Reclamă

10 filme care se lansează în luna iunie. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Începutul de lună vine cu vești minunate pentru iubitoarele de filme. Fie că ești fana poveștilor nemuritoare de dragoste sau o admiratoare a filmelor sportive, ți-am pregătit o selecție de 10 filme care se lansează în luna iunie. Pregătește-ți floricelele preferate și invită-ți prietenii pentru a viziona împreună unele din cele mai așteptate pelicule ale momentului.

Publicat: 2 iunie 2021, 7:13

Producțiile aduc în atenția spectatorilor nume mari din industria cinematografiei, precum și actori renumiți care abia așteaptă să-și surprindă fanii cu rolurile interpretate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Premiera filmelor este cu atât mai așteptată cu cât producătorii au promis efecte spectaculoase și povești pline de umor.

10 filme care se lansează în luna iunie

Fie că ești iubitoare a filmelor profunde de dragoste sau te înveselești mai mult la comediile romantice, ți-am pregătit o serie de filme pe care nu trebuie să le ratezi. Vara aceasta se deschide cu câteva pelicule care au stârnit reacții care mai de care mai spectaculoase în rândul fanilor.

Mulți actori renumiți au fost distribuiți în cele 10 filme care se lansează în luna iunie a anului 2021. Indiferent de genul filmelor pe care le preferi, selecția noastră este variată și gata să te surprindă cu povești noi.

Descoperă care sunt cele mai așteptate pelicule de la începutul sezonului estival.

Reclamă

Nine Days

Regia: Edson Oda
Cu: Brandy Pitcher, Eric Ramaekers, Eliza de Azevedo Brown

Primul din cele 10 filme care se lansează în luna iunie a anului 2021 este Nine Days. Producția suprinde povestea lui Will, un arbitru care să judece sufletele și care le poate oferi șansa să se nască. Will locuiește într-o casă din deșert alături de Kyo un suflet care a rămas să-l asiste la interviurile pe care le poartă cu celelalte suflete.

Reclamă

În marea majoritate a timpului, Will stă în fața televizorului pentru a lua notițe cu privire la sufletele pe care le-a selectat de-a lungul timpului. Lucrurile iau o întorsătură nouă în momentul în care Kyo invită o nouă persoană să ia parte la interviurile ținute de către Will. Premiera filmului se așteaptă luna aceasta în Statele Unite ale Americii. Fie că ești sau nu iubitoare de filme și seriale fantasy, aceasta este o producție care o să te uimească.

Queen Bees

Regia: Michael Lembeck
Cu: Ellen Burstyn, James Caan, Ann-Margret

Queen Bees este un film de comedie perfect pentru zilele însorite de vară. Producția spune povestea personajului Helen care este nevoită să se mute pentru o perioadă. În tot acest timp casa ei minunată se află sub reparații, prin urmare merge la un centru special din apropiere până când lucrurile se vor rezolva.

Aici trăiește o serie de momente amuzante care o fac să-și amintească de perioada liceului. Helen descoperă că nu e niciodată prea târziu să-ți faci prieteni noi sau chiar să găsești o nouă iubire. Premiera filmului este așteptată în data de 11 iunie în Statele Unite ale Americii.

Chasing Wonders

Regia: Paul Meins
Cu: Edward James Olmos, Paz Vega, Jessica Marais

Al treilea din cele 10 filme care se lansează în luna iunie este Chasing Wonders. Producția urmărește o poveste emoționantă a unui băiețel care este încurajat de către bunicul său să trăiască o viață plină de speranță și posibilități infinite.

Filmul surprinde călătoria pentru a-l întâlni pe magicul Emu Plains. Aventura sa pe meleagurile superbe ale Australiei îl fac să realizeze importanța cuvintelor spuse de bunicul său. O poveste emoționantă plină de scene care te vor face să vezi viața dintr-o perspectivă complet nouă. Filmul se așteaptă pe marile ecrane în data de 4 iunie 2021.

Gully

Regia: Nabil Elderkin
Cu: Amber Heard, Charlie Plummer, Kelvin Harrison Jr.

Filmul Gully este unul de dramă care și-a avut premiera la Tribeca Film Festival în 2019. Acesta a înregistrat un succes real și urmează să fie lansat pe marile ecrane în data de 4 iunie 2021. Povestea urmărește viața a trei adolescenți care trăiesc în Los Angeles și care au fost victime ale unei copilării violente. Filmul te duce într-o călătorie plină de suspans a substanțelor interzise și a crimelor care se petrec în Los Angeles.

