Reclamă

A trecut recent printr-un divorț, iar acum strigă la oamenii din jurul ei. Ea este actrița care nu a mai putut să-și controleze nervii

A trecut recent printr-un divorț, iar acum strigă la oamenii din jurul ei. Ea este actrița care nu și-a mai putut controla nervii și a fost pusă într-o situație neplăcută. Fotografii au profitat de această ocazie și au încercat să o pozeze din toate unghiurile.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 aprilie 2024, 7:32

Natalie Portman e complet transformată după divorț. Presa scrie că acestea sunt primele imagini cu diva care a decis că este momentul să apară în public. Natalie a plecat într-o călătorie scurtă în Londra. Acolo a fost surprinsă în compania regizorului Paul Kolsby, dar și a mamei sale, Shelly Stevens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A trecut recent printr-un divorț, iar acum strigă la oamenii din jurul ei

Natalie Portman a fost pozat pe străzile din Londra într-o ținută casual. Actrița a fost de nerecunoscut, însă fotografii au reușit să surprindă cele mai bune momente cu ea.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Natalie Portman surprinsă strigând pe străzile din Londra
Natalie Portman a fost surprinsă pe străzile din Londra / Profimedia Images

Natalie a ales să poarte un palton gri, un top alb și o pereche de jeanși.

Reclamă

Diva și-a prins părul într-o coadă dezordonată, iar a accesorii a ales o pereche de ochelari de soare. Natalie a fost văzută părăsind un imobil din Londra. Aceasta a fost însoțită la plimbare de Paul Kolsby și de Shelley Stevens.

Nu se cunosc exact motivele pentru care diva a început să strige pe stradă. În imagini pare că aceasta ridică vocea în timpul discuției pe care o are cu paul Kolsby. Publicația PageSix scrie că Natalie va mai petrece câteva zile în Marea Britanie.

În ciuda momentului tensionat, Natalie a fost văzută ulterior zâmbind și făcând glume cu regizorul de film. Aceste fotografii cu diva apar la scurt timp după ce aceasta a finalizat divorțul.

Reclamă

Chiar dacă ea și fostul soț s-au separat încă de anul trecut, divorțul a fost finalizat abia anul acesta în luna martie. O sursă apropiată actriței a declarat că aceasta încearcă să-și refacă viața și să meargă mai departe.

Natalie Portman a divorțat de Benjamin Millepied

Natalie Portman și Benjamin Millepied au anunțat că se despart în vara anului trecut. Cei doi au decis să încheie o căsnicie de aproape 11 ani, scrie Observator.ro.

Cei doi au luat decizia împreună și au făcut ulterior vestea publică. Divorțul lor s-a finalizat abia în luna martie a acestui an.

Actrița, în vârstă de 42 de ani, a fost cea care a depus actele de divorț în luna iulie a anului trecut. Un apropiat al divei a povestit mai multe despre cum a arătat această perioadă pentru Natalie.

„Inițial a fost foarte greu pentru ea, dar prietenii i-au fost mereu alături și au încercat să o ajute să meargă mai departe. Natalie încearcă să-și revină după un an foarte greu pentru ea. Suntem convinși că va reveni și va fi mai puternică ca niciodată”.

„Natalie și-a găsit bucuria în timpul petrecut cu familia și prietenii. Prioritatea ei este să facă o tranziție cât mai ușoară pentru cei doi copii. Ea și Ben își iubesc foarte mult copiii și vor să aibă grijă ca aceștia să nu simtă profund perioada divorțului”, a declarat un apropiat al divei pentru People.

Natalie nu a vrut să ofere mai multe detalii despre divorțul său. Diva a preferat ca aceste detalii intime să nu apară în presă. Totuși, apropiații spun că Natalie se simte din ce în ce mai bine și este pregătită să se întoarcă la viața ei obișnuită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×