10 filme care se lansează în luna iunie. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Începutul de lună vine cu vești minunate pentru iubitoarele de filme. Fie că ești fana poveștilor nemuritoare de dragoste sau o admiratoare a filmelor sportive, ți-am pregătit o selecție de 10 filme care se lansează în luna iunie. Pregătește-ți floricelele preferate și invită-ți prietenii pentru a viziona împreună unele din cele mai așteptate pelicule ale momentului.

Publicat: 2 iunie 2021, 7:13 / Actualizat: 1 iunie 2021, 14:32

Producțiile aduc în atenția spectatorilor nume mari din industria cinematografiei, precum și actori renumiți care abia așteaptă să-și surprindă fanii cu rolurile interpretate.

Premiera filmelor este cu atât mai așteptată cu cât producătorii au promis efecte spectaculoase și povești pline de umor.

10 filme care se lansează în luna iunie

Fie că ești iubitoare a filmelor profunde de dragoste sau te înveselești mai mult la comediile romantice, ți-am pregătit o serie de filme pe care nu trebuie să le ratezi. Vara aceasta se deschide cu câteva pelicule care au stârnit reacții care mai de care mai spectaculoase în rândul fanilor.

Mulți actori renumiți au fost distribuiți în cele 10 filme care se lansează în luna iunie a anului 2021. Indiferent de genul filmelor pe care le preferi, selecția noastră este variată și gata să te surprindă cu povești noi.

Descoperă care sunt cele mai așteptate pelicule de la începutul sezonului estival.

Nine Days

Regia: Edson Oda
Cu: Brandy Pitcher, Eric Ramaekers, Eliza de Azevedo Brown

Primul din cele 10 filme care se lansează în luna iunie a anului 2021 este Nine Days. Producția suprinde povestea lui Will, un arbitru care să judece sufletele și care le poate oferi șansa să se nască. Will locuiește într-o casă din deșert alături de Kyo un suflet care a rămas să-l asiste la interviurile pe care le poartă cu celelalte suflete.

În marea majoritate a timpului, Will stă în fața televizorului pentru a lua notițe cu privire la sufletele pe care le-a selectat de-a lungul timpului. Lucrurile iau o întorsătură nouă în momentul în care Kyo invită o nouă persoană să ia parte la interviurile ținute de către Will. Premiera filmului se așteaptă luna aceasta în Statele Unite ale Americii. Fie că ești sau nu iubitoare de filme și seriale fantasy, aceasta este o producție care o să te uimească.

Queen Bees

Regia: Michael Lembeck
Cu: Ellen Burstyn, James Caan, Ann-Margret

Queen Bees este un film de comedie perfect pentru zilele însorite de vară. Producția spune povestea personajului Helen care este nevoită să se mute pentru o perioadă. În tot acest timp casa ei minunată se află sub reparații, prin urmare merge la un centru special din apropiere până când lucrurile se vor rezolva.

Aici trăiește o serie de momente amuzante care o fac să-și amintească de perioada liceului. Helen descoperă că nu e niciodată prea târziu să-ți faci prieteni noi sau chiar să găsești o nouă iubire. Premiera filmului este așteptată în data de 11 iunie în Statele Unite ale Americii.

Chasing Wonders

Regia: Paul Meins
Cu: Edward James Olmos, Paz Vega, Jessica Marais

Al treilea din cele 10 filme care se lansează în luna iunie este Chasing Wonders. Producția urmărește o poveste emoționantă a unui băiețel care este încurajat de către bunicul său să trăiască o viață plină de speranță și posibilități infinite.

Filmul surprinde călătoria pentru a-l întâlni pe magicul Emu Plains. Aventura sa pe meleagurile superbe ale Australiei îl fac să realizeze importanța cuvintelor spuse de bunicul său. O poveste emoționantă plină de scene care te vor face să vezi viața dintr-o perspectivă complet nouă. Filmul se așteaptă pe marile ecrane în data de 4 iunie 2021.

Gully

Regia: Nabil Elderkin
Cu: Amber Heard, Charlie Plummer, Kelvin Harrison Jr.

Filmul Gully este unul de dramă care și-a avut premiera la Tribeca Film Festival în 2019. Acesta a înregistrat un succes real și urmează să fie lansat pe marile ecrane în data de 4 iunie 2021. Povestea urmărește viața a trei adolescenți care trăiesc în Los Angeles și care au fost victime ale unei copilării violente. Filmul te duce într-o călătorie plină de suspans a substanțelor interzise și a crimelor care se petrec în Los Angeles.