The Misfits

Regia: Renny Harlin
Cu: Pierce Brosnan, Jamie Chung, Tim Roth

După ce a fost recrutat într-un grup de hoți, criminalul Richar Pace se vede prins într-o situație neașteptată. Filmul îl are în centrul atenței pe Richard Pace interpretat de actorul Pierce Brosnan. Un fil de acțiune care te va ține aproape de ecrane și îți va aduce zâmbetul pe buze. Premiera filmului este foarte așteptată de publicul larg  și va avea premiera în luna iunie a anului acesta.

In the Heights

Regia: Jon M. Chu
Cu: Anthony Ramos, Corey Hawkins, Leslie Grace

Filmul In the Heights te va umple de energie și fericire. Musicalul urmează să aibă premiera în data de 4 iunie în cadrul Los Angeles Latino International Film Festival. Producția surprinde visul unui tânăr din societatea Dominicană. Un tânăr plin de seranță și încredere în visul său. Este unul din cele 10 filme care se lansează în luna iunie și pe care nu ar trebui să-l ratezi. Dacă ești amatoare a poveștilor pline de culoare și romantism în peisaje calde de vară, atunci acesta este filmul pe care trebuie să-l vizionezi.

Queen Of Spades

Regia: Patrick White
Cu: Daniel Kash, Ava Preston, Jamie Bloch

Conform mai multor legende, o entitate misterioasă cunoscută sub numele de Queen of Spades poate să fie invocată prin intermediul unui ritual antic. Lucrurile iau o nouă direcție în viața unor adolescente curioase care se decid să ducă la bun sfârșit ritualul, spunându-i numele de trei ori în oglindă.

Deși adolescentele iau totul drept o glumă rămân uimite la forțele pe care le-au dezlănțuit. Un film horror plin de mister și scene remarcabile. Premiera este așteptată în data de 15 iunie 2021 în Statele Unite ale Americii.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard

Regia: Patrick Hughes
Cu: Ryan Reynolds, Salma Hayek, Frank Grillo

O producție care reunește nume mari din industria cinematografiei. Salma Hayek, Ryan Reynolds, Morgan Freeman și mulți alți acotri deosebiți vor lua parte în filmul The Hitman’s Wife’s Bodyguard. Unul dintre cele mai letale cupluri formate dintr-un asasin și un bodyguard se întorc pentru o nouă misiune pe viață și pe moarte.

O producție plină de scene palpitante, dar și momente de-a dreptul amuzante. Premiera internațională va avea loc în data de 16 iunie 2021, iar fanii sunt nerăbdători să vadă prin ce aventuri vor trece actorii lor preferați.

Grace And Grit

Regia: Sebastian Siegel
Cu: Mena Suvari, Frances Fisher, Nick Stahl

Producția Grace and Grit te va emoționa în mod cert până la lacrimi. Pelicula face parte din cele 10 filme care se lansează în luna iunie a anului 2021 și are la bază cartea scrisă de un filosof ăn 1991.

Ken Wilber, autorul cărții, încearcă să spună povestea reală și emoționantă a soției sale care s-a luptat cu o boală cruntă timp de cinci ani. Cu toate acestea, boala și problemele care apar peste ani nu reușesc să destrame relația celor doi. Producția o să fie lansată în data de 4 iunie 2021 în America.

12 Mighty Orphans

Regia: Ty Roberts
Cu: Robert Duvall, Vinessa Shaw, Martin Sheen

Ultimul din cele 10 filme care se lansează în luna iunie a anului 2021 este 12 Mighty Orphans. Un film sportiv care are la bază o carte scrisă de Jim Dent.

Autorul și-a dorit să surprindă în cartea sa Twelve Mighty Orphans: The Inspiring True Story of the Mighty Mites Who Ruled Texas Football provocările prin care trec sportivii de-a lungul timpului. Marea premieră este așteptată la nivel internațional în data de 18 iunie 2021.

Pelicula surprinde povestea unor jucători orfani care în timpul unei mari crize economice au ajuns de la băieții care jucau fără pantofi, la sportivii din cele mai mari campionate. Pe tot parursul călătoriei, filmul surprinde atmosfera din viața celor care au schimbat o întreagăperspectivă națională.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×