Reclamă

Nume unice pentru copii în 2023. Alegerile care cresc în popularitate printre părinți

Specialiştii de la Nameberry au lansat o listă cu cele 23 de nume de bebeluși care ar putea ajunge în top în 2023. Aceste nume unice pentru copii se așteaptă să fie tot mai popualre în 2023. Hai să descoperim împreună despre ce alegeri este vorba.

Publicat: 27 decembrie 2022, 6:54

Poţi uita de Olivia, Emma, Liam și Noah, numele principale pentru bebeluși pentru 2022. Se preconizează că celebrități precum Billie EIlish, Dolly Parton și Scarlett Johansson vor avea un impact în anul viitor. Viitorii părinți vor avea o sarcină grea pentru a alege un nume cât mai special pentru copilul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nume unice pentru copii în 2023

„Billie”, pentru Eilish; „Jolene”, pentru hit-ul lui Parton; iar „Cosmo”, pentru tânărul fiu al lui Johansson vor deveni nume tot mai dorite de proaspeţii părinţi. În plus, prințul Harry și Meghan Markle ar fi inspirat o generație de părinți. „Archie” – numele fiului lor de 3 ani – ajunge de asemenea pe lista „stelelor în devenire”.

Un alt nume care a acaparat toate titlurile, datorită actriţei şi regizoarei Olivia Wilde, este chiar numele „Wilde”.

Poate fi derivat sau transformat în variante alternative precum „Wild” sau „Wylde”. Fetele ar putea primi de acum porecle băieţeşti. Pot fi strigate „Charlie și Frankie”, tendinţa fiind una tot mai englezească în privinţa numelor oferite bebeluşilor, potrivit NYP.

Am văzut destul de mulți părinți luând în considerare acest nume frumos – mai ales pentru fiii lor. Ar putea funcționa cu ușurință și pentru o fată”, menţionează experţii despre numele „Alden”.

Reclamă

„Halston este următoarea Hailey/Hallie/Hadley”, spun ei.

Numele Omri, între timp, este o opțiune biblică nouă. Prezintă sunetele blânde pe care mulți părinți le iubesc în prezent și are vibrații similare cu nume precum Henry, Ezra și Arlo.

Elio, Linus și Luxury fac parte de asemenea din cele mai populare nume pentru bebeluşi, în 2023.

Reclamă

Nume de copii popualre în anul 2022

Preferințele părinților se schimbă de la un an la altul, iar dovadă sunt și numele populare în funcție de anul în care te-ai născut. În 2022 au prins tot mai multă popularitate nume precum Echo, Villanelle sau Neptune.

Aceste nume au fost deseori întâlnite printre părinții care au ales pentru copii lor. Deși tendințele se vor schimba, ultimele luni ale acestui an ne-au demonstrat fatul că micuții care urmează să se nască vor avea nume unice și speciale.

Fiecare părinte caută să-i pună micuțului său un nume unic, care să-l reprezinte. Emma și Olivia au fost două nume de fetițe extrem de populare printre părinți în anul 2022. Lucrurile par să se schimbe în anul ce va urma.

Experții analizează alegerile părinților din Statele Unite ale Americii, însă multe dintre aceste nume au fost adoptate de-a lungul timpului și de părinții de la noi din țară.

Dacă ești în pană de idei și urmează să ai un copil, atunci poate că aceste topuri prezentate anterior te vor ajuta să faci alegerea potrivită pentru tine.

Alegerea trebuie să fie a ta, iar aceasta trebuie să i se potrivească micuțului sau micuței tale. Așa că alege înțelept și bucură-te de fiecare moment petrecut alături de cel mic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×