Reclamă

Adele a dezvăluit că numele i-a fost pronunțat greșit. Cum a reușit un fan să o bucure pe celebra artistă

Într-un set de întrebări și răspunsuri postate online săptămâna trecută, câștigătoarea Grammy în vârstă de 34 de ani a lăudat un fan din Londra care i-a spus corect numele în timp ce i-a pus o întrebare. Cu această ocazie, Adele a dezvăluit că numele i-a fost pronunțat greșit.

Publicat: 2 noiembrie 2022, 12:17

"Îmi place asta", s-a entuziasmat Adele. "Mi-a spus numele perfect!"

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că nu este „ah-dell”, este de fapt „uh-dale”. Adele și-a spus propriul nume pentru a sublinia cum se pronunță corect. Acesta a fost extrem de deschisă cu fanii și le-a răspuns la mai multe întrebări. Vedeta a sărbătorit cu cei care o urmăresc lansarea videoclipului ei „I Drink Wine”.

Adele a dezvăluit că numele i-a fost pronunțat greșit

În timpul evenimentului de o oră pentru fanii din Los Angeles, Adele s-a gândit și la musicalul care ar putea-o atrage pe Broadway, chiar dacă nu este o mare fană a genului.

Între timp, Adele urmează să aibă spectacolul ei din Las Vegas, de la Colosseum de la Caesars Palace. Evenimentele încep pe 18 noiembrie. Setul de spectacole este programat să dureze până în martie 2023, scrie nypost.com.

Vezi mai multe poze cu Adele în GALERIA FOTO!

Reclamă

Născută cu numele Adele Laurie Blue Adkins la Londra, cântăreața a obținut recunoașterea mondială. Aceasta a avut succes imediat după ce și-a lansat albumul de debut, „19”, în 2008. Nameberry, un site dedicat numelor de bebeluși, a remarcat că „Adele” a reintrat în topul celor 1.000 de nume de copii din SUA în 2011, în același an când artista și-a lansat albumul numărul 1 „21”.

Adele este acum una dintre cele mai apreciate vedete din industria muzicală internațională. Deși a trecut prin perioade care nu au fost tocmai ușoare, artista s-a bucurat mereu de recunoașterea și admirația fanilor din întreaga lume. După divorțul de soțul ei, Adele se bucură acum de fiul ei și de cariera de succes.

Reclamă

Adele are o relație cu Rich Paul

Pentru că mereu a vrut să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, Adele a fost la fel de rezervată și în privința relației pe care o are cu Rich Paul. Cei doi formează un cuplu de ceva timp. Ies destul de mult împreună în cuplu, dar se feresc mereu de camerele de fotografiat.

Publicațiile internaționale mai spun că artista face acum naveta între Los Angeles și Las Vegas. În Los Angeles locuiește cu Rich Paul. În Las Vegas are foarte multe repetiții pentru spectacolele pe care le-a amânat din cauza pandemiei.

Multă vreme s-a scris despre Adele că și-a dus relația cu Paul la următorul nivel. Deși inițial nu a vrut să comenteze nimic despre aceste informații care au apărut în presă, în cele din urmă a spus că acestea nu sunt adevărate.

Cu toate acestea, Adele a dezvăluit că relația lor este una destul de solidă și că amândoi își doresc să devină din nou părinți.

Adele are deja un băiețel din fosta căsnicie, pe Angelo. Potrivit presei internaționale, acesta deja pasiunea mamei sale pentru muzică. Paul are și el trei copii din relația anterioară. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×