Reclamă

Zodii care vor avea curajul să pună punct relației pe 29 octombrie 2021. 3 nativi care se vor despărți de partener

Sunt multe schimbări pe care Luna în Leu le va aduce în această perioadă. Zodii care vor avea curajul să pună punct relației pe 29 octombrie 2021. Cu toate acestea există o dilemă pe care nativii nu o pot depăși și acum este momentul potrivit să ia frâiele în mâini.

Publicat: 29 octombrie 2021, 8:41

Luna în Leu acționează mai degrabă asupra psihicului. Curajul trebuie să devină real în această perioadă pentru a depăși problemele existente. Veștile sunt bune din partea astrelor. Uneori e nevoie doar să te prefaci că preiei frâiele și lucrurile se vor rezolva de la sine.

Zodii care vor avea curajul să pună punct relației pe 29 octombrie 2021

Dacă te afli într-o relație care are nevoie de revizuire, acum e momentul să pui la punct toate lucrurile care te nemulțumesc. Uneori, o doză de curaj fals te va ajuta să spui cuiva la revedere. Să pui capăt unei relații în care nu te mai simți bine de ceva timp.

Nu este deloc ușor să părăsești pe cineva cu care ai fost o bună perioadă de timp. Când însă nu mai există soluții de împăcare, trebuie să faci tu prima mișcare. Fă-ți curaj, acesta este momentul tău. Luna în Leu te îndeamnă să acționezi, scrie YourTango.com.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ți-ai cântărit opțiunile și oricât de mult te-ar speria ideea de a pune punct unei relații, ideea de libertate începe să-ți placă din ce în ce mai mult. Luna în Leu nu este deloc un tranzit ușor. Dacă îți stă în fire însă să iei atitudine și să te aperi, atunci vei traversa ușor acest tranzit. Berbec, vei rămâne pe poziții.

Reclamă
Reclamă

În relația de cuplu ai dat dovadă de multă delicatețe în ultimul timp. Acum ești foarte implicată în dizolvarea ei. Din păcate, nu mai ești la fel de delicată atunci când trebuie să-ți exprimi punctul de vedere. Curajul de care dai dovadă te va ajuta să-și confrunți partenerul în problema despărțirii.

Leu: 23 iulie – 22 august

Te îndrepți cu pași repezi către o confruntare pe care nu ți-o dorești și acest lucru te va face să-i spui partenerului de cuplu că orice ar avea împreună cu tine nu mai funcționează. Sunt șanse mari ca unul dintre voi să fi făcut ceva greșit, depinde de fiecare ce consideră că este greșit și ce nu.

Despărțirea este grea. Au fost multe lucruri pe care le-ați făcut împreună și nici măcar nu suporți gândul că trebuie să împărțiți bunurile. Dar trebuie să se întâmple acest lucru. Dacă lucrurile vor continua așa, starea de declin va continua. Luna în Leu este de partea ta și îți va oferi încrederea să spui și să faci ceea ce îți dorești.

Deschide ușa și spune-i partenerului de cuplu că a venit timpul să plece. Te afli pe lista de zodii care vor avea curajul să pună punct relației pe 29 octombrie 2021.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Aici lucrurile sunt un pic mai complicate. Ai stat până acum lângă cineva care nu ți-a plăcut niciodată, dar care ți-a oferit comoditatea de care ai avut nevoie la un moment dat. Banii, pentru că despre ei este vorba, te-au ajutat la un moment dat să-ți restabilești echilibrul în viață. Vărsătorii se numără și printre zodiile care au succes în luna noiembrie 2021.

După ce s-au întâmplat aceste lucruri, cuplul vostru s-a sudat și mai tare, dar mintea și inima ta nu au fost niciodată acolo. Acum, datorită Lunii în Leu începi să ai din ce în ce mai multe tensiuni și frustrări. Dintr-o dată simți că viața este prea scurtă pentru a o petrece cu o persoană care nu-ți place și ai nevoie să fugi.

Profită de acest moment și fii curajoasă. E posibil ca partenerul să-și fi dat seama deja de sentimentele tale și despărțirea să fie mai ușoară decât ți-ai imaginat. Ești pe lista de zodii care vor avea curajul să pună punct relației pe 29 octombrie 2021

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×