Reclamă

Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice

Ziua de 2 aprilie nu este exact ceea ce am numi o zi „rea”, dar ar putea ajunge să fie una pe care anumiți nativi o vor regreta. Totul este despre exces. Pentru că avem tranzitul care reprezintă excesul și poate chiar lăcomie, noi cei care suntem predispuși la supraalimentare și exagerare, vom face exact asta. Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023.

Publicat: 1 aprilie 2023, 7:52

Tranzitul, Luna pătrat Jupiter, nu este neapărat rău, dar este, totuși, tentant. Și, dacă ești predispusă să te duci în direcția tentației, în această zi, s-ar putea să mergi puțin prea departe în acea stare de care ai nevoie.

Problema cu această zi este că nu vei ști când să te oprești și asta este din cauza faptului că senzația de moment primează.

Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023

A ceda tentației nu este întotdeauna rău, dar pentru unele zodii, conceptul de limitare este inexistent. Cu alte cuvinte, ți-ai putea face rău în această zi dacă nu ești atentă.

Dacă ești unul dintre semnele menționate aici, atunci ai grijă să nu exagerezi, scrie yourtango.com.

Ai aici o listă cu zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie.

Reclamă

Leu (23 iulie – 22 august)

Fă tot ce vrei sau du-te acasă. Acesta este motto-ul tău pe scurt. Și, deși ai dovezi pozitive că acesta nu este întotdeauna cel mai bun sfat de urmat, este totuși esența a ceea ce ești și în această zi. În timpul tranzitului Lunii pătrat Jupiter, vei face de toate.

Îți place să-ți dai „pauze” sau cel puțin, așa le numești. Ceea ce faci cu adevărat este să-ți dai o scuză pentru a te apuca de tot ceea ce te tentează. Poate fi chiar despre mâncare sau lucruri care dau dependență, dar și acolo trebuie să pui piciorul în prag.

Reclamă

Ai făcut lucruri grozave cu viața ta și ai dat dovadă de cantități imense de voință. Nu arunca totul în aer pentru că Jupiter te împinge în direcția disprețului lacom. Rămâi pe drumul cel bun, păstrează limitele.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu există nimic pe care să-l iubești mai mult decât să-ți dai permisiunea de a te bucura de ceva ce adori cu adevărat. Dar te cunoști prea bine pentru a crede că este vorba doar despre permisiune.

Este vorba despre ispită și despre propria ta capacitate de a te feri de ea. Pe 2 aprilie 2023, s-ar putea să descoperi că nu poți asculta sfaturile bune și că lucruri precum „stai departe” pur și simplu nu sunt în vocabularul tău.

Acest tranzit lucrează asupra simțului tău de raționalitate. Vei găsi o modalitate de a te scuza pentru comportamentul tău, dând vina pe stres sau pe o factură pe care ai uitat să o plătești. Vei căuta la orice, în afară de tine, o modalitate de a ieși din ceva care te tentează mult și, mai mult ca sigur, nu vei câștiga această bătălie.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru că îți place ideea de disciplină, ai dus o viață destul de strictă. Îți place conceptul de rutină și când vine vorba de a rezista tentației, faci cum crezi de cuviință.

Dacă funcționează pentru tine, atunci ești de acord și dacă te rănește pe termen lung, atunci faci tot ce poți ca să scapi de idee. Ești strictă. Știi să-ți duci viața la eficiență maximă. Sincer, știi că ai zile ca asta, adică zile în care dai deoparte toată disciplina și îngrijirea de sine.

Astăzi este ziua aceea. Depinde de tine ce vrei să faci.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×