Reclamă

Zodii care se vor despărți pe 21 martie 2022 de persoana iubită. Nativii care au probleme în dragoste

Astrele ajută de multe ori la prezicerea viitorului. Se pare că există trei zodii care se vor despărți de persoana iubită pe data de 21 martie 2022. Acești nativi vor încheia un capitol din viața lor și vor încerca să-și găsească un drum nou alături de o altă persoană.

Publicat: 20 martie 2022, 6:00 / Actualizat: 21 martie 2022, 15:30

Tranzitul planetei Saturn în opoziție cu Luna a influențat în mode semnificatic deciziile pe care zodiile le-au luat în această perioadă. Unii nativi nu au putut face față presiunii exterioare motiv pentru care și-au revărsat frustrările asupra partenerului de cuplu. Multe relații au de suferit din cauza cuvintelor care s-au spus mult prea ușor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se vor despărți pe 21 martie 2022 de persoana iubită

Palaneta Satura a avut și ea o influență negativă asupra relațiilor de iubire dintre parteneri. Saturn în opoziție cu Luna aduce de cele mai multe ori conflicte între parteneri. Atunci când această planetă se află în opoziție cu Luna poate face ca unul din parteneri să fie mai puțin răbdător, dar și foarte sensibil.

Dacă povestea ta de dragoste a avut de suferit în ultima vreme, atunci acesta ar putea fi unul din motive. Nu-ți pune speranța în amintirile frumoase. Fii realistă în ceea ce privește relația pe care o ai cu cel iubit. Un lucru pare să fie cert, Leii, Scorpionii și Vărsătorii sunt cele trei zodii care se vor despărți pe data de 21 martie 2022 de persoana dragă.

Leu

Pentru tine este foarte dificil să poți recunoaște o greșeală în fața partenerului de cuplu. Deși știi că relația avut de suferit în mare parte din cauza deciziilor pe care le-ai lua în ultima vreme, refuzi să accepți această situație și încerci să tragi de răbdarea partenerului până în ultima clipă.

Reclamă

Toată această nesiguranță va aduce cu sine multe probleme pe viitor. Partenerul tău ți-a oferit mai multe semnale că lucrurile între voi doi nu mai merg la fel de bine. Astrele au încercat și ele să-ți ofere câteva avertismente cu privire la modul în care decurge în prezent relația ta, scrie YourTango.com.

Principalul aspect de care ar trebui să ții cont în relația ta de cuplu este bunăstarea voastră. Nu lăsa vorbele care vin din exterior să te afecteze.

Dacă știi că relația voastră nu mai are un viitor, atunci cel mai bine ar fi să mergeți pe drumuri separate. În acest fel veți regăsi iubirea de care aveți nevoie amândoi.

Reclamă

Scorpion

Din păcate Scorpionii se numără și ei printre cele trei zodii care se vor despărți pe 21 martie 2022. Scorpionii au trecut prin mai multe episoade de gelozie care au dus la o relație tot mai dificilă cu partenerul de cuplu.

Neîncrederea unul față de celălalt pare că își spune în cele din urmă cuvântul. Mai mult, deși partenerul pare dispus să lase în spate greșelile din trecut, tu continui să-i reamintești de fiecare dată momentele în care ți-a fost infidel. Într-o astfel de situație cu greu se mai poate vorbi despre o a doua șansă. Poate că ar fi momentul să mergeți pe drumuri separate.

Nu lăsa paranoia să-ți acapareze sufletul. Este dificil să-i oferi celui de lângă tine toată încrederea, mai ales atunci când aceasta ți-a fost trădată. Ai totuși puțină răbdare, lucrurile s-ar putea schimba pentru voi doi. Deși opoziția Lunii cu Satura aduce multe probleme în relația voastră de cuplu, cu puțină răbdare și înțelegere ai putea avea parte de un o nouă șansă pentru a redescoperi iubirea care era cândva între voi doi.

Vărsător

Opoziția Lunii cu Saturn aduce sentimente de neliniște și pentru nativii din zodia peștilor. Astrele spun că s-ar putea să ai mai multe probleme în relația de cuplu. Unele discuții mai vechi s-ar putea să iasă din nou la iveală.

În această perioadă a nevoie de liniște pentru a putea să-ți pui cu atenție ordine în gânduri. Astrele spun că ar trebui să te concentrezi mai mult asupra dezvoltării tale personale și să înveți să nu mai depinzi la fel de mult de cei din jurul tău. Această dependență de partenerul de cuplu a dus, din păcate, la apariția multor neînțelegeri.

Fii sigură pe tine atunci când iei o decizie și nu te lăsa influențată de părerile celor din jurul tău. Chiar dacă relația ta de dragoste are de suferit în această perioadă, astrele spun că lucrurile se vor aranja exact așa cum îți dorești. Urmează o perioadă înfloritoare pentru tine pe plan profesional. Cu timpul vei realiza ce anume este cu adevărat important pentru tine în viță și vei putea face câteva schimbări importante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×