Reclamă

Zodiile care iubesc Crăciunul: sărbători de poveste alături de ele

Toată lumea iubește Crăciunul, însă există câteva zodii care venerează de-a dreptul această sărbătoare. Ți-am pregătit o listă cu zodiile care iubesc cu adevărat Crăciunul și tradițiile din această perioadă.

Publicat: 25 decembrie 2021, 6:44

În casele lor, filmele de Craciun rulează încă din august, iar colindele se aud din prima lună de toamnă. Iată care sunt zodiile care iubesc Crăciunul și duc această sărbătoare la un alt nivel. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiile care iubesc Crăciunul

Sărbătoare Crăciunului aduce în case o atmosferă festivă, dar sunt nativi care pur și simplu așteaptă cu sufletul la gură momentul. Este vorba despre aceia care sunt mereu în căutarea celor mai frumoase ornamente. La final, locuințele lor par desprinse din filmele cu Crăciun.

Potrivit my.astrofame.com, dacă și tu ai în familie persoane are stau sunt din zodia Berbecului, Racului, Leului, Scorpionului, Săgetătorului sau a Vărsătorului, atunci sărbătorile tale vor fi de poveste.

Berbecii se numără printre zodiile care iubesc Crăciunul

De Crăciun, Berbecii pun foarte mare preț pe tradiție și sunt extrem de creativi atunci când vine vorba de arta decorării. Cea mai mare bucurie pentru ei este când toată familia se adună la masă. După această perioadă, nativii Berbec vor reveni cu forțe proaspete la locul de muncă, deși se vor mai gândi câteva zile la cozonacii delicioși și luminițele strălucitoare.

Reclamă

Racii venerează sărbătoarea Crăciunului

Pentru Raci, Crăciunul înseamnă familie. În această perioadă devin și mai sensibili decât sunt de obicei. Nu vor ezita să pună mâna pe telefon și să invite la masă rude, prieteni sau vecini. Pentru acești nativi familia este cel mai important lucru. Crăciunul devine ocazia perfectă pentru a reuni rudele din cele mai îndepărtate locuri.

Leii sunt în elementul lor de Crăciun

Reclamă

Nativii din zodia Leului sunt nerăbdători să își etaleze ținutele extravagante în preajma sărbătorilor. Pentru că ego-ul lor trebuie să fie alimentat în permanență, Leii își propun să iasă în evidență cu orice preț. Își vor cumpăra cele mai spectaculoase haine, vor face poze cu toată lumea și vor arăta cele mai inedite mișcări de dans.

Scorpionii sunt îndrăgostiți de Crăciun

Scorpionul este gazda perfectă. Deși nu se lasă descoperit din prima, nativul acestei zodii este plin de surprize. De Crăciun, aceștia își răsfață familia și prietenii cu cele mai savuroase preparate culinare. Casa și decorul sunt de poveste, iar fiecare detaliu este punct la punct.

Săgetătorii, printre zodiile care iubesc Crăciunul

Nativii Săgetător și-ar dori să se poată bucura de Crăciun în fiecare lună. Fie că ești entuziasmat sau nu de această sărbătoare, energia pozitivă a Săgetătorului este molipsitoare. Ei sunt cei care trimit primele mesaje de sărbători, se apucă din timp de lista de cadouri și știu foarte bine ce au de pregătit pentru ca masa de Crăciun să aibă cele mai gustoase mâncăruri.

Vărsătorii, nativii care se gândesc la cei dragi

Vărsătorii adoră să ofere cadouri de Crăciun. Aceștia își doersc mereu să aducă zâmbetul pe chipul oamenilor pe care îi iubesc și se vor strădui să creeze cele mai interesante surprize.

Unele zodii sunt pur și simplu setate să transforme sărbătoare Crăciunului într-un moment magic, așa cum de multe ori vezi numai în filme. Tu te-ai gândit vreodată cum arată sărbătorile ideale pentru tine și familia ta? Dacă ai un Vărsător în familie, atunci acest nativ îți va aduce cel mai mare vis privind decorațiuniile de Crăciun la realitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×