Reclamă

Filme de Halloween pentru copii. Producții pe care le poți vedea alături de întreaga familie

Sărbătoarea de Halloween poate fi destul de înfricoșătoare pentru cei mici. Dacă îți dorești să le prezinți altfel această zi, poți încerca să te bucuri alături de ei petrecând timp împreună. Noi ți-am pregătit câteva sugestii de filme de Halloween perfecte pentru copii.

Publicat: 31 octombrie 2022, 6:58

Filmele de Halloween pot fi mult prea dure pentru micuții tăi. Ca să nu se simtă dați la o arte, poți încerca să-i inviți la o animație potrivită pentru categoria lor de vârstă. Am selectat pentru tine câteva desene amuzante care să aibă tematică de Halloween.

Filme de Halloween pentru copii

Copiii sunt nerăbdători să petreacă sărbătoarea de Halloween. Costumele trebuie să fie înfricoșătoare, dar în același timp potrivite pentru un copil. Acesta este și cazul animațiilor pe care le-am ales pentru tine. În ciuda faptului că vizează o lume imaginară, ne-am asigurat că sunt producții cu lecții importante pentru cei mici, lecții spuse de personaje atipice, dar deloc înfricoșătoare.  

Monsters, Inc. (2001)

Pe lista de filme de Halloween pentru copii se află și producția Monsters, Inc. Animația a fost lansată în anul 2001, dar continuă să fie urmărită de milioane de copii din lumea întreagă. Povestea se învârte în jurul personajului Sulley și a prietenului său Mike Wazowski. Cei doi sunt doi dintre angajații de top de la Monsters, Inc, o fabrică care procesează țipete în Monstropolis.

Reclamă

Totul ia o întorsătură neașteptată atunci când o fetițp pe nume Boo ajunje în lumea celor doi monștri și reușește să-i sperie pe aceștia. Sully și Mike trebuie să o ascundă de cei din jur și să încerce să o ducă înapoi la ea acasă. O animație plină de umor, potrivită pentru orice prichindel.

Igor (2008)

Igor este o animație lansată în 2008 care te va ține în suspans până la final. Acesta este determinat să demonstreze că poate crea propria sa invenție diabolică. Povestea se desfășoară în jurul creatorului nebun și a asistentului său simpatic, micuțul Igor.

Reclamă

Igor reușește să creeze un monstru, Eva, care se dovedește a fi bun și iubitor. Aceasta reușește să-i schimbe complet perspectiva Doctorului Schadenfreude.

Hotel Transylvania (2013)

Hotel Transylvania te va captura încă din primele momente. Animația are mai multe părți, iar prima a fost lansată în anul 2013 și a avut un real succes. Povestea se învârte în jurul contului Dracula și a familiei sale de monștri.

Dracula duce o viață liniștită alături de fiica și prietenii săi într-un castel izolat de oameni. Totul ia o întorsătură neașteptată atunci când Mavis, fiica Contelui, împlinește 18 ani și își dorește să plece în lumea oamenilor. O animație care te va ține cu sufletul la gură până la final. Dacă ești mai curajoasă, atunci avem câteva propuneri și de filme de Halloween perfecte de văzut de către cei mari.

The Book of Life (2014)

The Book of Life este un desen plin de lecții importante. Povestea îl urmărește pe Manolo, un tânăr care încearcă să își facă familia mândră de realizările sale. În același timp el încearcă să-și asculte inima și pornește într-o aventură fantastică pentru a o cuceri pe cea de care este îndrăgostit.

O poveste plină de înțelesuri, potrivită pentru micuțul tău. Publicația The West Coast Mommy spune că este o animație perfectă pentru copii care au peste șapte ani.

Coco (2017)

În ciuda interdicției puse familie sale vreme de generații, Miguel sfidează orice regulă și visează să devină un muzician desăvârșit. Acesta încearcă cu disperare să-și dovedească talentul și ajunge pe tărâmul plin de culoare din țara Morților.

Pe parcurs îl întâlnește pe Hector și împreună pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezvălui povestea adevărată din spatele istoriei familiei lui Miguel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×