Reclamă

Nume unice pentru copii în 2023. Alegerile care cresc în popularitate printre părinți

Specialiştii de la Nameberry au lansat o listă cu cele 23 de nume de bebeluși care ar putea ajunge în top în 2023. Aceste nume unice pentru copii se așteaptă să fie tot mai popualre în 2023. Hai să descoperim împreună despre ce alegeri este vorba.

Publicat: 27 decembrie 2022, 6:54

Poţi uita de Olivia, Emma, Liam și Noah, numele principale pentru bebeluși pentru 2022. Se preconizează că celebrități precum Billie EIlish, Dolly Parton și Scarlett Johansson vor avea un impact în anul viitor. Viitorii părinți vor avea o sarcină grea pentru a alege un nume cât mai special pentru copilul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nume unice pentru copii în 2023

„Billie”, pentru Eilish; „Jolene”, pentru hit-ul lui Parton; iar „Cosmo”, pentru tânărul fiu al lui Johansson vor deveni nume tot mai dorite de proaspeţii părinţi. În plus, prințul Harry și Meghan Markle ar fi inspirat o generație de părinți. „Archie” – numele fiului lor de 3 ani – ajunge de asemenea pe lista „stelelor în devenire”.

Un alt nume care a acaparat toate titlurile, datorită actriţei şi regizoarei Olivia Wilde, este chiar numele „Wilde”.

Poate fi derivat sau transformat în variante alternative precum „Wild” sau „Wylde”. Fetele ar putea primi de acum porecle băieţeşti. Pot fi strigate „Charlie și Frankie”, tendinţa fiind una tot mai englezească în privinţa numelor oferite bebeluşilor, potrivit NYP.

Am văzut destul de mulți părinți luând în considerare acest nume frumos – mai ales pentru fiii lor. Ar putea funcționa cu ușurință și pentru o fată”, menţionează experţii despre numele „Alden”.

Reclamă

„Halston este următoarea Hailey/Hallie/Hadley”, spun ei.

Numele Omri, între timp, este o opțiune biblică nouă. Prezintă sunetele blânde pe care mulți părinți le iubesc în prezent și are vibrații similare cu nume precum Henry, Ezra și Arlo.

Elio, Linus și Luxury fac parte de asemenea din cele mai populare nume pentru bebeluşi, în 2023.

Reclamă

Nume de copii popualre în anul 2022

Preferințele părinților se schimbă de la un an la altul, iar dovadă sunt și numele populare în funcție de anul în care te-ai născut. În 2022 au prins tot mai multă popularitate nume precum Echo, Villanelle sau Neptune.

Aceste nume au fost deseori întâlnite printre părinții care au ales pentru copii lor. Deși tendințele se vor schimba, ultimele luni ale acestui an ne-au demonstrat fatul că micuții care urmează să se nască vor avea nume unice și speciale.

Fiecare părinte caută să-i pună micuțului său un nume unic, care să-l reprezinte. Emma și Olivia au fost două nume de fetițe extrem de populare printre părinți în anul 2022. Lucrurile par să se schimbe în anul ce va urma.

Experții analizează alegerile părinților din Statele Unite ale Americii, însă multe dintre aceste nume au fost adoptate de-a lungul timpului și de părinții de la noi din țară.

Dacă ești în pană de idei și urmează să ai un copil, atunci poate că aceste topuri prezentate anterior te vor ajuta să faci alegerea potrivită pentru tine.

Alegerea trebuie să fie a ta, iar aceasta trebuie să i se potrivească micuțului sau micuței tale. Așa că alege înțelept și bucură-te de fiecare moment petrecut alături de cel mic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×