Reclamă

3 zodii au succes și noroc până pe 20 octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele

Viața înseamnă o adevărată călătorie pentru acești nativi, iar destinația este doar punctul final. 3 zodii au succes și noroc până pe 20 octombrie 2024 și se vor bucura în acest sens. Este vorba despre Berbec, Leu și Scorpion care vor profita de Luna Plină și de mișcarea planetei Venus.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 17 octombrie 2024, 9:51

Venus în Săgetător pe 17 octombrie le va aduce un sens al aventurii. Doresc să se afunde într-o lume plină de însemnătate, să caute îmbrățișarea naturii și a întregii vieți. Săgetătorul nu este un semn oarecare, ci o dorință neexprimată a sufletului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii au succes și noroc până pe 20 octombrie 2024

Acești nativi se înconjoară de oameni aparte și sunt pregătiți să-și asculte vocea interioară atunci când este cazul. Tot pe data de 17 octombrie are loc Luna Plină în Berbec. Aceasta reușește să atragă atenți. Oferă putere zodiilor și le face să vadă lumina de la capătul tunelului.

Este șansa lor de a-și pune planurile și visele în aplicare. Intențiile și curajul sunt chiar la momentul opportun. Este o parte a destinului lor care nu trebuie lăsată fără răspuns.

Berbec

Nativii Berbec merită să trăiască o viață pe care o iubesc cu adevărat. Acest lucru înseamnă că transformarea de care au avut parte până la momentul actual îi va ajuta în acest sens. Indiferent ce au trăit în trecut acum nu mai contează. Au fost multe provocări, dar până acum nu au avut șansa de a se bucura de roadele muncii lor, arată Yourtango.com. O parte din călătorie a însemnat nu doar schimbări pe plan amoros, dar și acceptarea sinelui și a ceea ce înseamnă viața în particular.

Reclamă

E important să meargă cu capul înainte, însă uneori trebuie să se lase duși de val pentru a vedea ce este dincolo de credințele lor rigide. Vor atrage o viață plină de abundență. Vor avea șansa de a-și redecora casa așa cum își doresc, asta pentru că primesc o sumă importantă de bani.

Leu

Nativii Leu sunt sfătuiți să-și lase aura să strălucească. Vor primi suportul astrelor. Luna Plină le va aminti despre puterea lor interioară și de faptul că fiecare persoană are calități. Chiar dacă au frică de necunoscut, vor căuta să resolve fiecare problemă care le iese în cale. Energia de care dau dovadă în această perioadă le va oferi noi oportunități, spune Astrology.com. E posibil să aibă șansa de a călători acolo unde și-au dorit de multă vreme.

Reclamă

Semnul Berbecului îi ajută să se conecteze cu destinul loc, ceea ce înseamnă că vor trăi o viață mult mai autentică. Următoarea lună plină în Berbec va fi în martie 2025, însă până atunci își vor îndeplini destinului. E important să-și ia timp pentru ceea ce înseamnă viața cu adevărat.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Scorpion

Nativii Scorpion știu ceea ce au nevoie și ceea ce își doresc. Este un fapt foarte curios în ceea ce-i privește pe acești nativi. Vor manifesta destinul propriu. Problemele financiare îi vor ocoli, mai ales că până acum au avut parte de provocări intense. Chiar dacă au avut parte de o perioadă dificilă, au trecut peste aceasta, Au realizat astfel că îi afectează ceea ce nu au și își doresc mai mult de la viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
2
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat feliată pe un tocător și o căpățână de usturoi
Rețete
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
Această pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, având o textură aerată și o aromă bogată. Spre deosebire de pâinea...
3
O femeie matură care se machiază
Frumusețe
Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni și mai mult după 50 de ani, potrivit specialiștilor în make-up. Secretele lor au fost dezvăluite
Make-up artiștii profesioniști cu experiență au o mulțime de secrete care merită dezvăluite. Ele ne pot ușura viața, mai ales după o anumită vârstă. Oricât de mult ai avea grijă de pielea ta, trecerea...
4
fată frumoasă care zâmbește într-o zi însorită alături de prieteni
Horoscop
Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024. Ce spun astrele
Atunci când vine vorba despre schimbare, fiecare va găsi o șansă de a aduce ceva nou în viața lui. Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024...
5
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
PARTENERI
×