Reclamă

Filme noi care apar în luna octombrie 2022. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Toamna aceasta îți propunem să te relaxezi cu cinci filme noi care apar în luna octombrie 2022. Ți-am pregătit cinci dintre cele mai așteptate producții ale acestei luni. De la filme de dragoste, la cele de acțiune, sigur găsești o producție perfectă pentru tine.

Publicat: 1 octombrie 2022, 6:06

Adună-ți prietenii și hai să urmărești unul din filmele lunii octombrie. Luna aceasta vine cu noi producții care te vor ține cu sufletul la gură. Fie că alegi să le vezi la cinematograf sau la tine acasă, important este să te destinzi și să te transpui într-o lume de poveste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna octombrie 2022

Dacă te-ai bucurat de filmele lunii septembrie, atunci te invităm să le descoperi și pe cele de luna aceasta. Cinefilii așteaptă cu sufletul la gură producțiile de luna aceasta. Se anunță unele din cele mai romantice filme din toamna aceasta, dar și unele pline de dramă și mister. Indiferent de genul pe care îl preferi, unul din aceste filme te va surprinde cu distribuția și povestea sa.  

Amsterdam

Regia: David O. Russell
Cu:
Christian Bale, Margot Robbie, Anya Taylor-Joy

David Russell se pregătește să-și lanseze cel mai nou film. Amsterdam, o comedie plină de mister și umor. Acțiunea filmului este plasată în 1930 și urmărește povestea a trei prieteni care sunt martorii unei crime.

Reclamă

În scurt timp aceștia se transformă în suspecții principali și află despre una din cele mai nebunești scene din istoria Americii.

Filmul este așteptat în cinematografe începând cu data de 7 octombrie 2022. O producție ideală pentru o zi răcoroasă de toamnă. Dacă ești adepta comediilor, dar și filmelor de acțiune, atunci aceasta este perfectă pentru tine.

Reclamă

Cat daddies

Regia: Mye Hoang
Cu:
Nathan Kehn, David Durst, David Giovanni

Pe lista de filme noi care apar în luna octombrie 2022 se află și Cat daddies. Filmul urmărește viața a opt bărbați, viață care este influențată pentru totdeauna de dragostea profundă pe care o au pentru pisici. Este un film ideal pentru iubitorii de feline și nu numai.

Un film de comedie care va stârni hohote de râs, dar care te va copleși cu imaginile drăgălașe și scenele pline de umor. Aventura celor opt bărbați care trăiesc alături de pisicile lor poate fi urmărită în cinematografe și nu numai. Filmul este așteptat în Statele Unite ale Americii începând cu data de 14 octombrie 2022, scrie IMDb.

Hockeyland

Regia: Tommy Haines
Cu:
Blake Biondi, Elliot Van Orsdel, Indio Dowd

Două echipe de hochei din orașe rovale concurează pentru ultima oportunitate de a-și înscrie numele într-o competiție tradițională din Minnesota, centrul istoric al hocheiului pe gheață din Statele Unite ale Americii. Dacă ești o iubitoare a sporturilor de iarnă, atunci acest film este perfect pentru tine.

Este un film antrenant, cu scene excepționale, care te va ține cu sufletul la gură cu fiecare scenă. Toamna aceasta te invităm să te relaxezi privind o competiție cu un deznodământ neașteptat. În Statele Unite ale Americii va fi lansat începând cu data de 9 septmebrie 2022. La noi în țară este așteptat începând cu luna octombrie.

Ticket to paradise

Regia: Ol Parker
Cu:
George Clooney, Julia Roberts, Sean Lynch

Filmul de comedie romantică îi are ca protagoniști pe actorii George Clooney și Julia Roberts. Ticket to Paradise a avut premiera mondială la Barcelona pe data de 8 septembrie 2022. În cinematografe este așteptat în Statele Unite ale Americii începând cu data de 21 octombrie 2022.

Premisa pornește de la doi părinți divorțați, David și Georgia, care călătoresc în Bali după ce află că fiica lor, Lily, plănuiește să se căsătorească cu un bărbat pe nume Gede, un bărbat pe care abia l-a cunoscut. Părinții decid să lucreze împreună pentru a sabota nunta fiicei lor. Un film plin de umor care te va ține cu sufletul la gură.

The visitor

Regia: Justin P. Lange
Cu:
Jessica McNamee, Finn Jones, Shanna Forrestall

După o serie de tragedii, Robert se mută alături de soția sa în casa în care acesta a crescut. Filmul este ideal pentru persoanele iubitoare de filme horror. Acesta este așteptat în cinematografele din Statele Unite ale Americii începând cu data de 7 octombrie 2022.

Filmul urmărește povestea lui Robert care pleacă pe urmele unui bărbat care îi seamănă, un bărbat pe care l-a găsit într-un portret vechi abandonat din casa copilăriei sale. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×