Reclamă

Zodii care se despart pe data de 30 septembrie 2023. Nativii care au probleme în dragoste

Există trei zodii care se despart pe data de 30 septembrie 2023. Acești nativi se confruntă cu probleme pe plan personal. Pentru ei este o perioadă a schimbărilor, cu multe momente tensionate, neînțelegeri și mici certuri pe tot felul de teme.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 septembrie 2023, 6:47 / Actualizat: 29 septembrie 2023, 18:06

Nativii care trec printr-o despărțire în această perioadă au nevoie de multă liniște și susținere din partea persoanelor apropiate. Despărțirea de o persoană nu este niciodată ușoară. De multe ori vine cu durere, însă există și momente când vine cu o eliberare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se despart pe data de 30 septembrie 2023

Nativii din zodiac sunt sfătuiți să-și rezolve problemele din relație. Cele mai multe zodii se confruntă cu probleme pe plan amoros din cauza mișcării pe care Luna o are în această perioadă.

Luna și Venus vor influența puternic relațiile dintre nativi.

Cei mai mulți vor ajunge într-un punct critic al relației. Ei trebuie să-și găsească puterea și tăria de a merge mai departe în aceste situații.

În cele din urmă vor reuși să găsească o soluție în aceste momente pline de deznădejde.

Reclamă

Gemeni

Gemenii se numără printre cele trei zodii care se despart pe data de 30 septembrie 2023. Astrele arată că zodiile de aer vor fi cele mai afectate de Luna și Venus. În această perioadă vor exista multe certuri între Gemeni și partenerii lor de cuplu.

Zodiile acestea sunt sfătuite să încerce să rezolve conflictele din timp. În caz contrar, ele vor culmina pe data de 30 septembrie 2023. Gemenii s-ar putea separa de parteneri în această zi. Cei care nu găsesc puterea de a trece peste micile neînțelegeri vor alege să meargă mai departe în viață alături de alte persoane.

Reclamă

Gemenii își vor căuta fericirea în brațele altor persoane dacă vor simți că partenerul actual nu le oferă ceea ce au nevoie. Pentru aceste zodii de aer este o perioadă în care se redescoperă și în care evoluează pe plan personal.

Rac

Racii sunt familiști convinși. Aceștia se dedică în totalitate relației pe care o au și fac tot posibilul pentru a rezolva orice problemă apare. În ciuda dedicării lor, Racii au propriile limite. Astăzi pare că acești nativi își vor atinge aceste limite.

Astrele arată cî în relația Racului există infidelitate venită din partea partenerului. Intuiția este cea care te va ajuta să descoperi primele semne, iar mai apoi va fi nevoie de o confruntare a realității, scrie Astrology.com.

Racii sunt sfătuiți să fie foarte atenți și să gestioneze cu calm aceste situații. Ar putea să-și salveze relația, însă în adâncul sufletului știu că nu ar putea ierta niciodată infidelitatea partenerului de viață.

Balanță

Nativii din zodia Balanței se confruntă cu probleme pe plan amoros. Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2023 aduce schimbări pe plan personal în viața acestori nativi din zodiac.

Balanțele sunt dedicate în totalitate, însă uneori nu reușesc să mai vadă motivul pentru care luptă pentru această relație.

Astrele spun că Balanțele s-ar putea separa de partenerii lor în această perioadă. Este o perioadă de tranziție pentru cele mai multe zodii, iar ele trebuie să învețe să se adapteze la noua lor viață. Acești nativi vor avea parte de multe momente frumoase atunci când vor alege să iasă din zona de confort și să se iubească singure.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×