Reclamă

Filme de Halloween pentru copii. Producții pe care le poți vedea alături de întreaga familie

Sărbătoarea de Halloween poate fi destul de înfricoșătoare pentru cei mici. Dacă îți dorești să le prezinți altfel această zi, poți încerca să te bucuri alături de ei petrecând timp împreună. Noi ți-am pregătit câteva sugestii de filme de Halloween perfecte pentru copii.

Publicat: 31 octombrie 2022, 6:58

Filmele de Halloween pot fi mult prea dure pentru micuții tăi. Ca să nu se simtă dați la o arte, poți încerca să-i inviți la o animație potrivită pentru categoria lor de vârstă. Am selectat pentru tine câteva desene amuzante care să aibă tematică de Halloween.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme de Halloween pentru copii

Copiii sunt nerăbdători să petreacă sărbătoarea de Halloween. Costumele trebuie să fie înfricoșătoare, dar în același timp potrivite pentru un copil. Acesta este și cazul animațiilor pe care le-am ales pentru tine. În ciuda faptului că vizează o lume imaginară, ne-am asigurat că sunt producții cu lecții importante pentru cei mici, lecții spuse de personaje atipice, dar deloc înfricoșătoare.  

Monsters, Inc. (2001)

Pe lista de filme de Halloween pentru copii se află și producția Monsters, Inc. Animația a fost lansată în anul 2001, dar continuă să fie urmărită de milioane de copii din lumea întreagă. Povestea se învârte în jurul personajului Sulley și a prietenului său Mike Wazowski. Cei doi sunt doi dintre angajații de top de la Monsters, Inc, o fabrică care procesează țipete în Monstropolis.

Reclamă

Totul ia o întorsătură neașteptată atunci când o fetițp pe nume Boo ajunje în lumea celor doi monștri și reușește să-i sperie pe aceștia. Sully și Mike trebuie să o ascundă de cei din jur și să încerce să o ducă înapoi la ea acasă. O animație plină de umor, potrivită pentru orice prichindel.

Igor (2008)

Igor este o animație lansată în 2008 care te va ține în suspans până la final. Acesta este determinat să demonstreze că poate crea propria sa invenție diabolică. Povestea se desfășoară în jurul creatorului nebun și a asistentului său simpatic, micuțul Igor.

Reclamă

Igor reușește să creeze un monstru, Eva, care se dovedește a fi bun și iubitor. Aceasta reușește să-i schimbe complet perspectiva Doctorului Schadenfreude.

Hotel Transylvania (2013)

Hotel Transylvania te va captura încă din primele momente. Animația are mai multe părți, iar prima a fost lansată în anul 2013 și a avut un real succes. Povestea se învârte în jurul contului Dracula și a familiei sale de monștri.

Dracula duce o viață liniștită alături de fiica și prietenii săi într-un castel izolat de oameni. Totul ia o întorsătură neașteptată atunci când Mavis, fiica Contelui, împlinește 18 ani și își dorește să plece în lumea oamenilor. O animație care te va ține cu sufletul la gură până la final. Dacă ești mai curajoasă, atunci avem câteva propuneri și de filme de Halloween perfecte de văzut de către cei mari.

The Book of Life (2014)

The Book of Life este un desen plin de lecții importante. Povestea îl urmărește pe Manolo, un tânăr care încearcă să își facă familia mândră de realizările sale. În același timp el încearcă să-și asculte inima și pornește într-o aventură fantastică pentru a o cuceri pe cea de care este îndrăgostit.

O poveste plină de înțelesuri, potrivită pentru micuțul tău. Publicația The West Coast Mommy spune că este o animație perfectă pentru copii care au peste șapte ani.

Coco (2017)

În ciuda interdicției puse familie sale vreme de generații, Miguel sfidează orice regulă și visează să devină un muzician desăvârșit. Acesta încearcă cu disperare să-și dovedească talentul și ajunge pe tărâmul plin de culoare din țara Morților.

Pe parcurs îl întâlnește pe Hector și împreună pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezvălui povestea adevărată din spatele istoriei familiei lui Miguel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, într-o rochie lungă, din voal,într-un cadru feeric
Horoscop
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Astrologii au făcut lista cu nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima și să primească dragostea care vine către ei. Pentru trei zodii norocoase...
2
fotografie romantică cu doi îndrăgostiți la apus de soare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta. Relațiile se intensifică pentru fiecare zodie
În timp ce nativii trăiesc clipa, astrele le-au pregătit momente intense pentru fiecare zi în parte. Citește despre horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta și vezi care este șansa ta. Este foarte important ca fiecare...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că...
4
Fată fericită care dansează pe un fundal alb îmbrăcată într-un tricou alb
Horoscop
3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Acești nativi știu cum să jongleze cu cele mai dificile momente ale vieții. Află care sunt cele 3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024 și vezi dacă te numeri printre ele....
5
Trei săculeți cu monede din aur
Horoscop
Zodii predestinate să obțină o mare bogăție în timpul vieții lor, potrivit astrologilor
Pe tărâmul câștigurilor monetare, unele semne zodiacale au un avantaj astrologic, scrie yourtango.com. În funcție de aspectele din harta astrală, unele lucruri se pot întâmpla mai ușor decât altele în viața unui om. Ai...
PARTENERI
×