Reclamă

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă

Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și îngrijite denotă respectul pe care tu îl ai față de tine și de corpul tău. Ți-am pregătit câteva modele de unghii pentru Halloween pe care să le porți cu încredere toamna aceasta.

Publicat: 19 octombrie 2021, 7:10
Un dovleac portocaliu cu o față zâmbitoare în timp ce este ținut în aer de două mâini cu modele de unghii pentru Halloween
Manichiura unei femei este cartea sa de vizită. Ți-am pregătit câteva modele de unghii pentru Halloween pe care să le porți cu încredere toamna aceasta / Shutterstock

Indiferent dacă ești sau nu adepta culorilor de toamnă, aceste unghii sunt ideale pentru orice femeie. Poți opta pentru o formă elegantă sau pentru o culoare îndrăzneață, totul depinde de personalitatea ta. Alege manichiura care te reprezintă și bucură-te de un Halloween de neuitat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modele de unghii pentru Halloween

Modelele de unghii pentru Halloween au prins tot mai multă popularitate în ultima vreme. Femeile preferă o manichiură tematică care să le pună în evidență mâinile frumoase.

Ți-am pregătit câteva modele simple pe care le poți realiza chiar la tine acasă. Totuși, dacă îți dorești să te răsfeți, atunci poți opta pentru o vizită la salon. Indiferent de ce alegi, nu uita că cel mai important lucru este să fii mulțumită cu imaginea ta și să te bucuri de rezultatul obținut.

Modele cu dovleci

Pe lista ta cu modele de unghii pentru Halloween trebuie să se afle minunatele desene cu dovleci. Este o manichiură clasică ce poate fi purtată indiferent dacă mergi la școală sau la birou. Nimic nu spune mai bine că a venit toamna decât culoarea portocalie.

Reclamă

Poți opta pentru unghii lungi sau scurte, însă recomandarea noastră este să mergi pe o formă pătrată. Forma pătrată a unghilor îți permite să utilizezi mai mult spațiu pentru a desena în voie modelul preferat.

Modele cu pânză de păianjen

Reclamă

Unghiile migdală sunt o alegere ideală pentru orice femeie care își dorește o manichiură elegantă. Acestea pot fi stilizate în zeci de feluri, iar rezultatul va fi întotdeauna unul cu bun gust.

Halloween-ul nu este întotdeauna despre culoare. Poți alege o ojă nude pe care să o stilizezi mai apoi cu diverse modele. Pânzele de păianjen sunt modul perfect de a-ți aranja unghiile pentru Halloween.

Modele sângeroase

Printre alte modele de unghii pentru Halloween se numără cele sângeroase. Denumirea este cea care stabilește trend-ul acestor unghii. Un model care la prima vedere pare extrem de simplu, dar care necesită multă atenție și precizie.

Acesta poate fi stilizat atât pe unghiile lungi, cât și pe cele scurte. Pentru a avea o manichiură fluidă și elegantă, îți recomandăm să optezi pentru o formă a unghilor migdală, rotundă sau ovală. Acest model se potrivește mult mai bine pe această formă de unghii decât pe cale ascuțite sau pătrate. 

Modele cu fantome

Desenele cu fantome se află printre alegerile preferate ale femeilor atunci când vine vorba de modele de unghii pentru Halloween. Aceste modele sunt extrem de elegante și pot fi purtate în orice context. Fie că mergi la o petrecere de seară sau ai nevoie de o manichiură simplă la birou, unghiile fantomă sunt alegerea ideală pentru orice femeie.

Sunt ușor și rapid de realizat, iar efectul este unul garantat. Aceste modele se potrivesc foarte bine pentru forma unghiilor rotunde, ovale sau migdală. Pornește de la o manichiură clasică french apoi stilizează-ți unghiile și adaugă câteva fantome discrete pe margini. Cu un astfel de model nu ai cum să nu atragi doar complimente de partea ta.

Modele cu personaje animate

Modelele cu personaje din desenele animate sunt și ele la foarte mare căutare. Acestea sunt potrivite pentru femeile care prefera o manichiură jucăușă. Cu toate acestea, pentru a avea un rezultat de efect, atunci trebuie să-ți asumi faptul că vei avea nevoie de o lungime mai mare a unghiilor.

Desenele minuțioase necesită mai mult spațiu pentru a putea fi realizate. Prin urmare un astfel de model nu s-ar potrivi la fel de bine pe niște unghii scurte. 

Modele elegante

Dacă nu te-am convins încă poți opta pentru modele de unghii elegante pentru Halloween. Această manichiură nu se va demoda niciodată, este de efect și îți va aduce doar complimente de la cei din jurul tău. Manichiura french este alegerea preferată a femeilor.

Ți-am pregătit un model care îmbină manichiura french cu modelele cu fantomă. O poți purta indiferent de momentul zilei, se întreține ușor și se poate realiza chiar la tine acasă.

Modele alb-negru

Printre alte modele celebre de unghii pentru Halloween se numără cele alb-negru. O manichiură care nu se va demoda niciodată și care este o alegere ideală pentru această ocazie specială.

Unghiile alb-negru sunt elegante și nu necesită mult timp pentru a fi realizate. În plus le poți face cu ușurință la tine acasă fără a fi nevoie să mergi la salon. Ai nevoie de un lac de unghii, o ojă albă și desigur, una neagră. Poți alege orice fel de modele pentru a te juca, noi ți-am recomandat o manichiură elegantă cu elemente specifice de Halloween. 

Cum se întrețin unghiile cu modele pentru Halloween

Dacă ai ales să optezi pentru aceste modele de unghii pentru Halloween atunci trebuie să știi că ele necesită o îngrijire specială. Deși sunt potrivite pentru orice fel de eveniment și moment al zilei, ele trebuie tratate cu mare atenție. Forma unghiilor trebuie mereu întreținută, iar culoarea va avea nevoie de mici retușuri.

Dacă nu sunt îngrijite corespunzător, unghiile tale se pot deteriora indiferent de modelul ales. Prin urmare ai grijă să ai o alimentație sănătoasă și echilibrată. Evită să-ți pilești unghiile foarte des, acesta este unul din obiceiurile care îți afectează sănătatea unghiilor. Îngrijește-ți corect unghiile și cuticulele și nu uita că mâinile tale au nevoie de atenție, grijă și hidratare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×