Reclamă

Lizzo a fost surprinsă alături de iubitul său, Myke Wright. Artista a dat curs speculațiilor despre logodnă

Lizzo a fost surprinsă de fotografi alături de iubitul său, Myke Wright. Cântăreața a venit însoțită pe covorul roșu la premiera seriei Watch Out for the Big Grrrls. Cei doi îndrăgostiți au fost de nedespărțit în timp ce au făcut pe placul celor prezenți la eveniment și s-au lăsat pozați din toate unghiurile.

Publicat: 7 iunie 2022, 12:40

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a fost extrem de încântată de prezența iubitului său. Aceasta a postat pe contul său personal de Instagram un carusel cu mai multe fotografii în care apare alături de Myke. Inelul de pe degetul artistei a dat curs speculațiilor de logodnă. Artista nu a făcut niciun comentariu cu privire la o posibilă logodnă cu partenerul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lizzo a fost surprinsă alături de iubitul său, Myke Wright

Vedeta internațională și-a făcut apariția într-o rochie roz și o pereche de colanți în aceeași nuanță. Cu părul prins într-o coadă și lăsat pe spate, Lizzo a zâmbit tot timpul la fotografii prezenți. La întreaga ținută a ales să asorteze o pereche de mănuși roz.

Vezi mai multe imagini cu Lizzo în Galeria Foto!

Peste acestea, vedeta a purtat un inel care a dat curs speculațiilor de logodnă. Bijuteria purtată pe degetul inelar i-a făcut pe fani curioși cu privire la statusul relației dintre Lizzo și iubitul său, Myke. Cântăreața nu s-a sfiit să ofere o privire mai apropiată asupra inelului pe care l-a ales.

Reclamă

În imaginile de pe Instagram se poate observa mai atent inelul care ar avea forma unei flori în timp ce stă pe mâna vedetei. Lizzo și-a fotografiat mâna cu inelul în timp ce se odihnea peste mâna partenerului său. Fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii, însă diva nu a oferit nicio lămurire cu privire la gestul pe care a ales să-l facă.

Cântăreața este în general foarte discretă și rareori vorbește public despre viața sa personală.

De altfel, relația pe care o are în prezent a confirmat-o la multe săptămâni după ce fanii au presupus deja că vedeta ar avea un iubit.

Reclamă

Iubitul vedetei a fost cunoscut de fanii acesteia drept ”bărbatul mascat”

În luna aprilie a acestui an a avut loc un interviu între Andy Cohen și Lizzo. Vedeta a confirmat atunci faptul că ar fi într-o relație, însă nu a povestit niciodată despre bărbatul care a reușit să-i acapareze atenția. De-a lungul timpului, paparazzi au surprins-o pe Lizzo în compania unui ”bărbat misterios”.

Acesta a apărut deseori purtând diferite măști, motiv pentru care fanii l-au numit ”bărbatul mascat”. Andy a fost cel care a reușit să scoată câteva informații de la Lizzo în timpul interviului.

”Ai fost surprinsă în Los Angeles la începutul lunii februarie alături de un bărbat misterios. Mai sunteți împreună? Tu ești un superstar, această persoană, oricine ar fi ea, este la fel de celebră ca tine?”

Lizzo a încercat să se eschiveze, însă în cele din urmă a oferit un răspuns imparțial.

”Dacă ești cu persoana potrivită, numic nu mai este dificil într-o relație. Trebuie să ne susținem unul pe altul, indiferent cu ce ne ocupăm. A fost alături de mine în februarie. Dacă eu strălucesc, toată lumea din jurul meu strălucește”.

Vedeta nu a vrut să ofere nici la acel moment mai multe informații cu privire la identitatea partenerului său. Cu toate acestea, fotografiile postate recent i-au mulțumit pe fanii curioși și nerăbdători să afle mai multe despre povestea sa de dragoste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×