Reclamă

Zodii care vor avea probleme în relație pe 19 martie 2023. Nativii care intră în conflict cu partenerul

Sunt trei zodii care vor avea probleme în relație pe 19 martie 2023, în timpul pătratului Venus Pluto. Nativii vor observa că lucrurile nu sunt atât de fabuloase pe cât și-ar dorit ei să fie și acestea sunt direct legate de viața amoroasă. Tranzitul conflictual dintre Venus pătrat Pluto ar putea fi un tranzit foarte bun dacă nativii ascultă indiciile pe care le oferă.

Publicat: 18 martie 2023, 7:39

Mulți dintre noi ar putea observa că viețile amoroase sunt în dificultate. S-ar putea ca aceste probleme să existe de multă vreme. Cu toate acestea, în timpul pătratului Venus Pluto acestea vor deveni din ce în ce mai evidente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care vor avea probleme în relație pe 19 martie 2023

Și, dacă zodiile vor cu adevărat să își salveze viețile amoroase, atunci 19 martie 2023 este ziua în care trebuie să pună totul pe masă. Trebuie să scoată în față abilități de comunicare de top. Dacă viața amoroasă este „pe butuci”, atunci intervenția trebuie să fie una serioasă.

Toate relațiile au probleme. Unele pot fi mici și ușor de gestionat, altele pot scăpa de sub control. Dacă ești unul dintre semnele zodiacale menționate aici, atunci cel mai bine ar fi pentru tine să identifici exact ce se întâmplă între tine și partenerul tău. Să te apuci de vindecarea și remedierea acestor probleme. Cauza numărul unu pentru despărțiri este lipsa de comunicare. Indiferent care este problema, totul poate fi rezolvat cu cuvinte, arată Yourtango.com.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

În timpul tranzitului Venus pătrat Pluto, vei dori să te susții și să lupți alături de cel pe care îl iubești. Asta nu înseamnă contact fizic, e vorba despre emoții și cuvinte. Problema este că nu ești dispusă să auzi partea lor de argumente. Ești prea ancorată în argumentul tău ca să mai iei și punctul de vedere al altcuiva în considerare.

Reclamă

Așa lucrează Pluto cu Venus pătrat. Te face să simți că ești singura persoană care contează în relația ta amoroasă. În timpul pătratului Venus Pluto, tu va trebui să fii persoana care rămâne calmă în ciuda dorinței de a arunca vorbe grele. Ascultă-ți partenerul și fă din asta ziua în care decideți împreună să rezolvați totul.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ai avut din ce în ce mai multe probleme în relația ta romantică decât îți place să recunoști. În timpul pătratului Venus cu Pluto, vei dori să recunoști și mai puțin. Aceasta este una dintre principalele probleme din cuplul tău. Niciunul dintre voi nu vrea să se confrunte cu faptele. Dacă nu puteți face față faptelor, atunci nu încercați să îmbunătățiți aceste fapte.

Reclamă

Faptele arată că amândoi ați ajuns să vă supărați unul pe celălalt. Adevărata problemă este că ați uitat de ce vă supărați unul pe celălalt. Cu alte cuvinte, amândoi mențineți sus statutul de „partener problematic” și s-ar putea să nu mai fie multe de susținut. Poate că sunteți amândoi prea mândri să recunoașteți că greșiți.

Ceea ce ar putea fi și mai surprinzător este că s-ar putea să nu fie nimic în neregulă până la urmă. Doar ieșiți din situație. Află tot ce vrei să știi despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Problemele din relație sunt pe cale să iasă la suprafață. Partenerul îți reproșează că te încurci în ostilitate și agresivitate și că nu îți dai seama cât de rău îl faci să se simtă. Vei ajunge să spui oamenilor că așa ești tu și că ar trebui să se ocupe de treburile lor, dar adevărata problemă aici este că nu vă tratați deloc frumos unul pe celălalt.

Amândoi scoateți ce este mai rău unul din celălalt. Este un cerc vicios, iar în timpul pătratului lui Venus Pluto, îți vei da seama exact cât de mult ai lăsat-o să scape de sub control. Iubești această persoană? Răspunsul este mai mult ca sigur DA.

Atunci de ce l-ai lăsat să meargă atât de departe? Ia energia din Venus pătratul Pluto și învață-ți lecția. Viața este pentru a trăi, iar dacă ești atât de norocoasă încât să găsești dragoste, atunci apreciază-o!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×