Reclamă

Filme de Halloween. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Sărbătoarea de Halloween se apropie, iar oamenii se pregătesc temeinic pentru aceasta. În ultimii ani a prin tot mai mult popularitate chiar și la noi în țară. Te invităm să te bucuri alături de cei dragi și să te relaxezi cu unul dintre cele cinci filme de Halloween pe care ți le propunem.

Publicat: 29 octombrie 2022, 7:17 / Actualizat: 29 octombrie 2022, 9:54

Sfârșitul lunii octombrie aduce cu sine prilejul unei noi sărbători. Halloweenul este sărbătorit de milioane de oameni din lumea întreagă. Deși această sărbătoare a devenit tot mai populară în Statele Unite ale Americii, ea datează din vremuri mult mai vechi și se trage din cultura celtică.

Filme de Halloween

Dacă te-ai bucurat de filmele lunii octombrie, atunci te invităm să urmărești o producție care să te țină cu sufletul la gură. Filmele de Halloween nu trebuie să fie întotdeauna înspăimântătoare. Noi am ales pentru tine unele pline de umor care te vor face să privești această sărbătoare cu alți ochi Este momentul să te relaxezi alături de cei dragi și să te bucuri de unul dintre filmele de Halloween. 

The Shining | 1980

Regia: Stanley Kubrick
Cu:
Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd

Primul de pe lista noastre de filme de Hallowee este The Shining. Producția din 1980 este considerată a fi o capodoperă cinematografică.

Reclamă

Este unul dintre cele mai îndrăgite filme d groază din toate timpurile. Interpretarea lui Jack Nicholson a rămas de-a lungul timpului în istoria filmului.

Jack Nicholson se pune în rolul scriitorului care înnebunește, Jack Torrance. Filmul este o adaptare a cărții lui Stephen King în regia lui Stanley Kubrick.

Reclamă

Hocus Pocus | 1993

Regia: Kenny Ortega
Cu:
Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy

Hocus Pocus este considerat a fi unul dintre cele mai vizionate filme de Halloween din toate timpurile. Filmul este un clasic realizat de studiourile Disney.

Acesta reușește să facă din vrăjitoare și pisicile negre vorbitoare adevărate simboluri ale acestei sărbători înspăimântătoare. Este un film plin de umor care te va fascina încă din primele momente. În plus poate fi urmărit alături de întreaga familie.

Casper | 1995

Regia: Brad Silberling
Cu:
Bill Pullman, Christina Ricci, Eric Idle

Filmul Casper este un clasic când vine vorba de producțiile de Halloween. Actrița Christina Ricci a fost supranumită ”regina filmelor de Halloween”.

Mai ales că aceasta a jucat în producții precum Familia Addams din 1991. Filmul Casper urmărește povestea unei fantome care devine cea mai bună prietenă a unei fetițe singuratice.

Sleepy Hollow | 1999

Regia: Tim Burton
Cu: Johnny Depp, Christina Ricci, Miranda Richardson

Pe lista cu filme perfecte de Halloween se află și Sleepy Hollow. Producția este bazată pe povestea lui Washington Irving din 1820. Filmul urmărește de aproape povestea din celebra carte ”The Legend of Sleepy Hollow„. Christina Ricci joacă în acest film alături de Johnny Depp.

Cei doi formează un cuplu gotic care spun o poveste de dragoste desprinsă din filmele de groază. Producția surprinde multe momente de groază, dar și multe momente amuzante. Este un film ideal pentru zilele în care vrei să te relaxezi.

The Witch | 2015

Regia: Robert Eggers
Cu:
Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie

The Witch este un film lansat în anul 2015 și urmărește povestea unei familii care a fost respinsă de biserica puritan.Aceasta este nevoită să fugă și să-și caute liniștea și siguranța departe de comunitatea în care obișnuia să trăiască.

Filmul are un ritm parte, iar scenele înspăimântătoare te vor face să-ți dorești să ai ceva care să te liniștească pe aproape. Este un film cu scene mult mai înspăimântătoare, dar cu o poveste aparte. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×