Reclamă

Cele mai populare nume de fetițe la finalul anului 2022. Ce alegeri au făcut părinții

Alegerea numelui copilului nu este niciodată una ușoară. Părinții se gândesc perioade lungi de timp înainte de a lua o decizie. Există și persoane care știu încă de la început ce nume vor să le ofere copiilor lor. Ți-am pregătit o listă cu cele mai populare nume de fetițe la finalul anului în 2022.

Publicat: 29 decembrie 2022, 6:00
O fetiță frumoasă într-un body alb în timp ce zâmbește și râde din pătuțul său
Alegerea numelui copilului nu este niciodată una ușoară. Ți-am pregătit o listă cu cele mai populare nume de fetițe la finalul anului în 2022 / Shutterstock

Dacă nu te-ai decis încă cu privire la numele pe care îl dorești pentru fiica ta, atunci îți venim în ajutor cu câteva propuneri. Ultima lună din an aduce cu sine câteva nume de fetițe interesante. Aceste nume au devenit extrem de populare în Statele Unite ale Americii, dar și în restul lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai populare nume de fetițe la finalul anului 2022

Numele de copii evoluează de la o perioadă la alta. Acestea diferă în funcție de mai multe criterii, iar de multe ori  acestea se schimbă în funcție de trend-uri.

Anul acesta părinții au ales nume unice și vibrante, au preferat să le ofere copiilor lor nume sonore, care să rămână în mintea persoanelor din jur.

Totodată, tendințele evoluează și în funcție de contextul social.

Astfel, poți afla ce nume erau în trend în anul în care te-ai născut. Află care au fost cele mai populare nume de copii în anul în care te-ai născut.

Reclamă

Olivia

Olivia este un nume feminin, potrivit pentru o fetiță care abia așteapt să cunoască lumea și tainele ei. Numele acesta este asociat cu pacea și este ideal pentru o micuță liniștită, care va avea o viață echilibrată și armonioasă.

Numele de Olivia s-a aflat pe primele poziții ale preferințelor părinților pe tot parcursul anului 2022. În ultima lună a anului pare că a prins tot mai multă popularitate, având un potențial real de a se afla printre primele poziții și în clasamentul de anul viitor.

Reclamă

Emma

Emma este un nume extrem de feminin. Acesta are o însemnătate aparte. De cele mai multe ori numele de Emma este asociat cu ”întregul”.

Astfel, numele este potrivit pentru o fetiță înțeleaptă, curajoasă, care să-și dorească tot ce este mai bun dela viață și care să completeze fiecare piesă lipsă din puzzle-ul destinului său. Părinții au ales și diminutive, iar printre cele mai comune se află Emmeline sau Amelia.

Charlotte

Charlotte este un nume de fetiță care s-a aflat multă vreme printr primele poziții ale preferințelor părinților din întreaga lume.

Numele a cucerit inimile britanicilor în momentul în care a venit pe lume fiica Prințului William.

Micuța Charlotte a inspirat o mulțime de părinți în alegerea numelor pentru copii lor. Deși timpul a trecut, numele de Charlotte este la fel de popular și astăzi. Acest nume este asociat cu persoanele care au un spirit liber și sunt visătoare.

Amelia

Printre cele mai populare nume de fetițe la finalul anului 2022 se numără și numele de Amelia. Acesta a prin tot mai multă popularitate în ultima lună a anului.

Specialiștii sunt de părere că acest nume s-ar putea afla printre primele poziții ale preferințelor părinților începând cu luna ianuarie a anului 2023. Este un nume sonor, vesel și jucăuș. Acesta este asociat persoanelor care sunt spontane, curajoase și puternice.

Ava

Ultima propunere de luna această de lista cu nume populare este ”Ava”. În anumite culturi, acest nume este asociat cu cuvântul ”voce”.

Totodată, oate fi un derivat al latinescului ”avis”, care înseamnă pasăre. Numele este potrivit pentru o fetiță al cărui destin va fi presărat cu o mulțime de momente de neuitat. Dacă nu te-ai decis cu privire la numele pe care îl dorești pentru fiica ta, atunci poate acesta este cel potrivit pentru tine, spun speicaliști pentru GoodHouseKeeping.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×