Reclamă

Zodii care vor avea noroc în dragoste în perioada 22 mai – 28 mai 2023. Nativii care se bucură de cele mai frumoase momente

Deși există multă energie din Marte care provoacă probleme, semnele zodiacului vor fi mai constructive și iubitoare. Balanța, Săgetătorul și Peștii sunt zodii care vor avea noroc în dragoste în perioada 22 mai – 28 mai 2023.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 22 mai 2023, 6:29

Tranzitele precum Luna în Leu, Luna în conjuncție cu Venus, Venus în sextil cu Uranus și Luna trigon în Jupiter emană energie pozitivă.

Câteva noduri în transit rare arată că vom avea mult de lucrat la modul în care ne vindecăm viețile, mai ales pe plan sentimental. Conjuncția nodului Jupiter, pe data de 27 mai, va aduce vești bune cuplurilor care se luptă cu sentimentele lor.

Cele trei zodii care vor avea noroc în dragoste în perioada 22 mai – 28 mai 2023

Weekendurile în care va fi Luna în sextil cu Venus sugerează că săptămâna 22 – 28 mai nu va fi mai bună sau mai blândă. Cu toate acestea, cele trei semne zodiacale nu vor renunța. Pentru Balanță, Săgetător și Pești dragostea va fi un subiect serios, potrivit YourTango.com. Nativii din zodiac trebuie să fie atenți al semnele pe care le primesc de la Univers. Iată ce le rezervă astrele în dragoste.

Balanță (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Vei dovedi săptămâna aceasta că vei fi la fel de echilibrată cum ai fost întotdeauna. Vei întâmpina provocări, dar aceste perturbări nu vor avea nimic de-a face cu viața ta sentimentală. Totodată, jumătate din problemele relaționale izbucnesc din cauza forțelor externe, cum ar fi probleme financiare sau situații de muncă.

Reclamă

S-ar putea să întâlnești câteva momente nefericite la locul de muncă, dar asta nu te va trage în jos, acolo unde contează. Săptămâna aceasta se întâmplă să fie una care contează cu adevărat atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău, deoarece ai planuri și nu vrei să vă stea nimic în cale.

Săptămâna aceasta îți aduce noroc în dragoste pentru că te cunoști foarte bine. În plus, dacă recunoști ceva ca fiind supărător, pleci. Tu ești cea care își orientează viața amoroasă în direcția corectă.

Soarele cald se mută în semnul de aer Gemeni și în casa ta de aventură și expansiune. Te invită să faci ceva pentru a afla mai multe despre dragoste. Călătoriile te pot aduce mai aproape de un partener actual sau cu un pas mai aproape de a-ți întâlni sufletul pereche. Fiecare experiență este valoroasă în timpul acestui tranzit solar iluminator, conform Astrology.com.

Reclamă

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ca săgetător ești o zodie de foc care caută echilibru și stabilitate, inclusiv în relații. În această săptămână, energia lui Marte amenință să-ți ruineze pacea, dar vei câștiga în fața ei. În urma experienței, te vei simți mai puternică.

Deții controlul în această săptămână, deoarece ești una cu energia care vine din Gemeni. Ești meticuloasă și orientată spre detalii. Totul funcționează pentru tine atunci când îți echilibrezi viața de acasă și dragostea cu viața ta profesională. Dacă trebuie să le separi pe cele două, o vei face, deoarece ai o viziune clară. Vei alege calea clarității, a concentrării și vei reuși.

De asemenea, te numeri printre aceste zodii care vor avea noroc în dragoste în perioada 22 mai – 28 mai 2023. Vei înțelege foarte repede trăsăturile și posibilitățile acestei săptămâni. Îți vei putea controla reacția la provocările care îți ies în cale. Nu vei lăsa nimic să intervină între tine și iubirea ta, chiar dacă va încerca.

Există o schimbare mare de energie, pe măsură ce Marte se îndepărtează de Rac și trece în Leu. Pentru că zona ta de aventură este vizată de această energie intensă, pregătește-te să-ți asumi mai multe riscuri și să te distrezi mult mai mult.

Peștii (19 Februarie – 20 Mai)

Poți face orice alegere în săptămâna 22 – 28 mai, pentru că sezonul Gemenilor este aici și asta tinde să te pună pe drumul cel bun. Te simți puternică și hotărâtă.

Una dintre deciziile pe care le vei lua în această săptămână este cea care te scoate pe tine și pe persoana iubită din linia focului. Aceasta înseamnă că tu și partenerul tău simțiți tensiunea din aer din cauza numeroaselor tranzite ale lui Marte. Știți că există forțe ostile acolo, așa că amândoi decideți să le evitați cu orice preț.

De asemenea, te afli printre aceste zodii care vor avea noroc în dragoste în perioada 22 mai – 28 mai 2023. Este posibil să fii atrasă într-o dramă în timpul săptămânii și să pleci așa cum a fost planificat. Acest lucru îți oferă ție și partenerului tău un spațiu sigur.

Te vei asigura că nimeni nu te va deranja pe tine și pe partenerul tău săptămâna aceasta. Totul merge bine în lumea ta.

În cazul în care vrei să începi o nouă relație, nu te vei putea decide să faci prima mișcare. Universul îți dă câteva avertismente subtile despre pericolul amânării, în timpul cadranului solar Saturn din data de 28 mai. Totuși, îți este foarte greu să te motivezi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×