The Misfits

Regia: Renny Harlin
Cu: Pierce Brosnan, Jamie Chung, Tim Roth

După ce a fost recrutat într-un grup de hoți, criminalul Richar Pace se vede prins într-o situație neașteptată. Filmul îl are în centrul atenței pe Richard Pace interpretat de actorul Pierce Brosnan. Un fil de acțiune care te va ține aproape de ecrane și îți va aduce zâmbetul pe buze. Premiera filmului este foarte așteptată de publicul larg  și va avea premiera în luna iunie a anului acesta.

In the Heights

Regia: Jon M. Chu
Cu: Anthony Ramos, Corey Hawkins, Leslie Grace

Filmul In the Heights te va umple de energie și fericire. Musicalul urmează să aibă premiera în data de 4 iunie în cadrul Los Angeles Latino International Film Festival. Producția surprinde visul unui tânăr din societatea Dominicană. Un tânăr plin de seranță și încredere în visul său. Este unul din cele 10 filme care se lansează în luna iunie și pe care nu ar trebui să-l ratezi. Dacă ești amatoare a poveștilor pline de culoare și romantism în peisaje calde de vară, atunci acesta este filmul pe care trebuie să-l vizionezi.

Queen Of Spades

Regia: Patrick White
Cu: Daniel Kash, Ava Preston, Jamie Bloch

Conform mai multor legende, o entitate misterioasă cunoscută sub numele de Queen of Spades poate să fie invocată prin intermediul unui ritual antic. Lucrurile iau o nouă direcție în viața unor adolescente curioase care se decid să ducă la bun sfârșit ritualul, spunându-i numele de trei ori în oglindă.

Deși adolescentele iau totul drept o glumă rămân uimite la forțele pe care le-au dezlănțuit. Un film horror plin de mister și scene remarcabile. Premiera este așteptată în data de 15 iunie 2021 în Statele Unite ale Americii.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard

Regia: Patrick Hughes
Cu: Ryan Reynolds, Salma Hayek, Frank Grillo

O producție care reunește nume mari din industria cinematografiei. Salma Hayek, Ryan Reynolds, Morgan Freeman și mulți alți acotri deosebiți vor lua parte în filmul The Hitman’s Wife’s Bodyguard. Unul dintre cele mai letale cupluri formate dintr-un asasin și un bodyguard se întorc pentru o nouă misiune pe viață și pe moarte.

O producție plină de scene palpitante, dar și momente de-a dreptul amuzante. Premiera internațională va avea loc în data de 16 iunie 2021, iar fanii sunt nerăbdători să vadă prin ce aventuri vor trece actorii lor preferați.

Grace And Grit

Regia: Sebastian Siegel
Cu: Mena Suvari, Frances Fisher, Nick Stahl

Producția Grace and Grit te va emoționa în mod cert până la lacrimi. Pelicula face parte din cele 10 filme care se lansează în luna iunie a anului 2021 și are la bază cartea scrisă de un filosof ăn 1991.

Ken Wilber, autorul cărții, încearcă să spună povestea reală și emoționantă a soției sale care s-a luptat cu o boală cruntă timp de cinci ani. Cu toate acestea, boala și problemele care apar peste ani nu reușesc să destrame relația celor doi. Producția o să fie lansată în data de 4 iunie 2021 în America.

12 Mighty Orphans

Regia: Ty Roberts
Cu: Robert Duvall, Vinessa Shaw, Martin Sheen

Ultimul din cele 10 filme care se lansează în luna iunie a anului 2021 este 12 Mighty Orphans. Un film sportiv care are la bază o carte scrisă de Jim Dent.

Autorul și-a dorit să surprindă în cartea sa Twelve Mighty Orphans: The Inspiring True Story of the Mighty Mites Who Ruled Texas Football provocările prin care trec sportivii de-a lungul timpului. Marea premieră este așteptată la nivel internațional în data de 18 iunie 2021.

Pelicula surprinde povestea unor jucători orfani care în timpul unei mari crize economice au ajuns de la băieții care jucau fără pantofi, la sportivii din cele mai mari campionate. Pe tot parursul călătoriei, filmul surprinde atmosfera din viața celor care au schimbat o întreagăperspectivă națională.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×