Reclamă

Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman, prietenie și dincolo de micile ecrane. Cum se înțeleg în realitate cei doi actori

Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman sunt acum în prim-plan pe micile ecrane datorită rolurilor pe care le interpretează în serialul Adela. Cei doi actori dau dovadă de profesionalism și mult talent pe platourile de filmare, dar au și o relație frumoasă de prietenie dincolo de micile ecrane.

Publicat: 18 februarie 2022, 15:21

De data aceasta, Vlad și Alecsandru au stat față în față și și-au adresat o serie de întrebări în cadrul show-ului exclusiv AntenaPLAY, UNU la 1. Amândoi au răspuns sincer la cele mai "incomode" întrebări și s-au amuzat copios. În plus, nu au ezitat să discute în fața camerelor de filmat despre viața lor personală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman, prietenie și dincolo de micile ecrane

De la discuții despre câte zile au stat nespălați cel mai mult și până la faptul că Vlad Gherman consideră că Instagramul trebuie închis, pentru că ne ocupă foarte mult timp din viața de zi cu zi, cei doi actori au acceptat provocarea Unu la 1. Revenind la Instagram, Vlad punctează că e un lucru care ne ține ancorați în realitate, dar care uneori îi face pe oameni să uite de întâlnirile față în față și ne limitează cumva viața socială.

UNU la 1 este un show exclusiv AntenaPLAY, iar Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev au trecut și ei testul întrebărilor.

Așa cum era de așteptat, cei doi au discutat și despre rolurile pe care le interpretează în serialul Adela. Alecsandru Dunaev spune și a declarat de mai multe ori în trecut că rolul din producția Antena 1 i-a schimbat viața.

Reclamă

Avem acest context pandemic. Avem teatre închise, vorbim de 2020, vara, când nu se întâmpla nimic, nu exista perspectivă. Și aflu că am luat castingul. Aflu că eu pot să-mi duc meseria mai departe. Că nu e nevoie să mă reprofilez pentru că aș putea să fac ce îmi place și să trăiesc din asta.

– Alecsandru Dunaev, actor

Ajunși la întrebarea despre ce alte job-uri au mai avut, Vlad Gherman a spus că nu a mai fost angajat niciodată și că este un norocos al sorții. El a făcut de la început ceea ce i-a plăcut cel mai mult, actoria.

Pe de altă parte, Dunaev a spus că el a avut la un moment dat un job în call center.

Reclamă

„Promovam un concept de escape room. Adică sunam la diverse escape room-uri și întrebam dacă își doresc un concept nou. Încercam să-l vând. Și efectiv sunam ca să primesc un răspuns. Primeam bani doar dacă acceptau conceptul”, a recunoscut actorul din Adela.

Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev, relații speciale cu mamelor lor

Atât Vlad Gherman, cât și Alecsandru Dunaev au fost prezenți la interviurile CaTine.ro. Cei doi au acceptat cu drag invitația echipei noastre și ne-au dat detalii pe care puțini oameni le cunosc despre viața lor personală.

Vlad Gherman a vorbit cu mândrie despre mama sa și i-a mulțumit și cu această ocazie pentru omul care este el astăzi. Acesta a recunoscut că datorită ei este unul dintre cei mai apreciați actori din România.

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Într-o noapte mama m-a trezit și plângea de fericire pentru că am luat un casting pentru un serial la care eu nu mă înscrisesem. A doua zi am aflat ce a făcut smechera de maică-mea. Mama m-a înscris la castingul pe care l-am și luat.

 Cum ai descrie-o pe mama ta în trei cuvinte?
– Excesiv de altruistă, nu are absolut grijă de ea și asta mă supără. Se gândește mereu la cei din jur. E un om dedicat. Ea iubește fără limite și e un om foarte sincer (…). Mama e numai una. Mama e cel mai important om din lume și nu mi-aș imagina o zi fără ea.

Chiar dacă sunt doi bărbați atrăgători, curtați de multe femei, locul mamei nu îl poate ocupa nimeni în inimile lor. Și Alecsandru Dunev spune că mama sa a rămas cea mai importantă femeie pentru el.

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Când am fost la Tulcea de Crăciun m-am dus să-mi plătesc o factură și am trecut pe lângă o fostă cofetărie și mi-am amintit cum am mâncat o înghețată alături de mama. M-am trezit zâmbind pe stradă. E o amintire foarte frumoasă.

Care este cel mai bun sfat pe care ți l-a dat mama ta?
– Să nu cer niciodată mai mult decât cred eu că pot să merit.

Episoade noi ale serialului Adela sunt în fiecare joi, de la ora 20:30, la Antena 1!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×