai tensionată și mai nesigură în ceea ce-l privește. Ia în calcul posibilitatea unei discuții sincere, înainte de a rupe definitiv relația.

Încearcă să vezi dacă acesta ți-a înșelat încrederea sau dacă toate aceste gânduri au fost doar în mintea ta. Este bine să asculți și părerea celuilalt înainte de a lua o hotărâre pentru amândoi, te sfătuiește Astrology.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×