Reclamă

Activități de 1 iunie 2022 în București. Ce poți face pentru a-i distra pe cei mici

1 iunie este ziua dedicată în totalitate celebrării frumuseții copilăriei. Este o ocazie unică pentru a-i oferi celui mic amintiri de neuitat. Pregătirile sunt în toi, iar organizatorii evenimentelor sunt nerăbdători să-i întâmpine pe cei mici. Ți-am pregătit o listă cu activități de 1 iunie 2022 pe care le poți face alături de cei mici în București.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 mai 2022, 15:32

Fiecare părinte își dorește să-i ofere celui mic tot ceea ce este mai bun. Într-o zi atât de specială, micuțul tău trebuie răsfățat și distrat cu activități care să-i mențină curiozitatea vie. Fie că este vorba de o activitate în aer liber, sau una în interior, cel mai important lucru este ca la final de zi să aveți împreună amintiri de neuitat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Activități de 1 iunie 2022 în București

Ziua Copilului ar trebui celebrată alături de cel mic într-un fel cu totul deosebit. Pentru a avea parte de momente frumoase ți-am pregătit din timp o listă cu evenimente și activități dedicate copiilor care urmează să se organizeze în București.

Dacă nu ești din capitală și îți dorești să ai parte de o zi de neuitat, atunci iată o listă cu activități distractive pe care le poți face cu cei mici indiferent de orașul în care trăiești. Hai să descoperim împreună cum te poți distra alături de prichindelul tău pe data de 1 iunie 2022.

Evenimentul 1uniFEST din Parcul IOR

 Ziua de 1 iunie 2022 este marcată de o mulțime de evenimente de poveste în București. Cum pandemia de COVID-19 nu mai reprezintă un impediment, părinții sunt gata să-și lase micuții să se distreze la unele dintre cele mai antrenante activități. Pe data de 1 iunie, între orele 09.00 – 20.00, în Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza) va avea loc unul din cele mai așteptate evenimente, 1 uniFEST.

Reclamă

Evenimentul este organizat de Itsy Bitsy, iar intrarea va fi liberă. În cadrul evenimentului se vor ține mai multe spectacole de teatru, exerciții de dans și momente muzicale pentru copii. Totodată micuții sunt invitați să ia parte la ateliere și workshopuri pentru a-și lăsa creativitatea să se desfășoare.

Parada Micilor Bicicliști

Următorul mare eveniment care va avea loc pe data de 1 iunie este Parada Micilor Bicicliști. Aflată la cea de-a VII-a ediție, Parada Micilor Bicicliști se va ține pe bulevardul Kiseleff. Evenimentul promovează mersul pe bicicletă și îi încurajează pe cei mici să facă zilnic sport și mișcare.

Reclamă

Totodată, în cadrul evenimentului micuții vor putea învăța mai multe despre regulile pe care trebuie să le respecte în timpul deplasării cu bicicleta. Traficul rutier va fi oprit pe tot parcursul evenimentului pe șoseaua Kiseleff, între Piața Victoriei și str. Arh. Ion Mincu.

Concert susținut de Gașca Zurli la Arenele Romane

Un alt eveniment cu totul deosebit este concertul organizat de Gașca Zurli. Gașca Zurli îți dă invitație pe data de 1 iunie la ora 11.00 la Arenele Romane. Cel mai mare spectacol din istoria trupei urmează să-i bucure pe cei mici. Mirela Retegan, creatoarea Găștii Zurlii le-a promis celor mici distracție pe cinste. Gașca Zurli este nerăbdătoare să-i întâlnească pe cei mici și pe părinții lor la unul din cele mai frumoase concerte pe care îl vor susține.

Spectacole de teatru

Pe lista de activități de 1 iunie 2022 în București ar trebui să se numere și spectacolele de teatru. Capitala se umple de bucurie și o mulțime de povești vor fi aduse la viață pe scenele unora din cele mai cunoscute teatre.

  • Palatul Național al Copiilor – Musical Păcală și Tândală
  • Teatrul Odeon – Clasic e fantastic – Copilăria lui Mozart
  • TNB – Prințesele fermecate
  • FF Theatre din Centru Vechi – Cei 3 purceluși
  • Teatrul Stela Popescu – Lampio și grăuntele de lumină

Ziua Porților Deschise

Ziua Copilului aduce cu sine posibilitatea de a deschide celor mici orizonturile culturale. Astfel, Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa organizează o petrecere de 1 iunie pentru cei mici. Evenimentul va avea loc între orele 11:000 – 17:00. Cei mici vor participa la activități creative și vor avea acces gratuit la expoziția permanentă a muzeului.

Aeroclubul României organizează la rândul său Ziua Porților Deschise, între orele 10:00 – 15:00. Micuții pasionați de aviație sunt invitați să admire flota aerodromului și să privească modul în care se desfășoară o zi de zbor.

Ziua Porților Deschise va avea loc și la Palatul Parlamentului. Între orele 10:00 – 16:00, mai multe săli din Palatul Parlamentului vor putea fi vizitate în mod gratuit. Camera Deputaților va aranja pe peluza de la intrarea principală mai multe terenuri de badminton pentru micuți. Vestea  fost făcută de un comunicat de presă al Instituției.

Art Safari va lansa un program special intitulat Family Ticket. Astfel micuții vor avea accesul gratuit, iar părinții se vor bucura de reducerea biletului. Între orele 12:00 – 21:00, copiii au acces gratuit, iar adulții primesc 50% reducere la bilete. Acestea pot fi achiziționate online sau la intrare. Art Safari se poate vizita în mod normal de joi până duminică în Palatul Dacia-România, din Centrul Vechi București pe str. Lipscani, nr. 18-20.

Un alt muzeu cu potențial pentru cei mici este Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi. Acesta va fi deschis special pentru cei mici, iar copii se vor bucura de intrarea gratuită. Organizatorii promit o experiență de poveste pentru prichindei și părinții lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×