Reclamă

Filme de Halloween. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Sărbătoarea de Halloween se apropie, iar oamenii se pregătesc temeinic pentru aceasta. În ultimii ani a prin tot mai mult popularitate chiar și la noi în țară. Te invităm să te bucuri alături de cei dragi și să te relaxezi cu unul dintre cele cinci filme de Halloween pe care ți le propunem.

Publicat: 29 octombrie 2022, 7:17 / Actualizat: 29 octombrie 2022, 9:54

Sfârșitul lunii octombrie aduce cu sine prilejul unei noi sărbători. Halloweenul este sărbătorit de milioane de oameni din lumea întreagă. Deși această sărbătoare a devenit tot mai populară în Statele Unite ale Americii, ea datează din vremuri mult mai vechi și se trage din cultura celtică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme de Halloween

Dacă te-ai bucurat de filmele lunii octombrie, atunci te invităm să urmărești o producție care să te țină cu sufletul la gură. Filmele de Halloween nu trebuie să fie întotdeauna înspăimântătoare. Noi am ales pentru tine unele pline de umor care te vor face să privești această sărbătoare cu alți ochi Este momentul să te relaxezi alături de cei dragi și să te bucuri de unul dintre filmele de Halloween. 

The Shining | 1980

Regia: Stanley Kubrick
Cu:
Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd

Primul de pe lista noastre de filme de Hallowee este The Shining. Producția din 1980 este considerată a fi o capodoperă cinematografică.

Reclamă

Este unul dintre cele mai îndrăgite filme d groază din toate timpurile. Interpretarea lui Jack Nicholson a rămas de-a lungul timpului în istoria filmului.

Jack Nicholson se pune în rolul scriitorului care înnebunește, Jack Torrance. Filmul este o adaptare a cărții lui Stephen King în regia lui Stanley Kubrick.

Reclamă

Hocus Pocus | 1993

Regia: Kenny Ortega
Cu:
Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy

Hocus Pocus este considerat a fi unul dintre cele mai vizionate filme de Halloween din toate timpurile. Filmul este un clasic realizat de studiourile Disney.

Acesta reușește să facă din vrăjitoare și pisicile negre vorbitoare adevărate simboluri ale acestei sărbători înspăimântătoare. Este un film plin de umor care te va fascina încă din primele momente. În plus poate fi urmărit alături de întreaga familie.

Casper | 1995

Regia: Brad Silberling
Cu:
Bill Pullman, Christina Ricci, Eric Idle

Filmul Casper este un clasic când vine vorba de producțiile de Halloween. Actrița Christina Ricci a fost supranumită ”regina filmelor de Halloween”.

Mai ales că aceasta a jucat în producții precum Familia Addams din 1991. Filmul Casper urmărește povestea unei fantome care devine cea mai bună prietenă a unei fetițe singuratice.

Sleepy Hollow | 1999

Regia: Tim Burton
Cu: Johnny Depp, Christina Ricci, Miranda Richardson

Pe lista cu filme perfecte de Halloween se află și Sleepy Hollow. Producția este bazată pe povestea lui Washington Irving din 1820. Filmul urmărește de aproape povestea din celebra carte ”The Legend of Sleepy Hollow„. Christina Ricci joacă în acest film alături de Johnny Depp.

Cei doi formează un cuplu gotic care spun o poveste de dragoste desprinsă din filmele de groază. Producția surprinde multe momente de groază, dar și multe momente amuzante. Este un film ideal pentru zilele în care vrei să te relaxezi.

The Witch | 2015

Regia: Robert Eggers
Cu:
Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie

The Witch este un film lansat în anul 2015 și urmărește povestea unei familii care a fost respinsă de biserica puritan.Aceasta este nevoită să fugă și să-și caute liniștea și siguranța departe de comunitatea în care obișnuia să trăiască.

Filmul are un ritm parte, iar scenele înspăimântătoare te vor face să-ți dorești să ai ceva care să te liniștească pe aproape. Este un film cu scene mult mai înspăimântătoare, dar cu o poveste aparte. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×