Reclamă

Zodii care se despart pe data de 1 ianuarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste

Astrele spun că există trei zodii care se despart pe data de 1 ianuarie 2023. Acești trei nativi vor avea probleme în dragoste și vor începe noul an singuri. Astrele vor încerca să le rămână aproape pentru a trece mai ușor peste această separare. Însă drumul diferit de cel al partenerului s-ar putea să aducă și vești bune pentru nativii care au luat această decizie.

Publicat: 31 decembrie 2022, 6:19

Despărțirile nu sunt niciodată ușoare. Amintirile au tendința să-i facă pe nativi să rămână în relații în care nu se mai simt bine. Astrele spun că astăzi se vor lua decizii importante pe plan personal. Aceste decizii vor avea un impact direct asupra relațiilor pe care cei trei nativi ghinioniști în dragoste le aveau.

Zodii care se despart pe data de 1 ianuarie 2023

Poveștile de dragoste se scriu cu sacrificii. Însă aceste trei zodii nu sunt dispuse să mai facă niciun compromis în relație. Într-o astfel de situație, nativii remarcă tot mai multe neînțelegeri în raport cu partenerul de cuplu. Pas cu pas, partenerii se distanțează și remarcă faptul că le-ar fi mai bine pe drumuri separate. Acesta este și cazul celor trei zodii ghinioniste în dragoste.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2023 lămurește mai bine aspectele ce țin de relațiile din prima lună a acestui an. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut și vezi dacă te afli printre cele trei zodii care se despart pe data de 1 ianuarie 2023.

Berbec

Pe lista cu cele trei zodii ghinioniste în dragoste se numără și nativii din zodia Berbecului. Aceștia trebuie să fie foarte atenți la modul în care aleg să-și gestioneze problemele din cuplu. Astrele spun că lucrurile ar putea escalada rapid, iar relația ar putea ajunge la sfârșit.

Reclamă

Poate ar trebui să fii mai înțelegătoare în raport cu partenerul de viață.

Sunt anumite aspecte pe care niciunul dintre voi nu le puteți controla. Ia în calcul posibilitatea unei împăcări și încearcă să salvezi ce a mai rămas din relație, dacă simți că acest lcuru merită cu adevărat.

În caz contrar, te vei lupta singură pentru o relație ce deja s-a stins, scrie YourTango.com.

Reclamă

Leu

Leii sunt zodii de foc, iar temperamentul lor vulcanic aduce de multe ori certuri în cuplu. Astrele spun că pentru tine este o perioadă agitată pe plan profesional, iar incertitudinea aceasta te face să fii nesigură și în ceea ce privește relația cu partenerul de viață.

Ar fi bine să-ți pui ordine în gânduri și să încerci să iei o decizie potrivită pentru tine.

Lucrurile s-ar putea schimba rapid, iar partenerul s-ar putea să ajungă să nu-ți mai împărtășească aceleași sentimente.

Dacă simți că nu mai aveți un viitor comun, atunci cel mai bine ar fi să încerci să construiești singură pe un alt drum.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului sunt destul de geloși, iar acest lucru duce de multe ori la probleme în relația de cuplu. Astrele spun că este o perioadă mai dificilă pentru tine. Partenerul îți dă suficiente motive de îngrijorare și nu îți face deloc situația mai ușoară.

Ești tot mai tensionată și mai nesigură în ceea ce-l privește. Ia în calcul posibilitatea unei discuții sincere, înainte de a rupe definitiv relația.

Încearcă să vezi dacă acesta ți-a înșelat încrederea sau dacă toate aceste gânduri au fost doar în mintea ta. Este bine să asculți și părerea celuilalt înainte de a lua o hotărâre pentru amândoi, te sfătuiește Astrology.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
4
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×