Reclamă

Activități pe care le poți face în casă cu cei mici. Cum să te distrezi atunci când vremea nu te lasă să ieși afară

Vremea rece te poate împiedica din a petrece timp alături de copilul tău în parc sau la diferite activități în aer liber. Poate că uneori micuțul tău nu se simte bine, iar atunci ai nevoie să improvizezi câteva jocuri în interior pentru a-i aduce din nou zâmbetul pe buze. În astfel de situații, specialiștii spun că este bine să te pregătești temeinic. Iată câteva activități pe care le poți face în casă cu cei mici.

Publicat: 8 ianuarie 2023, 6:00

Atunci când vremea nu te lasă să ieși afară, cel mai bine este să te înarmezi cu răbdare pentru a-l putea ține pe cel mic ocupat. Variantele de a te distra în casă pot fi nenumărate, mai ales dacă ai puțină imaginație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Activități pe care le poți face în casă cu cei mici

Copiii se plictisesc destul de repede, prin urmare este important să le oferi câteva activități care să-i facă să rămână interesați de tine și de timpul pe care îl petreceți împreună. Dacă vremea nu-ți permite să ieși afară, atunci este necesar să încerci câteva activități în interiorul locuinței. Pentru c ideile simple sunt cele mai utile în astfel de situații, hai să descoperim împreună cum te poți distra alături de cei mici în interiorul casei.

Crează o mică grădină în apartament

Nimic nu este mai frumos decât să vezi cum plantele tale cresc, iar ulterior au și roade. Pentru că astfel de activități nu se demodează niciodată, specialiștii îți vin în ajutor cu câteva sfaturi privind o mică grădină de apartament. Alături de cel mic poți planta în ghivece semințe de fasole, roșii, grâu sau orice alte plante mici pe care îți dorești să le vezi cum cresc alături de cel mic.

Jocurile de societate

Reclamă

Jocurile de societate sunt o idee minunată când vine vorba de activitățile pe care le poți face în casă. Dacă cel mic se plictisește, atunci strânge întreaga familie și alegeți împreună un joc care să vă țină mintea ocupată. Indiferent de timpul acestuia, la final vei avea o familie implicată și liniștită.

Crează o brățară a prieteniei

Dacă ești mămică de fetiță, atunci această activitate o să ți se potrivească. Pentru a petrece timp cu fiica ta, te invităm să creezi o brățară a prieteniei alături de fiica ta. Nu ai nevoie de multe lucruri. Vei avea nevoie de ață și multă răbdare. În plus, brățara poate să fie un accesoriu minunat pentru micuța ta.

Reclamă

Gătiți împreună

Nimic nu se compară cu mirosul produselor proaspăt scoase din cuptor. Una dintre activitățile propuse de specialiști ține de pregătirea mesei împreună. Fie că este vorba de un prânz rapid sau de un desert delicios., cel mai important este să îl incluzi și pe micuțul tău în ceea ce faci. Ai mare grijă să-l supraveghezi în permanență. Îți recomandăm o rețetă simplă de brioșe. Acestea pot fi ulterior ornate de către cel mic.

Cursă cu obstacole

Ce-ar fi să-i construiești micuțului tău o cursă cu obstacole în interiorul casei. Te poți folosi de obiectele pe care le ai în încăpere pentru a improviza un traseu distractiv. La final, poți să improvizezi un cort într-un spațiu liniștit din casă și să vă uitați împreună la spectacolul său preferat.

Ajută-l la puzzle

Un puzzle nu trebuie să lipsească din casa unui părinte care vrea să-l țină pe cel mic ocupat. Acesta îi va ține mintea antrenată copilului și îl va face să fie mult maia tnt la detalii. Dacă vremea nu-ți permite să ieși afară, specialiștii de la GoodHoseKeeping te sfătuiesc să alegi un puzzle pentru micuțul tău și să-l ajuți să-l rezolve.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×