Reclamă

Nume unice pentru copii în 2023. Alegerile care cresc în popularitate printre părinți

Specialiştii de la Nameberry au lansat o listă cu cele 23 de nume de bebeluși care ar putea ajunge în top în 2023. Aceste nume unice pentru copii se așteaptă să fie tot mai popualre în 2023. Hai să descoperim împreună despre ce alegeri este vorba.

Publicat: 27 decembrie 2022, 6:54
Un bebeluș mic care poartă o căciuliță de ursuleț și zâmbește la cameră
Specialiştii de la Nameberry au lansat o listă cu cele 23 de nume de bebeluși care ar putea ajunge în top în 2023 / Shutterstock

Poţi uita de Olivia, Emma, Liam și Noah, numele principale pentru bebeluși pentru 2022. Se preconizează că celebrități precum Billie EIlish, Dolly Parton și Scarlett Johansson vor avea un impact în anul viitor. Viitorii părinți vor avea o sarcină grea pentru a alege un nume cât mai special pentru copilul lor.

Nume unice pentru copii în 2023

„Billie”, pentru Eilish; „Jolene”, pentru hit-ul lui Parton; iar „Cosmo”, pentru tânărul fiu al lui Johansson vor deveni nume tot mai dorite de proaspeţii părinţi. În plus, prințul Harry și Meghan Markle ar fi inspirat o generație de părinți. „Archie” – numele fiului lor de 3 ani – ajunge de asemenea pe lista „stelelor în devenire”.

Un alt nume care a acaparat toate titlurile, datorită actriţei şi regizoarei Olivia Wilde, este chiar numele „Wilde”.

Poate fi derivat sau transformat în variante alternative precum „Wild” sau „Wylde”. Fetele ar putea primi de acum porecle băieţeşti. Pot fi strigate „Charlie și Frankie”, tendinţa fiind una tot mai englezească în privinţa numelor oferite bebeluşilor, potrivit NYP.

Am văzut destul de mulți părinți luând în considerare acest nume frumos – mai ales pentru fiii lor. Ar putea funcționa cu ușurință și pentru o fată”, menţionează experţii despre numele „Alden”.

Reclamă

„Halston este următoarea Hailey/Hallie/Hadley”, spun ei.

Numele Omri, între timp, este o opțiune biblică nouă. Prezintă sunetele blânde pe care mulți părinți le iubesc în prezent și are vibrații similare cu nume precum Henry, Ezra și Arlo.

Elio, Linus și Luxury fac parte de asemenea din cele mai populare nume pentru bebeluşi, în 2023.

Reclamă

Nume de copii popualre în anul 2022

Preferințele părinților se schimbă de la un an la altul, iar dovadă sunt și numele populare în funcție de anul în care te-ai născut. În 2022 au prins tot mai multă popularitate nume precum Echo, Villanelle sau Neptune.

Aceste nume au fost deseori întâlnite printre părinții care au ales pentru copii lor. Deși tendințele se vor schimba, ultimele luni ale acestui an ne-au demonstrat fatul că micuții care urmează să se nască vor avea nume unice și speciale.

Fiecare părinte caută să-i pună micuțului său un nume unic, care să-l reprezinte. Emma și Olivia au fost două nume de fetițe extrem de populare printre părinți în anul 2022. Lucrurile par să se schimbe în anul ce va urma.

Experții analizează alegerile părinților din Statele Unite ale Americii, însă multe dintre aceste nume au fost adoptate de-a lungul timpului și de părinții de la noi din țară.

Dacă ești în pană de idei și urmează să ai un copil, atunci poate că aceste topuri prezentate anterior te vor ajuta să faci alegerea potrivită pentru tine.

Alegerea trebuie să fie a ta, iar aceasta trebuie să i se potrivească micuțului sau micuței tale. Așa că alege înțelept și bucură-te de fiecare moment petrecut alături de cel mic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×