Reclamă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu. Primele imagini cu cei doi

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu. Speculațiile despre o posibilă relație între cei doi erau de ceva timp pe buzele fanilor, dar abia acum a venit și confirmarea din partea actorilor.

Publicat: 29 ianuarie 2022, 18:31

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt doi dintre cei cei mai apreciați actori din serialul Adela. Din imaginile care au apărut pe conturile celor doi de Instagram reiese că sunt doi oameni maturi, împliniți și fericiți, atât pe platourile de filmare, dar și în viața reală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu

Bucuria fanilor a fost mare atunci când pe Instagram au apărut imagini cu cei doi din vacanțele pe care le-au făcut împreună. În descrierea pozele, mesajul a fost unul simplu: „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e da”, însoțit de o inimioară roșie. Amândoi au publicat aceleași poze și același mesaj.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Mesajele de felicitare au început să curgă imediat ce și-au asumat relația. De la mesaje cu felicitări și până la bucurie din partea celor care îi apreciază, toate acestea sunt motive de admirație și mai mare pentru cei doi, scrie a1.ro.

Reclamă

Vlad Gherman a povestit recent la interviul acordat CaTine.ro că este din ce în ce mai atras de domeniul muzical. Acesta a spus că se pregătește să se lanseze pe piață. Actorul s-a ținut de cuvânt și a lansat o piesă. Surpriză însă, în videoclip apare în ipostaze tandre alături de actrița Oana Moșneagu. Declarația lor despre faptul că formează un cuplu vine și ea la scurt timp de la lansarea piesei muzicale.

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, actorul a lansat o piesă, care s-a numit „Până să te pierd”. În noua sa melodie, el vorbește depre vindecarea de după despărțire și despre faptul că acum este un om fericit, care și-a găsit din nou sufletul pereche.

În videoclip noii melodii, Oana Moșneagu se ține de mână cu actorul, iar mai apoi se îmbrățișează tandru.

Reclamă

Ce rol interpretează cei doi în serialul Adela

Vald Gherman joacă rolul lui Călin în Adela. Serialul a avut premiera noului sezon joi, 27 ianuarie 2022, pe Antena 1. Atunci când a oferit interviul pentru CaTine.ro, Vlad a spus câteva detalii despre sezonul 3 al serialului fenomen:

Nu pot să dau foarte mult din casă, bineînțeles. Într-adevăr pentru personajul meu se schimbă totul destul de tare. Dacă până acum am văzut un Călin singur, acum începe și Călin să aibă problemele lui existențiale. Mai mult decât atât, apare și pentru el cineva în viața sa în sezonul trei, mai mult nu pot să spun.

– Vlad Gherman

În Adela, Oana Moșneagu joacă rolul Andreei și este la fel de pasionată de actorie ca și Vlad, iubitul ei. Aceasta ne-a povestit câte puțin despre cum reușește să-și construiască personajul. Actrița este de părere că ai nevoie să-i oferi personajului o parte din tine pentru a putea fi autentic.

Fiind o persoană foarte energică și cu un simț al umorului bine dezvoltat, Oana i-a oferit Andreei câte puțin din aceste calități. Deși uneori este privtă ca fiind un personaj negativ, Oana știe cât de important este să creezi o legătură cu telespectatorii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×