Reclamă

Aleema Ali este make-up artist pe TikTok. Adolescenta are o poveste tristă de viață

Viața adolescentei Aleema Ali nu a fost deloc una ușoară. Aceasta a trecut printr-un accident care i-a transformat complet perspectiva asupra viitorului. Însă ea a știut că poate să treacă peste orice provocare, iar acum Aleema Ali este un make-up artist de succes pe TikTok.

Publicat: 9 august 2022, 6:01

Aleema Ali a suferit arsuri de gradul trei pe întreaga suprafață a feței și a corpului. Accidentul care avea să-i schimbe viața s-a întâmplat când adolescenta avea doar 12 ani. Ceea ce părea o zi obișnuită s-a transformat rapid într-o zi de coșmar pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea de viață a artistei Aleema Ali

Aleema Ali are în prezent 18 ani și locuiește în Bradford, Marea Britanie. La vârsta de 12 ani aceasta a venit acasă de la școală și a constatat că are păduchi. Tânăra a apelat la un șampon special pe care l-a lăsat în păr să acționeze. Aceasta nu a știut o secundă că produsul este unul ușor inflamabil. Acesta a fost și motivul pentru care viața sa s-a schimbat în doar câteva momente.

Vezi mai multe imagini cu Aleema Ali în Galeria Foto!

Aleema a decis să lase soluția specială să acționeze în timp ce și-a ajutat mama la treburile din casă. Tânăra a mers în bucătărie, acolo unde mama sa gătea, și s-a aplecat pentru a ridica un sac de gunoi. Tânăra s-a apropiat mult prea mult de aragazul mamei și în doar câteva secunde întreg părul i-a luat foc. La acea vreme Aleema avea doar 12 ani.

Reclamă

Incidentul a avut un impact major asupra sa. Părinții s-au grăbit să o ducă la spital.Deși ar f ajuns în doar 10 minute la un spital din apropierea casei, arsurile erau deja foarte grave și o afectaseră în mare măsură. Conform publicației 7news.com, Aleema a fost dusă la spital de urgență la o secție de terapie intensivă unde a fost indusă în comă pentru două luni.

Aleema a suferit arsuri pe 55 % din suprafața corpului său. În urma incidentului șapte dintre degetele sale au fost amputate. Aleema a trecut printr-o recuperare dureroasă, iar procesul a fost unul anevoios. Medicii au încercat să-i reconstruiască chipul cu ajutorul operațiilor de grefe de piele.

Medicamentele speciale, operațiile și intervențiile pe care le-a avut ulterior incidentului au ajutat-o pe aceasta să trăiască o viață mai aproape de normalitate, scrie publicația DailyMail.

Reclamă

Procesul de recuperare a fost unul anevoios

Aleema Ali este în prezent make-up artist pe TikTok. Însă înainte ca acest lucru să se întâmple, adolescenta a trecut printr-un proces amplu de recuperare. Amintirea incidentului este încă vie în memoria sa, iar Aleema spune că singurul lucru la care se putea gândi în acele clipe de coșmar este că își va pierde viața. După ce s-a trezit din comă aceasta a fost într-un șoc complet. Recuperarea a fost una dureroasă și anevoioasă.

”În fiecare zi trebuie să-mi administrez medicamentele cu ajutorul unui nebulizator, am tot timpul un umidificator în preajmă și port articole de îmbrăcăminte sub presiune. Folosesc o mulțime de creme, medicamente și multe altele.”

”Este o întreagă rutină pe care o am de făcut în fiecare zi. Am avut sute de operații înainte și sper să am mai multe în viitor. Fiecare membru al Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie m-a susținut și mi-a dat speranță”

Deși i s-a spus că părul său nu a mai crește. Tânăra spune că acesta a început să se refacă în anumite locuri. Adolescenta spune că este fericită că a scăpat cu viață și se poate bucura în continuare de activitățile de zi cu zi.

Aleema Ali este în prezent make-up artist pe TikTok

În ciuda tuturor provocărilor pe care le-a avut de înfruntat, Aleema este recunoscătoare pentru viața sa. Aleema Ali este acum make-up artist pe TikTok și spune că se iubește mai mult ca niciodată.  Aceasta spune că accidentul a făcut-o să se accepte așa cum este și să-și crească rapid stima de sine. Acel moment spune că a schimbat-o pentru totdeauna.

@aleemaxali

they both help cover pigmentation and scarring so well! 🤍

♬ bellyache – Billie Eilish

Aleema se consideră o persoană mult mai curajoasă, încrezătoare și puternică. Aceasta și-a deschis contul de TikTok unde a început să posteze tutoriale pentru machiaj. A început cu un număr mic de 200.00 de urmăritori, însă acesta s-a mărit rapid.

Videoclipurile sale sunt urmărite în prezent de peste 15.8 milioane de persoane. Aleema a lansat și o pagină specială pentru a strânge fonduri pentru operația de grefă de piele pentru nas și buze. Adolescenta este decisă să-și recapete viața și să-i inspire pe cei din jurul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×