Reclamă

A ajuns de nerecunoscut și nu îi pasă deloc de cum arată. Actorul celebru care s-a neglijat complet în ultimul timp

A ajuns de nerecunoscut și nu îi pasă deloc de cum arată. Actorul celebru care s-a neglijat complet în ultimul timp este acum pe prima pagină a presei din întreaga lume.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 iulie 2024, 7:27

Jack Black, fiindcă despre el este vorba, arăta de nerecunoscut când a ieșit în Los Fleiz, California. Actorul a purtat o ținută care nu avea cum să nu atragă atenția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A ajuns de nerecunoscut și nu îi pasă deloc de cum arată

Acum în vârstă de 54 de ani a purtat o pălărie cu boruri largi și vorbea la telefon în timpul unei ieșiri în cartierul modern Los Feliz. Fotografii au stat pe urmele lui și le-au oferit fanilor poze cu aspectul său neglijent, dar care părea că îl face să se simtă foarte confortabil.

Jack își purta obișnuită barba stufoasă, deloc aranjată, și vorbea la telefonul mobil. El purta un tricou negru cu model grafic, pantaloni scurți cu desene colorate și ochelari.

Ceea ce a atras atenția a fost faptul că actorul avea șosete albe, înalte până la gambe, și încălțăminte confortabilă, dar de culoare închisă la culoare.

Ieșirea lui vine după ce Jack i-a urat tatălui său Thomas Black o zi fericită a tatălui. Starul și-a făcut un selfie cu tatăl său în interiorul unei clădiri care părea a fi o biserică.

Reclamă
Jack Black, cu ochelari la ochi, cu barbă mare
Jack se bucură în prezent de o binemeritată pauză de la turneul Tenacious D / Profimedia Images

Cei doi erau amândoi îmbrăcați elegant în smoking și lăsau impresia că sunt invitați la un eveniment.

„La mulți ani de Ziua Tatălui. Arăți mai tânăr decât mine!”, a scris actorul în descrierea pozei.

Reclamă

Jack se bucură în prezent de o binemeritată pauză de la turneul Tenacious D. Grupul muzical este programat să concerteze în Sydney, Australia, pe 13 iulie, dar biletele sunt deja epuizate.

Trupa este formată din Black și colegul său de trupă Kyle Gass.

Jack Black are o singură mândrie în cariera sa de actor

Anul trecut, Black a dezvăluit că dintre toate filmele și producțiile sale TV, el este cel mai mândru de filmul lor din 2006, Tenacious D in the Pick of Destiny.

„Într-un mod ciudat, ar putea fi Tenacious D In The Pick Of Destiny, deoarece acesta este singurul film pe care l-am scris”, a spus el pentru People despre filmul său de comedie din 2006. „Deci, ăla este de fapt copilul meu adevărat. Poate că nu este cel mai bun, dar este cea mai mare mândrie a mea.”

Actorul a jucat de-a lungul timpului într-o serie de producții celebre. El a fost unul dintre cele mai de succes vedete de comedie de la Hollywood.

Jack, care este actor, regizor și producător, a apărut în multe filme de succes, inclusiv „School Of Rock” și „The Holiday”, „Jumanji”, de-a lungul carierei sale care a durat aproape 30 de ani.

Actorul a debutat la la Hollywood, în anul 2000, în filmul „High Fidelity”.

Jack a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolurile sale din „School Of Rock” și „Bernie” și are o stea pe Hollywood Walk of Fame. De asemenea, Jack Black a fost voce pentru mai multe personaje din filmele de animație „Kung Fu Panda”, „Shark Tank” și „Ice Age”.

Jack este căsătorit cu Tanya Haden din 2006, cu care are doi băieți. Pe Samuel, de 15 ani, și pe Thomas, de 13 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie elf, într-o pădure mistică
Horoscop
Nativii care își pot schimbă propriile vieți pe 5 octombrie 2024. Zodiile care vor străluci sub lumina reflectoarelor
Trei semne zodiacale își găsesc puterea în interior de a-și schimba propria viață în bine. Ei pot experimenta începuturile unei schimbări mari și de impact din interior. Ei sunt nativii care își pot schimbă...
2
Fată care are degetul arătător îndreptate către cameră pe un fundal albastru deschis
Horoscop
3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Începe un nou sezon în viața nativilor. Acest lucru înseamnă că vor avea parte de surprize neașteptate pe toate planurile. 3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024 vor simți apropierea...
3
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
4
fată bucuroasă și cu zâmbetul pe buze care sare pe un fundal roz
Horoscop
4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024. Trec peste orice greutate
Semnele arătate de astre vin spre acești nativi mai repede decât se așteptau. 4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024 trec peste orice greutate. Experții spun că majoritatea aspectelor importante...
5
Sticlă cu lichior de pere și pere proaspete
Rețete
Lichior de pere. Rețeta unei băuturi fine și aromate
Dacă adori perele de toamnă, nu ezita să le conservi aroma și pentru mai târziu, transformându-le în gem dulceață, compot sau diferite băuturi. Descoperă o rețetă simplă și ușoară de lichior de pere. Este...
PARTENERI
×