Reclamă

5 moduri mai puțin știute prin care poți atrage dragostea în viața ta. Au efect garantat, potrivit experților

Există multe recomandări când vine vorba de cele mai bune metode de a atrage dragostea în viața ta. Însă dacă vrei să știi în mod specific cum să atragi o relație de vis în viața ta, este nevoie să știi dacă faci ceea ce trebuie. Acțiunile tale atrag dragostea sau o alungă din viața ta? Află în continuare care sunt cele 5 moduri mai puțin știute prin care poți atrage dragostea adevărată în viața ta, recomandate de psihologi.

Andreea Ivana
Andreea Ivana
Publicat: 4 ianuarie 2024, 6:43 / Actualizat: 4 ianuarie 2024, 20:10

5 moduri mai puțin știute prin care poți atrage dragostea adevărată în viața ta. Legea Atracției afirmă că toți avem abilitatea de a atrage în viețile noastre pe orice sau oricine ne concentrăm să atragem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 moduri mai puțin știute prin care poți atrage dragostea în viața ta

Așadar, dacă te atrage un anumit bărbat și vrei ca și acesta să simtă același lucru, află că o poți face. Totuși, găsirea adevăratei iubiri necesită ceva muncă interioară.

Descoperă în continuare 5 dintre căile aflate mai puțin la vedere prin care poți atrage dragostea adevărată, potrivit psihologilor consultați de Yourtango.

5 moduri mai puțin știute prin care poți atrage dragostea în viața ta. Iubește-te pe tine însăți

Poate că pare un clișeu, însă este foarte important, atunci când îți cauți perechea perfectă, să te iubești cu adevărat. Dacă nu te iubești suficient pe tine însăți sau lași mereu de la tine, vei atrage numai bărbați care nu merită cu adevărat afecțiunea ta și care te vor face să te simți mereu pe locul doi.

Reclamă

Imaginea pe care o ai despre tine însăți se va reflecta direct în ceea ce atragi către tine. Învață să te admiri mai mult și să ai deplină încredere în tine. Îndrăgostește-te de tine însăți fără rezerve.

Nu te compara cu alte femei, iubește-ți acele calități uimitoare pe care negreșit le posezi. Încrederea în sine atrage iubirea. Gândește-te puțin, dorești pe cineva care este nesigur pe sine și răbufnește mereu la adresa altora? Nu, îți dorești pe cineva cu stimă de sine. Dacă tu nu ai încredere în tine însăți, nici ceilalți nu vor avea.

Lucrează să vindeci toate nesiguranțele pe care știi că le ai, astfel încât să devină exact ceea ce ai nevoie în călătoria ta către iubirea adevărată. Acest sentiment unic este atras de umor și de încredere de sine. Dărâmă zidurile pe care le-ai ridicat în jurul tău, iubește-te pe tine însăți și nu uita să te amuzi.

Reclamă

Află și când îți va spune te iubesc, în funcție de zodie. Vezi ce surprize îți rezervă astrele.

Nu deveni obsedată de găsirea unei noi iubiri

5 moduri mai puțin știute prin care poți atrage dragostea adevărată în viața ta. Din nefericire, dragostea vine numai atunci când te aștepți mai puțin. Poate te-ai resemnat chiar în sinea ta și ai renunțat să o mai cauți.

Însă dacă tu cauți cu disperare o nouă iubire, vei emana o energie a disperării și nu vei putea atrage ceea ce trebuie. Concentrează-te mai întâi pe fericirea din interiorul tău și canalizează-ți toată energia în această direcție. Fericirea poate fi găsită doar în tine însăți. Abia apoi vine din exterior.

Dă drumul trecutului

Nu poți să mai stai atașată emoțional de fostul sau să te ții cu dinții de trecut, și să te aștepți la mari progrese în dragoste. Așadar privește atent în urmă și asigură-te că ai făcut pace cu trecutul. Spune-i la revedere și închide orice vechi capitole, astfel încât să mergi înainte fără balastul trecutului.

Nu poți niciodată să avansezi dacă o parte din tine încă trăiește în trecut. Analizează toate zonele din trecutul tău, nu doar relațiile romantice.

Mai există emoții pe care încă nu le-ai acceptat și lucruri cu care încă nu te-ai confruntat? Concentrează-te pe sigilarea acelor lucruri, de care să te poți elibera pentru ca o nouă dragoste să îți bată la ușă.

A te ține agățată de trecut nu face altceva decât să țină ocupat spațiul de care are nevoie noua etapă din viața ta. Golește acest spațiu de îndată ce te simți pregătită pentru o nouă iubire.

Exprimă-ți adevăratul sine

Fii tu însăți! Eliberează-ți adevăratul sine. Ascunzându-te sau fiind secretoasă nu vei atrage niciodată adevărata dragoste. În schimb vei atrage mai multe lucruri obscure și vei fi ca un magnet pentru cei care nu pot fi atrași de adevăratul tău sine. Ceea ce se termină întotdeauna prost, scrie Insider.

Afirmă-te mereu cu voce tare, fii asertivă și spune ceea ce simți, fără să forțezi nimic sau fără a te ascunde. În egală măsură, evită orice potențiale provocări care să activeze părțile tale negative. Trebuie să îți lași la vedere sinele tău autentic ca să atragi în viața ta dragostea adevărată.

Nu căuta niciodată un salvator

5 moduri mai puțin știute prin care poți atrage dragostea în viața ta. Nu intra niciodată într-o nouă relație gândindu-te că ai nevoie să fii salvată. Pentru a găsi dragostea autentică, trebuie să îți fii în întregime suficientă ție.

Dragostea vine doar ca o completare. A căuta pe cineva care să te salveze nu va face decât să transforme relația într-una dezechilibrată și nesănătoasă. Nu uita, doar tu te poți salva pe tine însăți, nimeni altcineva nu poate face asta în locul tău. 

Aceste trucuri de dating pot suna simplu, însă atunci când le pui în practică e nevoie de întreaga ta atenție și un efort deosebit. Când în sfârșit le vei îndeplini, vei constata cu bucurie că ți-ai găsit dragostea adevărată și că ai atras persoana potrivită în viața ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×