Reclamă

Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman, prietenie și dincolo de micile ecrane. Cum se înțeleg în realitate cei doi actori

Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman sunt acum în prim-plan pe micile ecrane datorită rolurilor pe care le interpretează în serialul Adela. Cei doi actori dau dovadă de profesionalism și mult talent pe platourile de filmare, dar au și o relație frumoasă de prietenie dincolo de micile ecrane.

Publicat: 18 februarie 2022, 15:21
Colaj cu Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman în platoul show-ul Unu la 1, din AntenaPLAY
Cei doi Actori au discutat la Unu la 1 și despre rolurile pe care le interpretează în serialul Adela / AntenaPLAY

De data aceasta, Vlad și Alecsandru au stat față în față și și-au adresat o serie de întrebări în cadrul show-ului exclusiv AntenaPLAY, UNU la 1. Amândoi au răspuns sincer la cele mai "incomode" întrebări și s-au amuzat copios. În plus, nu au ezitat să discute în fața camerelor de filmat despre viața lor personală.

Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman, prietenie și dincolo de micile ecrane

De la discuții despre câte zile au stat nespălați cel mai mult și până la faptul că Vlad Gherman consideră că Instagramul trebuie închis, pentru că ne ocupă foarte mult timp din viața de zi cu zi, cei doi actori au acceptat provocarea Unu la 1. Revenind la Instagram, Vlad punctează că e un lucru care ne ține ancorați în realitate, dar care uneori îi face pe oameni să uite de întâlnirile față în față și ne limitează cumva viața socială.

UNU la 1 este un show exclusiv AntenaPLAY, iar Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev au trecut și ei testul întrebărilor.

Așa cum era de așteptat, cei doi au discutat și despre rolurile pe care le interpretează în serialul Adela. Alecsandru Dunaev spune și a declarat de mai multe ori în trecut că rolul din producția Antena 1 i-a schimbat viața.

Reclamă

Avem acest context pandemic. Avem teatre închise, vorbim de 2020, vara, când nu se întâmpla nimic, nu exista perspectivă. Și aflu că am luat castingul. Aflu că eu pot să-mi duc meseria mai departe. Că nu e nevoie să mă reprofilez pentru că aș putea să fac ce îmi place și să trăiesc din asta.

– Alecsandru Dunaev, actor

Ajunși la întrebarea despre ce alte job-uri au mai avut, Vlad Gherman a spus că nu a mai fost angajat niciodată și că este un norocos al sorții. El a făcut de la început ceea ce i-a plăcut cel mai mult, actoria.

Pe de altă parte, Dunaev a spus că el a avut la un moment dat un job în call center.

Reclamă

„Promovam un concept de escape room. Adică sunam la diverse escape room-uri și întrebam dacă își doresc un concept nou. Încercam să-l vând. Și efectiv sunam ca să primesc un răspuns. Primeam bani doar dacă acceptau conceptul”, a recunoscut actorul din Adela.

Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev, relații speciale cu mamelor lor

Atât Vlad Gherman, cât și Alecsandru Dunaev au fost prezenți la interviurile CaTine.ro. Cei doi au acceptat cu drag invitația echipei noastre și ne-au dat detalii pe care puțini oameni le cunosc despre viața lor personală.

Vlad Gherman a vorbit cu mândrie despre mama sa și i-a mulțumit și cu această ocazie pentru omul care este el astăzi. Acesta a recunoscut că datorită ei este unul dintre cei mai apreciați actori din România.

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Într-o noapte mama m-a trezit și plângea de fericire pentru că am luat un casting pentru un serial la care eu nu mă înscrisesem. A doua zi am aflat ce a făcut smechera de maică-mea. Mama m-a înscris la castingul pe care l-am și luat.

 Cum ai descrie-o pe mama ta în trei cuvinte?
– Excesiv de altruistă, nu are absolut grijă de ea și asta mă supără. Se gândește mereu la cei din jur. E un om dedicat. Ea iubește fără limite și e un om foarte sincer (…). Mama e numai una. Mama e cel mai important om din lume și nu mi-aș imagina o zi fără ea.

Chiar dacă sunt doi bărbați atrăgători, curtați de multe femei, locul mamei nu îl poate ocupa nimeni în inimile lor. Și Alecsandru Dunev spune că mama sa a rămas cea mai importantă femeie pentru el.

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Când am fost la Tulcea de Crăciun m-am dus să-mi plătesc o factură și am trecut pe lângă o fostă cofetărie și mi-am amintit cum am mâncat o înghețată alături de mama. M-am trezit zâmbind pe stradă. E o amintire foarte frumoasă.

Care este cel mai bun sfat pe care ți l-a dat mama ta?
– Să nu cer niciodată mai mult decât cred eu că pot să merit.

Episoade noi ale serialului Adela sunt în fiecare joi, de la ora 20:30, la Antena 1!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×